Perla Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 :010 :010 :010 oči, mami, čestitke!! :004 ... naj vama srečno sije vajino novo sončece ... :wub: že vidim - taprava bo - SpeedyBaby! B) :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Čestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 kje so slike (mamice) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 OLRAAAAJT! Kongratulacije uber! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 hehe še ena ženska :devil: čestitke obema :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 ženska... eJ.......da si ne bi vseh za Jakata rihtal.... :angry: Naš Aleks je tut fajn dec :D :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Čestitke vsem trem :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Čestitke še od mene..... :OK: Pa zdrawi ostante! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 :OK: Bravo. Čestitke. Čim manj neprespanih noči :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 jupiii... še ena bebika na MS :OK: :OK: :OK: :OK: čestitke vsem trem!!!!!! :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 (popravljeno) sem jaz vedel, kdaj je treba spraševat :devil: kongratulacije! Popravljeno Oktober 27, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 (popravljeno) Hvala za čestitka in lepe želje v imenu MB in mene. :yea1: kje so slike (mamice) :OK: Naša princeska. :wub: Pri mamici. :wub: [attachmentid=85069] Pa še pri očku. :blush: B) btw - tole napredno urejanje ful čudno dela, bagi bagi bagi :P Popravljeno Oktober 28, 2006. Popravil MotoManiac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Oktober 29, 2006 Deli Objavljeno Oktober 29, 2006 (popravljeno) Motobaby, Kaj in MotoManiac! Čestitke še od nas treh! DTW, Nikolaj in Ervina Popravljeno Oktober 29, 2006. Popravil Ervina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 eJ.......da si ne bi vseh za Jakata rihtal.... :angry: Naš Aleks je tut fajn dec :D :P :OK: A pol mu ti že Jakata rihtaš...ne vem, če bo Jakov ati za to :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 (popravljeno) To mi delita :OK: Neki velik las ma že :) A jst k bom stric kmal, se bom tut lahka pohvalu :blush: Popravljeno Oktober 31, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Komi čakam da bom jst mel svojga pamža :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Evo, še z moje strani hvala za čestitke vsem skupaj!! :grim :D Kaja je res pravi cuker :wub: , materinstvo oz. starševstvo pa res "gas" :OK: , tko da vsi tisti ki še oklevate, jaz vam pravim kar v akcijo!!!! :yea1: :P Motobaby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 moja dva cukra :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2006 Jaka in ata pa gresta na kosilo k sorodnikom in po kosilu malo zadremata :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Motobaby, Kaj in MotoManiac! Čestitke še od nas treh! DTW, Nikolaj in Ervina malo pozno ampak nikoli prepozno še mi trije se pridružujemo čestitki Grega, Tadeja in mala Hana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 MM in MB, dobr sta opravla "posu",čestitam :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 :hmm: jaz pa čakam še na eno obvestilo.... a booooooooo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 jest sm pa vidla slikco ultrazvoka zlo mejčkene punčkice....(mislm da bo Asja) :010 :010 :010 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 :hmm: jaz pa čakam še na eno obvestilo.... a booooooooo? :D noče vun :doze: ampak bo pa kmal, menda.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 noče vun :doze: ampak bo pa kmal, menda.... kaj pa čakata vidva pačka ... :hmm: punčko al fantka ... :hmm: nič ne vemo ... :doze: smo čist v temi ... :glare: ... (kot nekdo ki noče ven ... :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se