dave the wave Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Čestitke gregc :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Gregc čestitke. Iz zaupnih virov vem da vsaj 2 od prej naštetih lani nista ravno veliko km naštepala, očitno so se resno lotili zadeve :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 No tud jaz sem dobil sinčka 10.8. .... k se že vsi hvalte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Čestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Madona kakšno plodno leto. Čestitke vsem novopečenim dojenčkom, mamicam in atijem ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 No tud jaz sem dobil sinčka 10.8. .... k se že vsi hvalte :) glede na današnji datum verjetno lani, :devil: a vseeno čestitke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 glede na današnji datum verjetno lani, :devil: a vseeno čestitke... Shit... 10.7. Sorry in hvala za opombo :) :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 mogoče maš pa 10.8. rok za drugega.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 ja šit no..... bo pa zanimiva ta generacija motosvetovcev..... :yea1: :beer2: Miki Mauss tudi tvoji mladi družinici čestitke!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Madona kakšno plodno leto. Čestitke vsem novopečenim dojenčkom, mamicam in atijem ... :OK: čestitke vsem tudi z moje strani :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Pogledal sem v zvezde. Premesal sem tarot karte. Usedlina v kavi je povedala. Kristali sporocajo. Drugi teden se bo tale tema se za enega otroka obogatila ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Hmm moje karte kažejo da se bo ta tema še kar lepo polnila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 a se dobi kinder zic za na motor ? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 Miki mauss tudi tebi čestitke!! :OK: :OK: No, daj še ti povej podatke in kako slikico napopaj....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Miki mauss tudi tebi čestitke!! :OK: :OK: No, daj še ti povej podatke in kako slikico napopaj....... Žiga, 3800g 56cm :) Slikc pa nimam trenutno :( LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Pogledal sem v zvezde. Premesal sem tarot karte. Usedlina v kavi je povedala. Kristali sporocajo. Drugi teden se bo tale tema se za enega otroka obogatila ;) Jaz vsega tega nisem rabil delat da bi to pogruntal. In ker je strup v malih flaškah, pa trmasta kot je, za inat da naju zajebe, zadevo že opravi danes/jutri.. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 čestitam vsem novim mladim Motosvetovim družinicam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 A dvojčke pa ni nobenmu uspel spacat :BUA: Ne resno, čestitke vsem :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Kongratuliram vsem po vrsti in vam poln radosti sporočam: DOLŽNI STE PIR!!!! :devil: Pervy ti pa pravzaprav najmanj 10. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 A dvojčke pa ni nobenmu uspel spacat :BUA: To bomo pa rajš teb prepustil :P , pa da vidmo, če zmoreš :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 A dvojčke pa ni nobenmu uspel spacat :BUA: Dvojčki so bili konec maja in začetku junija :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Dvojčki so bili konec maja in začetku junija :) Kaj se te ti oglašaš?!?! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Kongratuliram vsem po vrsti in vam poln radosti sporočam: DOLŽNI STE PIR!!!! :devil: Pervy ti pa pravzaprav najmanj 10. :grim ti se samo oglasi ampak upam da si v formi, jaz sem svojo formo, ki že prej ni bla slaba še nadgradil! :devil: čestitke tudi ostalim, ki so se odločili obogatiti SLO moto sceno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Kaj se te ti oglašaš?!?! :devil: Hočem pir :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Hočem pir :) Olrajt! B) Te rufnem, ko grem do Pervyja, pa se ti tudi iz tistih svojih rovt prikaži :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se