janetka Objavljeno September 4, 2015 Deli Objavljeno September 4, 2015 Kolegica letos bo mal drugače. :oops: Zadnji sončni žarki se bodo lovili že od srede. En del ekipe gre v sredo, drugi v četrtek, tretji v petek. Ti bojda prideš s Tigrom, sam še ne vemo kdaj, dej sporočta. Georgu Clooneyu obljubi jajca "a la Karanac" pa te bo pustu od doma zadnji sončni žarki praviš.....oh ta vreme... veš, vreme bo v vsakem vremenu in primeru, samo ne vem, če bo primerno za vožnjo vremenu primerna mora biti tudi odločitev o primernosti vožnje v neprimernem vremenu, skratka eden nej zrihta sonce al ga pa sabo pelte Tiger..... a ti kej veš o tem, da greva midva skup dol ??? od kar smo se vrnil s Karanca in strica Sklepića, si Brane jajc sploh še ni zaželel...tist jutr jih je zmazu za zajtrk točno 5 ... mene je pa Sklepić u kuhno k Goci zvleku, pa reku "ajde ženo, vidi sad, pa uči " zdej sm pa na čakanju, da bom slišala ..."jest bi pa ene 2 jajčka" ...k bo to reku ...bom jest rekla "jest bi pa ene 2 dni na Pagu s štromarji " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojca650 Objavljeno September 4, 2015 Deli Objavljeno September 4, 2015 (popravljeno) Kje se prijavis Popravljeno September 4, 2015. Popravil mojca650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juress Objavljeno September 4, 2015 Deli Objavljeno September 4, 2015 sliko v profilu morš "adaptirat" ..... tiste srebrne ni več slika ni od mojega, je guglova..... Uživajte na furi, mi (3 x strom, 1 x transalp) gremo na magistralko 11. ker sem jaz v Franciji službeno 17-23. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 5, 2015 Deli Objavljeno September 5, 2015 Kje se prijavis Mojca ce gres zraven tule napisi da gres, pa povej kdaj prides. Vse ostalo lahko pol naprej preko zasebih sporocil ali telefona. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 5, 2015 Deli Objavljeno September 5, 2015 zadnji sončni žarki praviš.....oh ta vreme... veš, vreme bo v vsakem vremenu in primeru, samo ne vem, če bo primerno za vožnjo vremenu primerna mora biti tudi odločitev o primernosti vožnje v neprimernem vremenu, skratka eden nej zrihta sonce al ga pa sabo pelte Tiger..... a ti kej veš o tem, da greva midva skup dol ??? od kar smo se vrnil s Karanca in strica Sklepića, si Brane jajc sploh še ni zaželel...tist jutr jih je zmazu za zajtrk točno 5 ... mene je pa Sklepić u kuhno k Goci zvleku, pa reku "ajde ženo, vidi sad, pa uči " zdej sm pa na čakanju, da bom slišala ..."jest bi pa ene 2 jajčka" ...k bo to reku ...bom jest rekla "jest bi pa ene 2 dni na Pagu s štromarji " Kolegica men je blo receno da gresta vidva s Tigrom skupi. Je pa tko. Ce gres v sredo se javi tvojem cimru, ce gres v cetrtek meni, ce pa v petek pa Bossu. Lahko pa prides tut sama, po zelji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 slika ni od mojega, je guglova..... Uživajte na furi, mi (3 x strom, 1 x transalp) gremo na magistralko 11. ker sem jaz v Franciji službeno 17-23. hvala za lepe želje :grim enako tudi vi trije mušketirji + hondaš službeno u Franciji ??? no le glej, da boš res šou, se mi zdi, da si skoz neki polomlen :wacko2: omare se ti mečejo na nogo, pa prste utikaš tja kamor ni treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 Kje se prijavis Ofi ti je zamolčal drobni tisk... :grim če boš pršla sama, glej da bo Štrom spucan u iber ....taka je tradicija če se boš prklučla kteri od ekip pa: * poln tank * prazn mehur * sendvič * voda * čokolada za podkupnino liderja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 Kolegica men je blo receno da gresta vidva s Tigrom skupi. Je pa tko. Ce gres v sredo se javi tvojem cimru, ce gres v cetrtek meni, ce pa v petek pa Bossu. Lahko pa prides tut sama, po zelji... ma zdej sm pa čist zmedena k je tolk možnosti.... bom kr žrebala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 @ Ofi: ejga, ti veš kuko je če te Žrebec sname sred ceste a ne no pazi zdej, ker to ne počne samo z golfom čokoladne barve, ampak tud z belim Pižojem .... in to bogu iza nogu v nedelo sm bla pakirana pr enmu britofu, žejna ku rožau u sahari... nigdje nikog.... a Žrebec me je najdu morš mislt .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 9, 2015 Deli Objavljeno September 9, 2015 Po moje zato ker si tok vpadljiva, sej te človek ne more zgrešit ....mene recimo nihče nikjer ne opazi, razen Žrebec s provido Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juress Objavljeno September 9, 2015 Deli Objavljeno September 9, 2015 hvala za lepe želje :grim enako tudi vi trije mušketirji + hondaš službeno u Franciji ??? no le glej, da boš res šou, se mi zdi, da si skoz neki polomlen :wacko2: omare se ti mečejo na nogo, pa prste utikaš tja kamor ni treba ne klič hudiča....ravno pri tem projektu je šel prst, 900kg računalniški rack....v neki vukojebini Angers jaz in trije sodelovci, edin dobro je da lahko čez vikend obiščem Le Mans muzej. Mi smo se 'potrdili', smo pa spremenili dol Bihač,Drvar, Livno, Omiš pa nazaj po magistrali, da ni stalno isto, pa v nedeljo ob 14:00 je treba najdit en signal za MotoGP P.S. Svak še vstraja na transalpki, ga masiramo, sem mu zanalašč dvakrat posodil stroma ko sem bil na bolniški... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor br Objavljeno September 10, 2015 Deli Objavljeno September 10, 2015 Kolegica letos bo mal drugače. :oops: Zadnji sončni žarki se bodo lovili že od srede. En del ekipe gre v sredo, drugi v četrtek, tretji v petek. Ti bojda prideš s Tigrom, sam še ne vemo kdaj, dej sporočta. Georgu Clooneyu obljubi jajca "a la Karanac" pa te bo pustu od doma Ofi kar malo manjka podatek kdo vse pride letos v Metajno. Midva še upava, da bo kaj dopusta drug teden ... Vreme kot izgleda bo torej bo suuuuuuuuper! Lp igor in darja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Ofi kar malo manjka podatek kdo vse pride letos v Metajno. Midva še upava, da bo kaj dopusta drug teden ... Vreme kot izgleda bo torej bo suuuuuuuuper! Lp igor in darja Igor, mi z Deanom in Slavi gremo po možnosti že v sredo - če gresta zraven pokliči lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Ofi kar malo manjka podatek kdo vse pride letos v Metajno. Midva še upava, da bo kaj dopusta drug teden ... Vreme kot izgleda bo torej bo suuuuuuuuper! Lp igor in darja Pa kaj ti čem pisat, sej veš kdo pride, ista ekipa kot vsako leto :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Po moje zato ker si tok vpadljiva, sej te človek ne more zgrešit ....mene recimo nihče nikjer ne opazi, razen Žrebec s provido ma kaki...Žrebec nima pro-vide, on ustavla samo "sumljive osebe" v "sumljivi družbi" :evilgrin: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 ne klič hudiča....ravno pri tem projektu je šel prst, 900kg računalniški rack....v neki vukojebini Angers jaz in trije sodelovci, edin dobro je da lahko čez vikend obiščem Le Mans muzej. Mi smo se 'potrdili', smo pa spremenili dol Bihač,Drvar, Livno, Omiš pa nazaj po magistrali, da ni stalno isto, pa v nedeljo ob 14:00 je treba najdit en signal za MotoGP P.S. Svak še vstraja na transalpki, ga masiramo, sem mu zanalašč dvakrat posodil stroma ko sem bil na bolniški... ma sej ne :grrr kličem hudiča, sej ni rečen, da ma hudič prste umes, kaj pa če si ti po naravi tako štorast lepo se obnašej u muzeju, da nauš kej prevrnu al polomu, na cest bodte pa kot štromarji vzgled drugim .... kašen je bil odziv svaka na vožnjo s StRRRomom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Pa kaj ti čem pisat, sej veš kdo pride, ista ekipa kot vsako leto :grim no jest pa :grrr ne vem kdo pride...... alo dej spisek... se javm, da tud letos prnesem vodni termometer .... bomo najprej zmerl temperaturo morja.... torej dokler se jest ne pojavm v Matajni ne hodte u vodo .... lani je mela 25 C.... Ofi ...kdaj pa Orke pridejo..... u sreda...četrtek ...al zbota? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juress Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 ma sej ne :grrr kličem hudiča, sej ni rečen, da ma hudič prste umes, kaj pa če si ti po naravi tako štorast lepo se obnašej u muzeju, da nauš kej prevrnu al polomu, na cest bodte pa kot štromarji vzgled drugim .... kašen je bil odziv svaka na vožnjo s StRRRomom? nehal je misliti na bmwja.............bo ta vikend kaka slikca. Adijo pa srečno pot. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno September 11, 2015 Deli Objavljeno September 11, 2015 Ofi ...kdaj pa Orke pridejo..... u sreda...četrtek ...al zbota? Orke bodo priplavale v zaliv vsaka posebej ,Edino rdeč kamion bo tam že cel vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno September 13, 2015 Deli Objavljeno September 13, 2015 Fakeer see CeneR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno September 13, 2015 Deli Objavljeno September 13, 2015 Tiger..... a ti kej veš o tem, da greva midva skup dol ??? Pojma nimam..... Še zase ne vem točno, kdaj bom lahko štartal..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juress Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 (popravljeno) Najdi vsiljivca :grrr. Da tudi vam vreme vzdrži. Popravljeno September 14, 2015. Popravil juress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno September 14, 2015 Deli Objavljeno September 14, 2015 Vidim da ste HONDO kar izločil iz kadra , Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juress Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Najdi vsiljivca :grrr. Da tudi vam vreme vzdrži. sam se je navadu tko parkirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 15, 2015 Deli Objavljeno September 15, 2015 Vidim da ste HONDO kar izločil iz kadra , pa prou je tako, svoji k svojim, amen nej dec dojame, da bo treba počas motor zamenat..... Glaži teb gre zdej u nos, ker je ta hondaš izloču BMWja kot potencilano naslednji motor ...a'n :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se