amise Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) Katerega bi radi imeli? - lamburgini - ferrari - porsche - jaguar Samo gas, :D Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Shelby Cobra :devil: oz. Toyota supra :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 bugattijevga veyrona... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 veyrona, če že glih šenkajo. prodam naprej! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 sanjati ni nikoli greh,..... :D če bi pa že zbiru med zgoraj 4 naštetih,bi se še pa odloču (al za ferrarija al za lamborginija :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maistr Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Ferrari Enzo ali pa malo bolj "dostopen" Nissan Skyline. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Najlepši mi je lamborghini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Julij 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2006 To je veyron. Meni mi ni všeč, :nono: Sicer me pa zanima kateri avto bi imeli,če imeli dnarja,ko dreka od tistih 4-rih zgoraj v prvem postu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 To je veyron. Meni mi ni všeč, :nono: Sicer me pa zanima kateri avto bi imeli,če imeli dnarja,ko dreka od tistih 4-rih zgoraj v prvem postu .) boli nas kaj ti pričakuješ in če ti je veyron ušeč ali ne... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Sicer me pa zanima kateri avto bi imeli,če imeli dnarja,ko dreka od tistih 4-rih zgoraj v prvem postu .) aha od tistih 4-h Lamborghinija a mogoče zbiraš mnenja in izkušnje uporabnikov le-teh, da boš lažje se odloču katerega kupit :kva2: No pol ti priporočam Porsche GT2 ker iz lastnih izkušenj ti povem, da ni drago vzdrževanje, servisi so dokaj ugodni, rezervnih delov se dobi pri konkurenci kolkr hočeš, gume so standardne in ji ni treba pri nobenem vaškem vulkanizerju v naprej naročat, poraba zelo skormna, pa še na terenu je avto dokaj domač, tako da lahko na izi skočiš "raziskovat" tudi po kakih brezpotjih Mc'Adama :OK: Na parkirnih prostorih ni vpadljiv ker se ga med množico avtomobilov zaradi višine sploh ne opazi, ležeči policaji in grbine na cestah sploh niso problem ker ima kolesa v velikim obsegom, prav tako super opravijo svoje delo komponente podvozja... Kar je pa najbol fajn... nanj lahko namestiš dodatne opreme kar ti srce poželi in ni treba delat homologacije ker naši butli ne vedo niti kaj je serijsko in kaj ne :lol1: Tolko z moje strani :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Julij 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2006 boli nas kaj ti pričakuješ in če ti je veyron ušeč ali ne... :devil: Še dobro,da niso vsi takšni kot ti.Za avte ima pa vsak svoj okus, :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Julij 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2006 aha od tistih 4-h Lamborghinija a mogoče zbiraš mnenja in izkušnje uporabnikov le-teh, da boš lažje se odloču katerega kupit :kva2: No pol ti priporočam Porsche GT2 ker iz lastnih izkušenj ti povem, da ni drago vzdrževanje, servisi so dokaj ugodni, rezervnih delov se dobi pri konkurenci kolkr hočeš, gume so standardne in ji ni treba pri nobenem vaškem vulkanizerju v naprej naročat, poraba zelo skormna, pa še na terenu je avto dokaj domač, tako da lahko na izi skočiš "raziskovat" tudi po kakih brezpotjih Mc'Adama :OK: Na parkirnih prostorih ni vpadljiv ker se ga med množico avtomobilov zaradi višine sploh ne opazi, ležeči policaji in grbine na cestah sploh niso problem ker ima kolesa v velikim obsegom, prav tako super opravijo svoje delo komponente podvozja... Kar je pa najbol fajn... nanj lahko namestiš dodatne opreme kar ti srce poželi in ni treba delat homologacije ker naši butli ne vedo niti kaj je serijsko in kaj ne :lol1: Tolko z moje strani :whistle: O:-) hm,Porsche GT2,ni napačen,mi je všeč :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 carrera GT :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Imel bom Porša :wub: Zakaj Zato ker sostroški vzdrževanja najnižji :whistle: :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Imel bom Porša :wub: Zakaj Zato ker sostroški vzdrževanja najnižji :whistle: :P :P :P :P PREmajhni :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Meni športni avtomobili niso kaj prida všeč od teh bi si pa izbrala Jaguarja..... samo zato, ker je Jaguar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 ....od teh bi si pa izbrala Jaguarja..... samo zato, ker je Jaguar. Plehpi.ka! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Kateregakoli izmed štirih ampak kot drugi avto, ker si v tako majhnih ne morem privoščiti popolne erekcije. Za prvobitna stanja bi imel RAM-a ali pa hamvija. Realno pa enoprostorca ali pa velikega karavana. Hard on! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) Plehpi.ka! :P zakaj pa ne .) če ne bi bila, bi mi bil mogoče še ti všeč, tako ti pa manjka Jaggi :P no... pa še kaj drugega tudi :P :devil: Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Jaz bi bil pa zadovoljen z Arielovim Atomom. Pa še zastonj lifting obraza dobiš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Men je pa samo to važno, da je rdeč. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Mustang RULEZ :OK: :OK: Že zvok je da ti gate v rit potegne. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Mustang RULEZ :OK: :OK: Že zvok je da ti gate v rit potegne. :xx: Tudi dober blow job ti jih. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Tudi dober blow job ti jih. :blush: Maš prav, ampak rabiš vsaj 1800W sesalec. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Mercedez Benz SLR :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se