Dejan-V Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 (popravljeno) Pozdravljeni! Sodelavec ima Aprilio Atlatnic-a 500 in ima tudi avtoradio z zvočniki, tako da ko se vozi muzika igra kot v avtomobilu z spuščenimi šipami. Zdaj bi si pa jaz to vgradil v skuterja mojega. Kupil bi dober avtoradio in pa zvočnike. Zanima me kako bi se dalo to zadevo naredit, kam se da skrit zvočnike, kolk bi me stal električar ali pa avtoakustičar da mi to uredi. Še slike od motorja, da ocenite kam bi se dalo to zadevo spravit www.dejan-v.moj-album.com Prosim za resne odgovre, in izkušnje tistih ki to imajo! LP Dejan-V Popravljeno Julij 11, 2006. Popravil Dejan-V Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
longboy Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 Pozdravljen. Ponavadi se dajo zvočniki in avtoradio pod sedež. Lahko pa jih skriješ tudi pod stranice ali prednjo masko, kjer je dovolj prostora. Jaz sem na svojem typhoono mel vezano na akomulator, ker se med vožnjo polni, tako da ni problem da bi se bal, da se izprazne. Dajo se kupit tudi že izrezni nastavki iz "pohodnega železa", ki jih potem samo vstaviš pod sedež. Če maš vsaj malo znanja o elektriki ti nebi smel bit problem "priredit" avtoradja, da bi ga lahko vezal na akomulator, drugače pa te električar tudi ne more dosti računat. l.p Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner boy Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 [attachmentid=86740]evo jaz sem si jih v runnera tak naredjo!! čist po domače Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 sam pomojm ti ni lih prevec dobro za baterijo :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ts007 Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Svinčenem akutu boš škodil le če ga boš dolgo pustil pri miru brez polnenja in da bi pustil da se sprazne preveč (ne vem na pamet točne napetosti), če je pa avtoradijo gor prikloplen pa normalno da ni problema razn da se ti hitreje prazne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazy Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 js sm meu radio not pato sm sam naredo en mali pa vlek zvočnik sm z stolpa vzeu avtoradio pa to neki skup zvezo pa je špilal k rasica sam kurc ko sm meu slab akumolato pa sm na mestu špilav zy sm si pa nov akumolator kupo pa nimam več tega not tko da če se boš furau pol ga polni sam če boš stau pa ti ne priporočam špilat meu sm pa vezanega na akumolator :eek: :BUA: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 Jast sm mel pa na svoji endurci 125ccm sam na žalost nimam nobene slike. Radio sem vgradil v prednjo masko (masko sem celo naredil sam), zvočnike pa v zadnji kovček :D Špilal odlično pa še komande sem imel spredaj vse, glede akomulatorja pani bilo panike če se mi je spraznil ker sem imel nožni zaganjač :D sej pa velikokrat preveč spraznil in mi je tudi crknil (akoulator).manjal sem ga dvakrat :S LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen4b Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Radio si vgrad kakršen koli tudi boljši lahko, pri zvočnikih pa ostani pri malo bolj osnovnih, in ti ne bo nikoli crknil akumolator!!! :OK: Ker je glaven vzrok da ti crkne akumolator to, ker vsi dajejo gor neke močne zvočnike!! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 :headbang: celih 2x25WRMS pa res velik požre :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen4b Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 :headbang: celih 2x25WRMS pa res velik požre :lol1: Ja če dolgo goniš radio zelo veliko požre :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 ma dej se vidi da nimaš pojma o avtoakustiki :BUA: kako bo zvočnik kriv za tolikšno porabo toka, ko pa radio in njegov ojačevalec ni zmožen dati toliko ven :? prosim če obrazložiš ko vidim da toliko veš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen4b Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Saj je čisto isto kot na avtu. npr. Če pozabiš v hladnejšem vremenu prižgane luči 15 min. v avtu se ti lahko zgodi da ti avto ne vžge. Ker izprazne toliko akumolator. Isto je z radijem na motorju. :photo: Če maš pa take komentarje, močnejši ko so zvočniki veš more radijo pa ojačevalec dat energije vn. tk da stfu!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 (popravljeno) :lol1: potem bi po tvoji logiki moglo bit tkole: če imaš ojačevalec 300W RMS, in daš gor 1000WRMS woofer, potem da ta isti ojačevalec ven 1000WRMS, ker zvočnik pač tolko rabi,............. stari obvladaš :OK: :headbang: Popravljeno November 29, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 (popravljeno) Pomoje je on mislo da nedaš glih maximalno moč zvočnikov ki jo premore ojačevalec ampak si mal bl skromn. Popravljeno November 29, 2006. Popravil ffaca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smolič Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 jst sm naredu že to desko za v skuterja za pod sedež..notr sm tud že vgradu tele zvočnike http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=49878 in zdej me pa zanima kakšen avtoradio bi šou na te zvočnike...s cd mp3 pa ne predrag...placa mam pa dost d ga vgradim pod sedež .)(zanima ma rms pa nalimite mi kakšne linke do radiev) hvala v naprej..lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen4b Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Pomoje je on mislo da nedaš glih maximalno moč zvočnikov ki jo premore ojačevalec ampak si mal bl skromn. Ej kOci, niso vsi tk zabi** ko ti. Nekateri se vsaj malo spoznajo nato za razliko od tebe. Za vzgled si vzam ffaco. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 jst sm naredu že to desko za v skuterja za pod sedež..notr sm tud že vgradu tele zvočnike http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=49878 in zdej me pa zanima kakšen avtoradio bi šou na te zvočnike...s cd mp3 pa ne predrag...placa mam pa dost d ga vgradim pod sedež .)(zanima ma rms pa nalimite mi kakšne linke do radiev) hvala v naprej..lp yaou tole zgleda kr dober ja tist se mi dopade LED-dica pri visokih al poudarjenih tonih nisn glih podrobno brau a sm to zasledi upam da ti dober rata =) LP Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Ej kOci, niso vsi tk zabi** ko ti. Nekateri se vsaj malo spoznajo nato za razliko od tebe. Za vzgled si vzam ffaco. :slap: :lol1: ko si boš sam podru avto pa napelu kable not za ojačevalc do prtljažnika pa signalne kable od radia do prtljažnika, radio vgradil, naredu kišto za woofer pa naštimal vse skup da lepo igra pol se oglasi, do takrat pa bodi sam tiho, ker vidim da nimaš 3 čiste [attachmentid=87224] vrjem da vem mal več o avtoakustiki kot si misliš ;) Popravljeno December 1, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 čaki ne štekam kej ma veze tista škatla u kofanu z avtoradiom na motorju :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 kaj ti msls da je avtoradiu ugradit u motor za dzabe ...5 min dela???....ce hocs da gre tko k je treba bos kr sraufu!!!......... :xx: se bom zadrzu........ .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 čaki ne štekam kej ma veze tista škatla u kofanu z avtoradiom na motorju :headbang: :headbang: preberi temo od začetka pa boš vidu, .......on je meni rekel da nimam pojma, pa vem malo več o tem kot si on misli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 ja ma zato ni treba dat slike od saxo-ja moj nono je nrdu parim frendom in to ful hart mi smo samo kable zvezali on pa zrezu dsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 zdravo mene pa zanima kaj bi moral narediti če bi hotel priklopiti zvožnike na mp3 a i jih mogu kej na akumulator vezat al nč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se