pupa Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Ok... mi lahko prosim en pove kaj pomeni OLP ? Jebi ga, tudi taksni se rodimo, ki tega ne vemo :roll: :wink: :P Zato pa imate nas, da vam razložimo. OLP= Old London Pub To je lokal v Trzinu ob Ljubljani, kjer se dobivamo vsako sredo po tem, ko zaključimo na Tromostovju. Je pa v Industrijski coni Trzin. Še kaj nejasnega????? te še kaj zanima????? zadosti lepo razloženo???? :twisted: :wink:
cruiser Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Nc vec, ce bo treba bo osebno vprasal :wink: :P
IKE Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Hej ... Dave the wave ... naslednjo sredo bi ga pa jst tut v OLP mahno ! Delam do petih popoldan ... ob pol šestih pa lahko štartam ! Se še slišimo, velja :?: .
dave the wave Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 IKE, pa sploh ni problema... 8) lp dave_tw
Diablo Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Lej jih jaz sem pa mislil da grem sam :D mislim, da jo kar naprej mahnem iz CE se dobimo v LJ
IKE Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 :x ... vremenska slika glih ni na naši strani :roll: .
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 hm... mogoče bi pa tud jaz kdaj uletu v OLP :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se