Dave Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 1x piknik prosim. za camping se ne vem... ostalo ne.
vili Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Rezervacija oddana zadnji trenutek! Bungee 1x Piknik - če preživim? 8) 8) 1x
SPIDI Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Natakar piknik prosim! piknik da ostalo ne l.p. SPIDI
.T. Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Ker bom imel v soboto bolj malo casa, bi sel samo malo pogledat do Bovca. A lahko kdo napise, kdaj se uradno zacne v Bovcu in kdaj bo piknik? Tadej
ID Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Če se še sprejemajo prijave, potem: rafting 2x poknik 2x Zvečer pa domov.
Brrrm Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Zidarski velemajstor, ki obljublja že mesec in pol, da bo pozidal minimalistično zadevo od vrtnega žara je včeraj zvečer le prijadral in izdavil ugotovitev, da bo v petek začel z deli. Zato prijavljam le najin obisk na pikniški del brez obveznosti organizatorja do naju, ker ne veva kdaj točno prideva pozdraviti in pogledati druščino (pijača pa menda ne bo na karte).
Zoolo Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Ej Perla, dej me briši iz Raftinga, ...ostanem interesent pod vprašajem za bungee, če mi bo uspelo pravočasno priti do Soče, oz. če bo izvedljivo nekje po šesti uri popoldan. PIKNIK in CAMPING pa velja še naprej. Fuck It, Life Sucks And Than U Die! :twisted:
vragica Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 PERLA.... pliz... me lahko odjavis za Rafting... tenx... a ti je ze kdo povedal da si prava Mama... :wink:
vragica Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 ... aja piknik pa camping ostane... :lol:
klemens Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Pismo, vsi se nekaj odjavljate...:( a nisi tudi ti med odjavljenimi ? LP, klemen
vragica Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Pismo, vsi se nekaj odjavljate...:( ... sej smo sam za stalo delat... a ne... :wink:
Mačica Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Kaj zdaj to? A grupno štrajkate al kaj?
Lucky Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Ma ne, Macica, folk je ugotovil, da je treba bit gor že ob 13 uri, pa se jim ne da zgodaj vstajat. :wink: :lol:
šoško Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Organizator, kdaj je zadnji dan prijave ?
Perla Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Program za FS#12 - 6.7.02: Zbirno mesto bo ob 13. uri na Zagi v sportnem centru TopExtrema, cca 6 km od Bovca (glej: http://www.top.si/). Motorje pustimo na njihovem parkiriscu, opravimo formalnosti (placilo: rafting: 4.300 SIT, canyoning: 6.000 SIT) in se preoblecemo za akcijo. Sledi start rafta ali canyoninga. Za tiste, ki zelite na oboje, je drugi start ob 15.30. Z raft cilja v Trnovem nas bo nazaj v sportni center pripeljal avtobus. Nato se odpeljemo na Ganzl ranc pri Kobaridu (glede lokacije glej 2. objavo te teme na prvi strani). Prispemo predvidoma ob 17. uri. Tam dobimo papico (pecenje - meso in zelenjava: 1.500 SIT - pobiram pri prihodu), postavimo sotore (nocitev: 1.460 SIT/os vklj. tur. taksa), nato taborni ogenj in zur do 1. ure zjutraj, ko pademo dol. :wink: Bungee bo verjetno v nedeljo od 11. do 15. ure na Solkanskem mostu. Izbira dneva za skoke (sobota ali nedelja) je odvisna od vremena in organizatorji nam bodo v petek sporocili, kdaj bodo skoki. Pridete na Solkanski most, poveste, da ste od Motosveta 8) (placilo: 6.500 SIT) in ... 3, 2, 1! :D Za skupen odhod iz Ljubljane odpiram poseben topic.
Zoolo Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Program za FS#12 - 6.7.02: ... nato taborni ogenj in zur do 1. ure zjutraj, ko pademo dol. :wink: Ej M.P. ob enih gremo spat al' kaj?! Hallo?! Huston we got a problem! :shock: :? :lol: :roll: :twisted: :twisted:
Perla Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 khmmm :( tako je "dolocil" sef kampa, ker naj bi bili obzirni do drugih gostov. mislim pa, da se bomo umaknili na obalo k Soci in ostali, dokler bomo zmogli :wink: :D
Mačica Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Perla, zakaj pa mene ni več na seznamu za rafting?
Perla Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Organizator, kdaj je zadnji dan prijave ? Sosko, pozdravljen! Samo v vednost: organizatorja ni! Zadnji dan za prijavo je sicer ze mimo, vendar tocno stevilo udelezencev sporocimo v petek (le za raft je stevilo udelezencev omejeno in se bomo dogovarjali na kraju samem, ce nas bo prevec - za voznjo ob 15.30 ali naslednji dan). Pridi :)
Perla Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Perla, zakaj pa mene ni več na seznamu za rafting? ker sem tvojo prijavo s 24. razumela kot novo, kjer raft ni bil omenjen. sorry, lapsus ... hvala za opozorilo, popravljam: v colnu si!!! :D
Perla Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Mene ste pa kar likvidirali iz bunjee-ja?? sicer pa ne bi bilo slabo, da se bunjee premakne na drugi dan.. torej na nedeljo. razumela sem, da bos sla raje skocit v Avstriji .... Hvala Perlica za informacije... bom jaz raje razmišljala o Avstirji, ko smo se že menili!! sorry, popravljeno ... in exta zate dogovorjeno za nedeljo :wink: :D
Mačica Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 sorry, lapsus ... hvala za opozorilo, popravljam: v colnu si!!! :D yesssssssssssssssss
Priporočene objave