ripper Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Pred kratkim sem kupo ATV-ja 110ccm z 4-taktno mašino, in sicer me zanima če kdo ve kje bi to imelo blokado saj mi je prodajalec reko da jo ma samo ne ve ki :huh: kupljen pa je bil pri kajbicu v avstriji tako da žal ne vem kaka znamka je natančno. Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zweiradroeth Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Pred kratkim sem kupo ATV-ja 110ccm z 4-taktno mašino, in sicer me zanima če kdo ve kje bi to imelo blokado saj mi je prodajalec reko da jo ma samo ne ve ki :huh: kupljen pa je bil pri kajbicu v avstriji tako da žal ne vem kaka znamka je natančno. Lep pozdrav Poglej na uplinjač, če kak vijak omejuje hod lopute za plin. Enako poglej na ročico za plin, če je na ohišju kak vijak s podobno funkcijo. V izpuhu ni nič, v menjalniku pa tudi ne, še posebej, ker je najbrž tako ali tako nožni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Pred kratkim sem kupo ATV-ja 110ccm z 4-taktno mašino, in sicer me zanima če kdo ve kje bi to imelo blokado saj mi je prodajalec reko da jo ma samo ne ve ki :huh: kupljen pa je bil pri kajbicu v avstriji tako da žal ne vem kaka znamka je natančno. Lep pozdrav Blokade so lahko na ročici za plin, na vplinjaču samem, na air-box (luknja za dovod zraka), na izpuhu. Čeprav 110 ccm kitajc dvomim, da ima kje kakšno blokado. Toliko pač gre (pa ne zaradi blokade). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se