Lobo Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 :OK: Nežka :OK: Naš pa neki nerga zadnje cajte.... po moje so zobki :hmm: ...al je pa samo po mami tolk siten :P Bo verjetno tisto zadnje. OK, ne bom več. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 OK, ne bom več. :xx: Zelo modra odločitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Bo verjetno tisto zadnje. OK, ne bom več. :xx: Ako te ne bi znala, skupo bi te platila :fight1: :chase: :smoke: Zelo modra odločitev. Mwa. :004 Mwa. :004 Mwa. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Naš pa neki nerga zadnje cajte.... po moje so zobki :hmm: ...al je pa samo po mami tolk siten :P Še enkrat pogledal sliko. Po moje ma nekaj v plenicah, ker si nos zatiska. Bo treba previt. Ali pa bere motosvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 ...na zadnji sliki pa lepo vidne posledice zaužite razvedrilne pijače :whistle: tisto je pa posledica ugriza od sošolca iz vrtca, ki jo je ugriznu potem, ko ga je prebunkala ... :huh: :o B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 .... potem, ko ga je prebunkala ... :huh: :o B) pa je zopet zaužila razvedrilno pijačo :devil: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 (popravljeno) ..pipi... ves zasekiran po kopanju... Popravljeno September 22, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 tisto je pa posledica ugriza od sošolca iz vrtca, ki jo je ugriznu potem, ko ga je prebunkala ... :huh: :o B) prvi ljubezenski ugriz :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 špil... kk to, da visijo sami zajčki? zakaj nobenega motorja? tudi ti se dobijo v mehki obliki :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 špil... kk to, da visijo sami zajčki? zakaj nobenega motorja? tudi ti se dobijo v mehki obliki :OK: ko vidiš naslednjega, kupi in pridi na obisk.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 vela :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) Mi pa že sedimo..... no ja... skoraj :whistle: Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 no ja... ta bo prawi ....... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 ka zaj, motobaby? bo kaj? :blush: še mi trije.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Mi pa že sedimo..... no ja... skoraj :whistle: ta bo prawi ....... :OK: Zdrawc, ful ti je podobn ;) BUBAAAA - a je že ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 mi pa radi počivamo, no ata, Jaka pa se rad pusti nosit ali vozit in raziskovat okolico :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 mi pa radi počivamo, no ata, Jaka pa se rad pusti nosit ali vozit in raziskovat okolico :grim pervy - tudi brki in brada te ne moreta naredit resnega... .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 mi pa radi počivamo, no ata, Jaka pa se rad pusti nosit ali vozit in raziskovat okolico :grim Eeee velecenjeni kolega, tu na toti fotki ti počivaš od prejšnjednevnega žura :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Zdrawc, ful ti je podobn ;) Sej prawim, da je čedn B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) Sej prawim, da je čedn B) Seveda je čeden. :OK: Čeprav so mu taprvi laski že skoraj vsi izpadli :blush: . Pa še nečesa se boš, dragi Zdrawc, zelo razveselil :grim Ena izmed veščin, ki jih za njegovo starost imenitno obvlada je samostojno pitje iz zelene flaške. :P Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Pa še nečesa se boš, dragi Zdrawc, zelo razveselil :grim Ena izmed veščin, ki jih za njegovo starost imenitno obvlada je samostojno pitje iz zelene flaške. :P :OK: Na mladih swet stoji B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 :OK: :yea1: :OK: čestitke novopečenima staršema :worship: M&M mal prehitevata, ampak Kaja :inlove: je že vedela zakaj se ji mudi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Čestitam MM in MB..... Super :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Kaja :OK: :OK: :OK: Čestitke MB :K :K :K in seveda, manijače, tudi tebi čestitke, fotr :OK: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se