Skoči na vsebino

Priporočene objave

No vglavnem motosvet je taka prokleta stran,res da najdes kaj pametnega gor sam vseeno,...mam warning zaradi oglasevanja.

No to me se ni tako razjezlo,kot to da ne morem NOBENGA linka prilepit nikamor(tudi na PM) ce se ne navezuje na motosvet :angry: no ce je to za vas stran ki je glede tega pohvalna vsaka vam cast,meni je to bol podobno smetem kot pa pohvali,vendar pa je sevedo to samo moje misljenje!

Zdaj bom tak dobo se malo warninga sam boli me k***c

Popravljeno . Popravil Noise
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot že napisano po PM 3. junija:

Pri oddaji malega oglasa natančno piše, da to ne smejo biti oglasi s komercialnimi vsebinami. Poklicali smo vas, povedali ste, da gre za komercialno ponudbo.

V tržnem gospodarstvu je del dobička namenjen tudi za oglaševanje svojih storitev - v kolikor in ko boste želeli preko motosveta prodajati, vam nudimo cel kup možnosti, kako predstaviti svoje produkte in storitve. Če jih boste - kot ostali naši oglaševalci - dobro uporabili -----> super, če pa se vam motosvet ne zdi primeren medij za objavo vaše reklame, boste svoje trženjske aktivnosti pač usmerili na kakšen drug medij.

Kar pa se tiče lepljenja linkov, pa se mi bolj dozdeva, da tega ne znate in ne ne morete. Takšne blokade na vašem usernameu namreč ni.

V primeru, da vam kaj od zgoraj napisanega ni razumljivo, vas pričakujem na 041 711 317 ali na peter.baloh@motosvet.com.

Peter Baloh

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No to me se ni tako razjezlo,kot to da ne morem NOBENGA linka prilepit nikamor(tudi na PM) ce se ne navezuje na motosvet :angry:

In še to - izjava, da ne morete prilepiti NOBENEGA linka, je pretirana do bolanega. Blokirane so le nekatere domene (mislim da trenutno 4). In to zaradi bolnikov, ki se niso mogli vzdržati konstantnega lepljenja povezav = reklam.

Ljudem freeriderstva pač nikoli ni dovolj - smo predolgo živeli v socializmu, očitno.

LP, Peter

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!