SiR Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Če kdo rabi baby sitterja, sem na voljo. Ne garantiram pa, da bodo otroci potem ustrezali vsem družbenim normam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) Če kdo rabi baby sitterja, sem na voljo. Ne garantiram pa, da bodo otroci potem ustrezali vsem družbenim normam :devil: :D Assimilation by sym. Bo pamžek prej pisal na internetu, kor govoril :grim Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Če kdo rabi baby sitterja, sem na voljo. Ne garantiram pa, da bodo otroci potem ustrezali vsem družbenim normam :devil: samo bo jeba če ti preko grabna pobegnejo :devil: drugače pa - try your best da jih socializiraš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Pobje, madonca, mal se preselim, vmes mi na novo centralo postavljajo, da ne morem na net, potem se pa priklopim, ste pa že vsi atiji :) :D :OK: A Nežika je edina punca al kaj... :hmm: ja nič, se bo treba začet menit..... Medtem pa ima naš Aleks ŽE tri mesece :P in svoj prvi motor (pa traktor tudi) :grim Pozdravlja vse nove MS fante, posebno pa seveda Nežo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Ervinca, DTW in mali Nikolaj ... čestitkam še tuki ... :010 :004 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Ervinca, DTW in mali Nikolaj ... čestitkam še tuki ... :010 :004 :yea1: Oooooo očitno se mi je prav zdelo. :OK: Kongratuliram. :yea2: Malega sem enkrat menda celo božal, ko je bil še v embalaži. :grim :OK: nujen dostavek: pa ne v DtW-jevi embalaži, ampak v okroglem pakiranju. :grim Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 ČESTITKE!!!!! D,E in N :OK: :yea1: :kva2: nujen dostavek: pa ne v DtW-jevi embalaži, ampak v okroglem pakiranju. :grim emm ... dej ga še malo predelaj, za vsak slučaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 emm ... dej ga še malo predelaj, za vsak slučaj. jebote ... mkay :doze: ... enkrat sem današnjo slavljensko trojko srečal, izjavil nekaj podobnega kot "OOoooooooooooooooooo" in Ervino pobožal po trebuščku, DtW-ja pa lopnil po hrbtu. Happy? :glare: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Happy. Zdej vem da te lahko mirne duše povabim na pir da zapijemo vso to bodočo mladino. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 jebote ... mkay :doze: ... enkrat sem današnjo slavljensko trojko srečal, izjavil nekaj podobnega kot "OOoooooooooooooooooo" in Ervino pobožal po trebuščku, DtW-ja pa lopnil po hrbtu. Happy? :glare: :P Ti pa morš non stop folk nekje božat ... a ne :naughty: .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Madonca.... vedno več jih je... malih pamžekov.... čestitke mamici, pa Nikolaju, pa atetu tut mal .) :OK: :OK: :OK: :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Ti pa morš non stop folk nekje božat ... a ne :naughty: .) :P Zelbstferštendlih. B) :grim Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 sem dobil sms ravno ko sem bil v MB porodnišnici ampak DTW-ja ni blo za videt nisem pa mel časa okoliških lokalov preverjat :grrr čestitke še eni mladi družini, počasi bomo že lahko kak MK ustanovili :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 sem dobil sms ravno ko sem bil v MB porodnišnici ampak DTW-ja ni blo za videt nisem pa mel časa okoliških lokalov preverjat :grrr Danes mu prosim dajte obe bergli ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 :OK: :OK: :OK: BRAVOOOOOOOOO........ :yea1: še :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Pobje, madonca, mal se preselim, vmes mi na novo centralo postavljajo, da ne morem na net, potem se pa priklopim, ste pa že vsi atiji :) :D :OK: A Nežika je edina punca al kaj... :hmm: ja nič, se bo treba začet menit..... čestitke nisi pa dobro prebral ni Nežika edina punca .) .) Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil gregc01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Danes mu prosim dajte obe bergli ... :grim Mislim da bo danes bolj primeren voziček. Jebiga štiri kolesa so štiri kolesa. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Mislim da bo danes bolj primeren voziček. Jebiga štiri kolesa so štiri kolesa. :grim Ti si pravi prijatelj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Ti si pravi prijatelj :grim Zelbstferštendlih. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Oooooo očitno se mi je prav zdelo. :OK: Kongratuliram. :yea2: Malega sem enkrat menda celo božal, ko je bil še v embalaži. :grim :OK: nujen dostavek: pa ne v DtW-jevi embalaži, ampak v okroglem pakiranju. :grim Aha, v DTWjevi okrogli embalaži, zapakirano... okrogla, taka podolgovata, ? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Erwina, jaz pa kolnem, ker mi na sms ne odgovarjaš :OK: :OK: :OK: Sem vesela :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Nikc bo zihr fajn dec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Čestitke vsem. :worship: Tolk je ratal teh strani da ne utegnem vseh prebrat. Kar dajte da se množimo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Čestitke vsem novopečenim staršem tudi od naju :kva2: Nikolaj bo pa najbrž pravi :devil: glede na najine izkušnje z žensko različico imena :grim, kr začnita trenirat živce :naughty: Kat & Rude & Nika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Aha, v DTWjevi okrogli embalaži, zapakirano... okrogla, taka podolgovata, ? :lol1: Barti, ti se kar smej :devil: .... a nisi zadnjič doli pri Kolpi, ko smo sedeli v senčki in si našega Aleksa za rokico prijel, nekam zasanjano pogledal Dašenko? :naughty: :naughty: :devil: :blush: :D :P :K Čakamo.... :whistle: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: +1 prebivalec Trbovelj Kulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: DtW.........počas pa z andohtjo pr praznovanju......da ti še kej za mene ostane(cekinov namreč .) ) Erwinca........fino se spočij........par let bo bolj nemirno spanje :devil: Dečko......ti pa kar pogumno treniraj glasilke :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se