gizmOkak Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) kaka debata. Babe so za kej skuhat, pa speglat in na desni sedež. Že to je lahko luksuz da se tam pelete in ne kak meter in pol zadi v temi in v nekaj majn kukr pol kubičnega metra volumna. Kar ste natrosle ena in druga je samo dokaz kako ne mislite niti 2cm pred čelom. Če pa je še matematika vaše področje... zdej vem zakaj vsakič ko pridem h frizerki, računovodkinji, gostilno (kjer je kelnarca) ali bog ne daj v jestvinsko trgovino in je za blaganjo ena izmed "najvišnjejše šolanih trgovk" (ja, končana oba letnika triletne trgovske šole), pustim večino premoženja tam. :headbang: Q7 je pa tank, ki zmore reci piši 320 km/h in to s sedmimi potniki in prtlažnikom za kolesa, zadi pa še prikolico z jet-om. Resno no, sem videl k mi je sledil na avtocesti mimo senožeč v smeri KP. V hrib pa ni mogel mojega golfiča :ninja: :worship: budala :headbang: :devil: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 ne pa najmočnejšejši............to je več!!!! :krneki: katero pivo pa pije tvoj atej?če pije union pol ne more bit močnejši od mojega, ker moj atej pije laško in zato je najmočnejši, tak da veš!!!! :P :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 katero pivo pa pije tvoj atej? Moj atej ne pije pira, samo čisti kerozin! Čak, da najdem primerjavo, med mojim atejem in mig 29..... ata seveda popije več! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 katero pivo pa pije tvoj atej?če pije union pol ne more bit močnejši od mojega, ker moj atej pije laškoin zato je najmočnejši, tak da veš!!!! :P :P dr.looney :devil: Moj atej ne pije pira, samo čisti kerozin! Čak, da najdem primerjavo, med mojim atejem in mig 29..... ata seveda popije več! Odlično, sam še vedno ne gresta peške več kot 300km/h :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Odlično, sam še vedno ne gresta peške več kot 300km/h :evilgrin: obuta res ne, ker materiali ne prenesejo .... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Odlično, sam še vedno ne gresta peške več kot 300km/h :evilgrin: to pa ti ne moreš vedeti... :P :P ali bi mogoče rad da te obišče moj atej :P :P sam pol ne jokat.... :P :P @vapotek....kaj pa je kerozin proti laškemu pivu :yawn: ... :P :P :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 @vapotek....kaj pa je kerozin proti laškemu pivu :yawn: ... :P :P :P Samo aditiv, nič druga.... Lahko pa piješ uniona, pa ga ne rabiš....... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-1680137949366578541 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se