Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

A nis reku, da bo tanow na wodo?

Ta vode od bliz videt ne sme! Bo koj kardan razpokov in razpadu!

Čestitke!

Ja ni glih vodenjak ,hladi ga viljamovka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja nova pridobitev,  castem made bay KONCBAH 

IMG_20151018_102939.jpg

Koncbahou Miha,.... za tole mojstrovino pa iskrene čestitke.:OK:

Ne samo da fajn zgleda, prou vidi se, da si veliko truda posvetil detajlom, zato je pa tako dobro izpadlo.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ... Glažar ...vse naj....naj....

Čeprav z zamudo, ampak razumljivo, sem non stop v ... tud na Jesenicama.

Ko se vidma, kakšno rečema.

Miha... khm...kaj pa poneverba tovarniških...very nice.. cool zadeva. Bom zamižu, k je glih za Glažarja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za čestitke vsem .

Bilo pa je včeraj lep dan ki smo ga iskoristili vsaj nekateri za zaključek sezone,slike povejo vse ,je pa bila dilema z katerim naj grem na pot

DSC02698.JPG

DSC02701.JPG

:grupni:

DSC02703.JPG

DSC02705.JPG

DSC02709.JPG

DSC02711.JPG

DSC02714.JPG

DSC02718.JPG

Janetkin GOLDI

DSC02716.JPG

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za čestitke vsem .

DSC02701.JPG

Čestitke Glažarjev :)

Vidim, da je Mihc tudi tablico fajn poštelal. Tamanjš je do zajebanih 50, ta velik bo dober do sjebanih 80..potem bo treba pa kaj drugega nabaviti do norih 110 (let, seveda) :OK:

Popravljeno . Popravil Fritz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Malo v razmislek...

sem dobil na mail in ni plod moje domišlije, je pa vredno branja . .. ha ha ha

CITAT:

NEKOČ SE JE NA NEKI KMETIJI ZGODILO, DA JE KONJ PADEL V ŽIVO BLATO.

>   Nikakor se ni mogel izvleči.
>   Zagledal je kuro in ji rekel, naj
>   pokliče kmeta na pomoč. Kura je takoj odhitela iskat kmeta, ker ga ni
>   našla, se je usedla v BMW-ja, pripeljala do konja, zavezala vrv za
>   branik vozila in konja rešila.
>
>   Nekaj dni kasneje je kura padla v živo blato in se nikakor ni mogla
>   izvleči. Zagleda konja in mu zakriči naj gre po BMW-ja, da jo
>   izvleče. Konj je sprevidel, da ni veliko časa in ji je rekel, da bo stopil preko mlake, ona pa naj se prime za njegovo moškost.
>
>   Tako sta storila in kura je bila rešena.
>
>   NAUK ZGODBE:
>
>   ČE IMAS KONJSKEGA TIČA, NE RABIŠ BMW-JA, DA BI SE KURE OBEŠALE NATE!
>

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

pozdravljeni stromaši

najprej vas vse skupaj lepo pozdravljam kot letošnji ponosni lastnik v stroma 650. Ta teden sem se spravil na ta forum in preletel vse od leta 2006. Nobene knjige ali literature nisem tako "požiral" kot te članke, ki ste jih napisali, predvsem pa od fantastične JANETKE. Če sem slabe volje, odprem forum in še enkrat od tisočkrat preberem dogodivščine iz Paga, seveda avtorica jANETKA.  Ob branju sem prišel približno kdo je kdo( Glažar-marmelada, Janetka-gorenjska-blond itd). Če pogledam zadnjo objavo bi rekel takole Janetka-rdeč plašč, Glažar v črni kapi.

Ker tudi jaz že 18 let hodim na dopust v Metajno, bi rad spoznal stromarje z Janetko na čelu.

ps. pa moja malenkost( slikam)  lp

20150711_180733.jpg

20150614_093916.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 6. 12. 2015, bankir pravi:

pozdravljeni stromaši

. Nobene knjige ali literature nisem tako "požiral" kot te članke, ki ste jih napisali, predvsem pa od fantastične JANETKE. Če sem slabe volje, odprem forum in še enkrat od tisočkrat preberem dogodivščine iz Paga, seveda avtorica jANETKA.  Ob branju sem prišel približno kdo je kdo( Glažar-marmelada, Janetka-gorenjska-blond itd). Če pogledam zadnjo objavo bi rekel takole Janetka-rdeč plašč, Glažar v črni kapi.

Zdravo in lep pozdrav tu te moram razočarati ker ni na sliki ne JANETKE in ne GLAŽARJA (je na drugi strani aparata ) ,sem moral zganjat paparacota ker ni bilo JANETKE. bo februarja winterparty v RIMSKIH TERMAHŽ pa se oglas da nas spoznaš ,detajle spremlaj tukaj bo BROJ JEDAN VSE OBJAVU

sliko od janetke da boš vidu kako je fotogenična , sem mogu u arhiv

2012-10-06 10.25.57.jpg

Popravljeno . Popravil glažar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob ‎6‎. ‎12‎. ‎2015‎, glažar pravi:

Malo na kuhančka in pogled velemesta v sijaju luči

002.JPG

008.JPG

Fajn...na žalost ni blo časa..drugič. :)

pred 3 urami, glažar pravi:

Zdravo in lep pozdrav tu te moram razočarati ker ni na sliki ne JANETKE in ne GLAŽARJA (je na drugi strani aparata ) ,sem moral zganjat paparacota ker ni bilo JANETKE. bo februarja winterparty v RIMSKIH TERMAHŽ pa se oglas da nas spoznaš ,detajle spremlaj tukaj bo BROJ JEDAN VSE OBJAVU

2012-10-06 10.25.57.jpg

ja ja ..to je Janetka v vsej njeni veličini, dežurna skoz. :) Najrajši ima pa stop znake..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

res hvala na razlagi. Ampak nekaj mi ne gre skupaj. Letos na pagu je janetka bila slikana ob goldyju inko bereš razlage bi sklepal, da sem ugotovil pravilno. Ampak ima  očitno narobe. Bom spremljal forum in se dobimo  februarja. Do takrat pa lep pozdrav:grupni:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vabimo na zimsko druženje oz. winter party ki bo 5, 6 in 7 februarja 2016 v Rimskih termah.

Cena polpenziona je 40€ na osebo na dan. V je ceno vključeno tudi neomejeno kopanje v bazenih. Lahko si boste pa dokupili kosilo za 6€ oz.10€. Posebnega programa nimamo razen sobotni potopis našega hrvaškega kolega Grbe ki je naredil en "krogec" okoli našega lepega planeta, z svojim Vstromom. 

Popusti za otroke:

•Otrok do dopolnjenega 6. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, brez dodatnega ležišča: BREZPLAČNO

•Otrok do dopolnjenega 6. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, na dodatnem ležišču: 15 €/dan

•Otrok do dopolnjenega 6. leta, v sobi z eno odraslo osebo: 20 €/dan

•Otrok od 6. do dopolnjenega 14. leta, v sobi z eno odraslo osebo: 40% popusta na ceno paketa

•Otrok do dopolnjenega 10. leta na dodatnem ležišču z dvema odraslima oseba v sobi: 24 €/dan

•Otrok do dopolnjenega 14. leta na dodatnem ležišču z dvema odraslima oseba v sobi: 30 €/dan

•Izposoja otroške postelje: 8 €/dan

Vse zainteresirane prosim da se tu v tej temi javijo ali pa  tule

http://v-strom.hr/najave-putovanja-izleta-i-druzenja/5-winter-party-rimske-terme-2016-prijave/new/#new

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še en krat sem prelistal zgodovino foruma in res sem izpadel "neumen". šele zdaj sem pravilno povezal imena s slikami in se opravičujem vsem, ki sem jih zamenjal za druge. Ko se bomo pa srečali in predvsem vidli, bo slika čist jasna. Upam, da boste tudi mene in mojo boljšo 1/2 vzeli med svoje vrste in tu pa tam na kakšen izlet.  Hvala in Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koledar je super, september in oktober na zadnjem listu pa absolutno zmagata.

Žemljica in Matjaž :OK:

Se vidimo v nedeljo, seveda :)

Popravljeno . Popravil Fritz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 8. 11. 2015 at 15:23, žrebec pravi:

Malo v razmislek...

>   NAUK ZGODBE:
>   ČE IMAS KONJSKEGA TIČA, NE RABIŠ BMW-JA, DA BI SE KURE OBEŠALE NATE!

.... ija ampak...kaj zdej...majo BMW-ejaši konjske tiče al ne  :whistle:

Ob 7. 12. 2015 at 18:53, glažar pravi:

2012-10-06 10.25.57.jpg

alo ata Glažar... s kje s pa to potegnu ??  :angryrant1:

kaj mi delaš stari !!!????  :slap:

bom še kako kazen za prekršek fasala...še dober da Žrebec štrajka  :010

Ob 10. 12. 2015 at 15:37, bankir pravi:

še en krat sem prelistal zgodovino foruma in res sem izpadel "neumen".   Ko se bomo pa srečali in predvsem vidli, bo slika čist jasna. Upam, da boste tudi mene in mojo boljšo 1/2 vzeli med svoje vrste in tu pa tam na kakšen izlet.  Hvala in Lp

Ma kaj bi čakal ... lepo se namalejta to nedeljo na Trojanama ... pa da razblinimo tvoje dvome,

kdo je kdo :cool:

pa kdo je s kom in zakaj. :rolleyes:

Seboj prinesi krajši življenjepis v 3eh izvodih, seznam fur v letu 2015 razporejene po mesecih in številu kilometrov,

dnevnik pranj in čiščenj Štroma. :book:

Če vaju ne bo....pomeni da nista resna, oz. sta " vona bi "  štromarja.  :doze:

Ob 11. 12. 2015 at 19:19, OFI pravi:

V nedeljo 20.12. ob 10.00 "krofijada" na Trojanah. Koledarji za leto 2016 bodo po 10€/kom. Koledar si lahko ogledate spodaj. Slike so slabše zato da se lažje naložijo, na koledarju bodo boljše kvalitete 

V-Strom-Koledar2016_WEB.pdf

pridem ! :kava:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj me ne zanima kdo je s kom in zakaj in kolikokrat. rad pa bi vas spoznal.  Po debatah in po pisanju  ste krasna druščina.

Pa še tolele:  Da dokažem , da sem pri " stvari", pridem  na kavi-co in krof kljub temu, da pomagam bratu pri selitvi.

se vidimo  pa lep pozdrav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa smo se res vidl, tko ...čist od bliz ...na 4 oči :inlove:,  zbral se nas je 25 :010

Marko (bankir) in Petra (gospa bankirjeva) sta držala besedo in se pršla pokazat na Trojane.

Bravo !

Bankirko mamo že u svojih vrstah... zdej smo dubl še bankirja.... dobesedno se štromarji valamo u gnarju aj'ga

Ob klepetu, kofetkanju, lizanju cukra s krofov in hvaljenju naših novih koledarjev za 2016, smo si mel velik za povedat.

Nardila sm par posnetkov ... da bo neki materiala že za koledar 2017, prpela sm pa še fotko fuzbalske tekme mlajšega sina v Radomljah...da boste znal cenit vsak sončni žarek v tej " vona bi " zimi.

Dans je pa itak zadn jesenski dan...tk da zna jutr sneg padat.... če verjameš.... :jezik:

Ladkotu in Julči hvala za darilce ...evo vama dokaz, da se pr nas na njem ne bo prah nabirou.

Mesto postavitve je določu Brane z utemeljitvijo... da bo tud u temi piškote najdu.

lepu smo se mel... se vidmo kmal...:winkiss:

Krofijada2015.jpg

Krofijada 2 2015.jpg

Krofijada 3 2015.jpg

Krofijada 4 2015.jpg

Krofijada 5 2015.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozdravljeni!

hvala vsem in dobil sem samo potrditev tistega , kar sem že vedel:STE ODLIČNA DRUŽBA. Hvala pa seveda Glažarju za izčprno razlago slik, ki krasijo čudovit koledar.

ps. na motorju lepš izgledam( hec)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!