rude Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 Še midva s Kat solat: rafting 2x piknik 2x nočitev 2x ??? LP - Rude
Perla Objavljeno Julij 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 QUESTION : a skoki bi bli s Solkanskega mostu ??? Kall, ja, bungee je s Solkanskega mostu. Tisti, ki ste zainteresirani za bungee (Zoolo, Kall, Pepe, Zarja in se kdo?) ... prosim za potrditev, ker naj bi se jutri dokoncno dogovorili z organizatorji.
Perla Objavljeno Julij 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 Prav tako prosim za potrditev za canyoning (Pupa, Pepe, se kdo?).
Perla Objavljeno Julij 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 Kdo se pride??? ajde, prijavite se - 2.7. je rok za prijavo.
Ice Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 aa.....no go then.prezgodaj za definitivno prijavo,sorry.
DAN Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 Mogoče je res mal prezgodaj,se bom potrudil do jutri potrditi,OK!? LP DAN
duhec Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 Jst bi tudi pršu samo LIH delam nočno, no sej mogoče si upam zrihtat fraj. Sam prou po pravici se vas malo bojim, kot da grizete... a grizete kej? :) No tko, pršu vas bom pogledat, to sigurno. Piknik 1x Imam še vprašanj ampak to jutri. LP duhc ----------------------- dopolnilo: jst sm zdej šele prebral da bo zbirno mesto ob 13h v Bovcu! No, ker sem z okolice NG me zanima, če je kdo, ki bo pršu na FS iz okolice NG oziroma pod njo, torej, da se bo moral peljat po soški cesti do Bovca in se pol v bistvu vraču do Solkana na bungee in pol nazaj gor do Bovca na piknik in na koncu spet po soški domov, da se mu pridružim? :) hvala in LP :)
pupa Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 ja pišuka... jst HOČEM na canyoning... samo baje da morta bit najmanj dva.... tko da še vedno upam, da bo še kdo svoja "jajca" našel v hlačah in se opogumil.
dave the wave Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 .....thja , ce se mi kateri od motosvetovcov iz pomurskega konca javi se mogoce jaz pridem......cist nov............samemu pa mi ni za plazit
Racing Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 ja pišuka... jst HOČEM na canyoning... samo baje da morta bit najmanj dva.... tko da še vedno upam, da bo še kdo svoja "jajca" našel v hlačah in se opogumil. OK nasvet iz prve roke....folk se kdo naj gre na canyoning, ne bo mu zal!!!
dave the wave Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Prijava: 1. Raft-ja 2. Canyoning-ja 3. Piknik-ja 4. Camp-ja 5. Kvackanje-ne A se moram stempel na monitor vcesnit, da bo prijava veljavna????
pupa Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 A se moram stempel na monitor vcesnit, da bo prijava veljavna???? definitivno :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
klemens Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Zivjo ! Še dva kandidata, sicer z avtom ( motor na servisu :( ) Prijava : 1. Rafting x2 2. Piknik x2 3. Camping ? LP, klemen
Zarja Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Potrjujem 3 2 1 BUNGEEeee, kar pa se ni receno, da ne bom tik pred ....Chicken! :multi: :shocked!: :onfire:
bladzo Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Tale bangee me matra :lol: :lol: :?: :!: :?: Sam mislm, da nima glih ksnega blagodejnega ucinka na moj vrat! :roll: lp
Zoolo Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Tale bangee me matra :lol: :lol: :?: :!: :?: Sam mislm, da nima glih ksnega blagodejnega ucinka na moj vrat! :roll: lp Jap Bladzo, pol boš motor normalno lohka vozu šele nekje leta 2034. :shock: :twisted:
kekec III Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Tale bangee me matra :lol: :lol: :?: :!: :?: Sam mislm, da nima glih ksnega blagodejnega ucinka na moj vrat! :roll: lp Jap Bladzo, pol boš motor normalno lohka vozu šele nekje leta 2034. :shock: :twisted: ja,po mojem izračunu šele nekje sredi decembra...
Jason Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Rad bi se prijavil za rafting (če je še prostor), bi se pa na hitro tudi piknika udeležil. LP,j. PSsssst: Ali bo kakšna skupinska vožnja do Bovca? Jaz bi šel s kom, ki se vozi tja do 120km/h.
Brrrm Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Prijava Brrrm in Lady prileti zvečer.
Climberka Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Kje se bo odvijal piknik in kakšna so "navodila "za piknik. Dobra volja, nekaj priti komarjem,..... to že vem :lol:
pupa Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Mene ste pa kar likvidirali iz bunjee-ja?? sicer pa ne bi bilo slabo, da se bunjee premakne na drugi dan.. torej na nedeljo.
bladzo Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Kje se bo odvijal piknik in kakšna so "navodila "za piknik. Dobra volja, nekaj priti komarjem,..... to že vem :lol: Navodilo zate je samo eno :!: :!: :!: Brez jabolcnega zavitka ne hodi nikamor :D :D :!: :!: Prosim :!: lp
Climberka Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 [Navodilo zate je samo eno :!: :!: :!: Brez jabolcnega zavitka ne hodi nikamor :D :D :!: :!: Prosim :!: Navodilo sprejeto :lol: ,samo kje ga bomo pa izvajali, pardon jedli :oops: :lol: , ha,ha,....
DAN Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Rafting-da .če bo kdo želel družbo za kajak lahko tudi to Piknik-da Camping-ne Prosim,da naštejete zbirna mesta,da vidim kje se pridružim. LP DAN
Climber Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Sem šele sedaj opazil da sem prijavljen samo na picnic :o Ma jaz in tudi climberino bi šla vozit raft!!! :D :P Če pa bo bungee, grem pa še to probat :oops: :D
Priporočene objave