Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

Obiskal Tigra, ne morem obiskat OFI ja, ampak se on kar sam pripelje ........ :ninja:

OBEMA vse NAJ NAJ NAJ in veliko ZDRAVJA, ter SREČE ........ :OK:  :drunk:

Ne bom se mogel udeležiti HB fure, ker sem izvedel prepozno in ne morem dobiti prostega dne ...... pa da ne bom jokcal, skratka imejte se fajn ..........

pa se pridružim drugič .... pač dopusti .....

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obiskal Tigra, ne morem obiskat OFI ja, ampak se on kar sam pripelje ........ :ninja:

OBEMA vse NAJ NAJ NAJ in veliko ZDRAVJA, ter SREČE ........ :OK:  :drunk:

Ne bom se mogel udeležiti HB fure, ker sem izvedel prepozno in ne morem dobiti prostega dne ...... pa da ne bom jokcal, skratka imejte se fajn ..........

pa se pridružim drugič .... pač dopusti .....

LP

Te je blo fajn videt po dolgem času, sam škoda, da sva bila oba v službi, še na kavo ni blo časa it.....pa drugič. :grim

Ofi, vse najbolš...... :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsem ki so čakali HB furo moram sporočit žalostno novico  .

Hb fura se prestavlja  . Zaradi slabega vremena,in mojega zdravstvenega stanja .

Se opravičujem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cimprej okrevaj, slabo vreme je pa izbralo dan ... pri toliko zgocih dnevih ravno ta dan?

Jaz sem skoraj vsak dan na cesti, se mi ze malo dogaja od te vrocine ... in prihodnji teden odhajam na ...

Lp Vsem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi Zrebec

Vse najboljse za danasnji rojstni dan in lep dopust zelim.

To pomeni, da se lahko zdej 14 dni brezskrbno vozim in mi ne bo pred nos zapeljal spoliran golf karavan,

z napisom "Stop policija - Follow me !! "

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala drugovi i drugarice, ... grem na zasluzen oddih, se slismo in vidmo, i will be back

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Miha (Mister Vileda ) je lih dobr pršu z dopusta

ata Smrk je na dopustu - počas se bo vrnu.. že z 2. dopusta

Tiger je kumi začel  2.- dopust

Žrebec odhaja na dopust

Ofi se prpravla na dopust 

in ko boste vsi doma in spočiti ..... bom šla pa še jest ... pa bo avgust okol ....pa bo začelo listje odpadat.... pa bo...pa bo..... mnde tud zaključna fura ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Miha (Mister Vileda ) je lih dobr pršu z dopusta

ata Smrk je na dopustu - počas se bo vrnu.. že z 2. dopusta

Tiger je kumi začel  2.- dopust

Žrebec odhaja na dopust

Ofi se prpravla na dopust 

in ko boste vsi doma in spočiti ..... bom šla pa še jest ... pa bo avgust okol ....pa bo začelo listje odpadat.... pa bo...pa bo..... mnde tud zaključna fura ...

ja en lep pozdrav vsem skupej,

janetka ti maš prov, ko bo začelo listje rumeneti bo čas za vožnje, posebno komej čakam zaključno furo

lp  :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Kurc 3 kilometer, es war zibn kilometer !!

Nedeljskih 10 ur sem preživela v sedlu mojga novga V-Stroma. Po zelooooo dolgem času sem se šla pelat v družbi Glažija in Ladota, sej sm se sicer zadnji 2 sezoni vozila sama.

Želja je bila da gremo nekam na hladno in dejansko smo se ves čas vozil po avstrijskih  hribih kjer je bila temperatura med 24-29 stopinjami.

Dokler smo bili v hribih, smo na postankih veliko čvekali in se režali, ker je bil krasen svež zrak. Čim smo prišli v dolino smo samo plitko dihali in se z očmi sporazumevali,  ni blo za žvet…kaj šele da bi se men gofli razvezal jezik. V dolini je bilo res neznosno vroče…. :glare: 

Ne me vprašat  kje smo se vozil, ker se spomnim samo nekih **dorfou  in **bergov  in  **eggov.

Lado zna nemško, pa se je on s kelnarcam  menu, Glaži je bil zadolžen za garmina in prave ceste in sevede za prave odcepe na rondojih.

Bla je situacija…. kjer smo en za drugim posejane rondojčke prevozili v bistvu naravnost in ker sem predvidevala da bomo šli naravnost tudi pri četrtem  nisem bla pozorna na Glažarja

in sem šla jest dejansko naravnost,  Glaži pa en izvoz naprej… uff , :eek:  koj sm se zbirhtala,  obrnila, pa gas za decoma.  Med samim izletom ni blo nekih posebnosti, smo se pa neki stvari naučil.

Jest sm med vožno fasala mušico v oko, ki se mi je tako hitro zasolzilo, da nisem več videla in sem se morala u trenutku ustavit. Glažar ni vedu kaj dogaja in se je odpelu naprej.

Do mene je zapelou Lado,  počaku da spucam oko in vsa šla naprej lovit Glažarja. V tistem se nasprot posamično pripelje nekaj motoristov,

ki jih seveda pozdravim,  edn pa je bil na moč podoben Glažarju, tud tega sm seveda lepo pozdravla.

Šele ko je odpelou mim, mi je kapnlo, da je to res Glažar ki me išče po cest.  No ja, smo se ustavli,  pojasnla sm zakaj sm se ustavla  in v tistem Lado pove Glažarju, da rabi bencin čez nekih max 80 kilometrou.

» u redu »  reče Glažar in grem stavt, še tist trenutek pozabu kaj mu je Lado povedu, vročina dela svoje.

Bli smo u neki oštariji, na višini  1378 nadmorske višine, svež zrak, da bi ga človk  kar u kufre nabasou pa domu pelou… in moja spremlevalca začneta veselo debatirat, kje se  bi mi lohk še špuro potegnil.

Pride kelnarca,  Lado se ji smješka  in vpraša, kaka je kej cesta u tistih rovtah tam gor. Gospa kelnarca lepo u koRRRRRoščini razlaga in se nism zmenla zanjo.  

Mi je pa dih zastal,  ku sm slišala »ejn bishen makemad, aber kajn panik«    :eek:  ijap,   in sm ratala pozorna.

Pa sm se spomnila, da sm se tud jest učila nemško in jo prašam » vi fil makedam ?«

Ona reče »hmmm , drai kilometre«….  pogledam Glažarja, pogledam Ladota …pa mi je blo jasno… da sploh brez veze, da kej poskušam… ker BOMO šli po makedamu.

Moj motor je pa kumi mesec dni star, šajna se pa ku zvezda severnica. 

Mal sm premlevala, pol mi je pa notranji glas reku » ja kva je zdej Žanet, sej  maš advenčrja a ne….  in advenčrji so za na makedam , pika ! šlus ! amen !«

No pa sm vseen poskušala… » am, ti am, veš Glažar jest pa nimam gum za na makedam !«

Reče Glažar men » ktere  maš?  »

Jest:  » ja Bričstonke, une ko so jih japonci gor namontiral«

Glažar »o punca draga , u redu, so , te so tud za na makedam«  …in sm popušila!

Pogledam Ladota…,. ta revež pa ni  več mogu zadržvat smeha in se je začel režat  :lol1: …ja kaj je pa mogu druzga.

No u glavnem,  se nabašemo na motorje in gasa…. Ma bolš bi blo, da nam ženska ne bi povedala, da je makedam…. in se pelemo… in se cesta oža… in še bl zoža in o šit …makedam !!!

Hit pogledam na števc  …kelnarca je rekla  »draj kilometre« … števc kaže ????55, aha, 55 +3 = 58 in sm rešena.

Pa se pelemo… pa pride prva serpentina,  ..pa si mislim …kura jedna,  ni povedala da so tud serpentine makedamske….

Pa pride druga serpentina… pa se števc obrne na 56…..pa na 57…. pa se kadi za popizdit.

Predstavlite si pomokano mizo…. potem pa neki vržeš na to mizo in se prah moke dvigne u zrak ….jap…točno tko je blo na tej cesti…. spred nism vidla Glažija…je bil zamokan….zad pa Ladota.

No nekje se ni tko hudo kadil…priznam.  Števc se obrne na 58 in jest čakam konc makedama .

Jok brate odpade   :fyou: …. dočakala sm še neki serpentin gor, pa neki  dol  :wacko2:  in veste kaj ???  kelnarca nima pojma kuk je 3 kilometre !!

Ko smo prišli v dolino, sm zavpila prot Glažarju  »kurc pa draj kilometer, es war zibn kilometer  in Miha bi znoru !!». :wallbash:

No mal smo postal , Glaži je pipkou Garmina, jest sm s prstom brisala zaprašeno armaturko in dvakrat plunla prah   :ras: , pa smo šli naprej…. Spet gor u hribe…na mraz.

Ceste so ble prazne,  povsod …. res malo drugih udeležencev smo srečal in če ne štejem jutranje srne, ki  je galopirala prek jase nam pred nosom čez cesto… nam nihče ni bil v napoto.

Zadnji postanek je bil v dolini na neki benzi…na katero je G odvil zadno sekundo… mu je kapnil da je od tistih 80 kilometrou za ktere  je Lado prosu….

najbrž že kak kilometr več…in kot sm jest zračunala, smo jih prevozil dobrih 120…ne pa 80.

Ampak tud  to je blo za nekej dobr, namreč Ladova Varaderka je stara 8 let in ma prek 130.000 km ….. in vse do včeri še ni naredu tolk kilometrou z enim tankom. :bike:    Ma še dobr, da ma G pa mene ….. da je to ugotovu.

V Tržič smo se vrnil ob 18-tih, spil specialno-poslovilno kavico :kava:  in jo pičl vsak na svoj konc…. prijetno utrujeni. 

Na tak »cafe-race »  izlet bom pa še šla… :OK: . kva pa je odpelat teh ušivih 454 km na »vona be advenčrju« !

Fanta hvala ;)

post-9535-0-40688400-1439209771_thumb.jpg

post-9535-0-26797800-1439209784_thumb.jpg

post-9535-0-87864100-1439209796_thumb.jpg

post-9535-0-20668100-1439209803_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja res je bilo sproščujoče nikamor se nam ni modil ,smo bili pravi gorenci smo šparal tud na bencinu ,Lado je podru rekord na svoji VAREDERKI namreč z 21 litri je naredu 423km ,jest sem imel porabo 4,6l ,makadam ,težko ga je najdit v avstriji ampak se najde :smoke:

post-2458-0-47211800-1439221370_thumb.jpg

post-2458-0-32210400-1439221522_thumb.jpg

post-2458-0-02742100-1439221605_thumb.jpg

post-2458-0-40228900-1439221752_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He he, Janetka, do zdej bi pa že lohk vedla, če greš z Glažarjem, da ti makedam pripada. Ni šans, da ga ni vsaj par kilometrov.

Maš še srečo , da ga ni blo več.....pa kantico z bencinom moraš s sabo vzet za rezervo, ker on tisto svojo cisterno nima tolk hitro prazno......Mi je že žal, da nisem zraven šel... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kurc 3 kilometer, es war zibn kilometer !!

Fanta hvala ;)

:OK:  :jezen  superca - sam men bi se odtrgal na makedamu

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HB pa vse to, bomo nazdravili v živo.

Sem že hotel vprašati, če ima Janetka novoga malega črnega stroma, saj se mi je zdelo, da sem jo eno jutro videl na njem, potem pa tole. ČESTITAM :OK:

Sedaj pa malce bolj STOP znake gledat..z vso to konjenico bistveno hitreje 'zginejo' ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

https://www.google.si/maps/@47.0655917,14.8758463,12.75z

tu vozli? ta makadam je lepši od naših cest :)

Ja prevozili Kothgrabenstrase- (L542)  od žačetka do konca kar se tiče makadama je res boljši od večine naših cest sam nekaterim ni všeč ker se dviguje prah in imajo potem umazane motorje :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa koj :grim :kva1:

ma Glaži ti si pa tud en  ..." .&//UI/ZOB hh "   maš spomin ku zlata ribca

sm ti lepo rekla, da mi o pobrušeni tački niti ne pisneš,  ti greš pa na forum objavt  :slap: 

Brane je reku.... da bomo dubla sankcije.... bo določu kazen..." 1 kejdn brez motorja "....sam še ne ve kdaj  :hmm: 

pa sm ga lepo prosila..če je lahko ta kazenski  teden enkat u novembru al pa decembru... :evilgrin: 

zdej pa preračunava , hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He he, Janetka, do zdej bi pa že lohk vedla, če greš z Glažarjem, da ti makedam pripada. Ni šans, da ga ni vsaj par kilometrov.

Maš še srečo , da ga ni blo več.....pa kantico z bencinom moraš s sabo vzet za rezervo, ker on tisto svojo cisterno nima tolk hitro prazno......Mi je že žal, da nisem zraven šel... :grim

ma ja, vedla, vedla 

sam ste me razvadl u teh 9 letih  :blush:

če je Miha zraven,  me makedam sploh ne skrbi...ker je Miha neka "varnostna zaponka " pred makedamom...ga pa vsi radi gledamo in poslušamo ko ima "popizditis" :wallbash:

ni treba niti na ušesa vlečt...ker tako kolne, da ga tud na čelu kolone slišmo, čeprav se zadni u koloni vozi

če je Ofi zraven...mi ni treba za bencin skrbet, ker Ofi ma zmeri šlauf sabo.... pa vsi vemo iz katerga tanka bomo benz vlekl...a ne Glaži  :whistle:

če si ti zraven, se mi ni treba kregat, ker si moj odvetnik  B)  pa tebe u ogenj pošlem...

no in zdej sm pa čist pozabla  na vse te "malenkosti", pa nč zato, se je vse dobr končal  :grim 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HB pa vse to, bomo nazdravili v živo.

Sem že hotel vprašati, če ima Janetka novoga malega črnega stroma, saj se mi je zdelo, da sem jo eno jutro videl na njem, potem pa tole. ČESTITAM :OK:

Sedaj pa malce bolj STOP znake gledat..z vso to konjenico bistveno hitreje 'zginejo' ;)

ojla Fritzko, 

si me vidu ja,  si, si , prejšn teden v pondelk al pa torek, v Črnučah pr rondoju, sam ne na Zukiju  

ampak na ta velki zlati mrcini   :wub:

post-9535-0-77908600-1439461115_thumb.jpg

post-9535-0-69068200-1439461412_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ojla Fritzko, 

si me vidu ja,  si, si , prejšn teden v pondelk al pa torek, v Črnučah pr rondoju, sam ne na Zukiju  

Lep, urejen, negovan.... :)

Če bi se rada znebila teh neuporabnih original kufrov, lahko probaš tako kot je meni uspelo, dal sem jih na ebay in so šli na Dansko za 700€, tako sem jih pretopil v stranske nosilce in kufre Kappa KGR (isto kot imaš ti Givi Treker), ki so bili komplet 400€ in še zaslužil.

Popravljeno . Popravil juress
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ojla Fritzko, 

Jp, točn na tistem rondoju ampak očitno postajam star in čorav, saj ne ločim med malčkom in litrco. Čelado sem pa le prepoznal :)

Pozdravljal pa nisem, ker sem imel preveč opravka sam s seboj - rondo pa kolesarji pa smerniki pa vse to..za starejše je to zahtevno opravilo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes na petrol Vrhniki opazena crna nova 1000ka - Lj tablice

Popravljeno . Popravil juress
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!