Manu Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Špil :OK: :OK: :OK: p.s. Aleks se slini, ko gleda fotke.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Te slikce pa se današnji nasmeh. :) Lepo, lepo, ponosni očka. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 čestitke vsem novopečenim staršem lepe fotke :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Mala Nežika prawa rockerca :yea2: še en mesc ni stara pa že ma daljšo čupo ko ata :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 naš jaka ma pa isto original kawasaki gear majco ko ata ampak še mu ni prav, ko bo star ene 2 leti bo mu prav. kawasaki is for big boys only :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Še en mesc ni stara pa že ma daljšo čupo ko ata :devil: Pa daljšo ko ti tudi. ;) :D :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Očitno sem too much out iz Motosvetovskih zadev, še le zdaj vidim tole. <_< Sicer pa; tole z bebami je total ušlo izpod kontrole... :OK: Čestitke vsem, tistim, ki jih poznam in tistim, ki jih ne. Bravo! :photo: Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 evo eno ko se naša mala Hana kopa, in na motorju no tudi jadrala je že pa še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 To pa ni fer.... tako mlada, pa že jadra .) V glavnem starši uživate 200 na uro :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 To pa ni fer.... tako mlada, pa že jadra .) V glavnem starši uživate 200 na uro :OK: seveda je fer otroku nudiš vedno najbolje .) .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 seveda je fer otroku nudiš vedno najbolje .) .) .) .) Zato ste ji pa kupili roza čebriček :naughty: :naughty: p.s. Pri nas na kmetih imamo pa zelenga.. mormo bit ekološko osveščeni... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 p.s. Pri nas na kmetih imamo pa zelenga.. mormo bit ekološko osveščeni... :grim Na prawih kmetih uporabljajo lesen čebr, al pa kak odslužen 200L sod :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 p.s. Pri nas na kmetih imamo pa zelenga.. mormo bit ekološko osveščeni... :grim Zelenega, narejenega iz azbesta. :D :P :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 Dragi Pirrulz! Preden prebereš to objavo do konca, si odpri eno pivo in naredi dolg požirek. Statistika potrjuje, da tvoja podzavest hrepeni po očetovstvu. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 (popravljeno) Dragi Pirrulz! Preden prebereš to objavo do konca, si odpri eno pivo in naredi dolg požirek. Statistika potrjuje, da tvoja podzavest hrepeni po očetovstvu. :devil: Hehhhehehe to je moj split personality. :grim Dr. Jekyll hoče bit ata Mr.Hide-u, pa mu ne rata najbolj. :grrr :devil: P.s.: Ervina, prjatlca, samo za tebe en :004 from sugar daddy :D Popravljeno Avgust 26, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 Ja Pirrulz, to se meni tudi zdi. :yes: Ljubezen do flaše pira, neizpodbitno simbolizira podzavestno željo po sinu. Dokaz: falus --> flašus --> flaškonus --> flaškon --> flaša. Dočim pa ljubezen do piksne pira izraža željo po hčeri, dokaz : piksna --> piksna --> piksna --> piksna --> piksna. Lahko pa teorijo preveriš tudi pri prijatlju Pervyu. :) lp DTW :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 (popravljeno) Ja Pirrulz, to se meni tudi zdi. :yes: Ljubezen do flaše pira, neizpodbitno simbolizira podzavestno željo po sinu. Dokaz: falus --> flašus --> flaškonus --> flaškon --> flaša. Dočim pa ljubezen do piksne pira izraža željo po hčeri, dokaz : piksna --> piksna --> piksna --> piksna --> piksna. Lahko pa teorijo preveriš tudi pri prijatlju Pervyu. :) lp DTW :fredy: Po tvojem izvajanju sodeč bi Pervy moral dobit hermafrodita. :) Ampak jaz in velecenjeni kolega imava rada tudi točen pir, in kombinacija vseh treh da pubeca, kar je velecenjeni kolega tudi dokazal. :grim :OK: :beer2: Jaz mu povsem zaupam in ne dvomim v ta dokaz, tak da od mene še nekaj cajta ne sina ne hčere ne bo. :grrr Vi pa kar izvolite, stric Pirrulz je nadvse vesel za vse vas. :grim :OK: Hehe ampak se mi je zdelo, da je za pričakovati še par besed od tebe tu not. :grim evo še tebi enega :004 , da ne boš Ervini fauš. :lol: Popravljeno Avgust 26, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 (popravljeno) Na prawih kmetih uporabljajo lesen čebr, al pa kak odslužen 200L sod :whistle: Viš, ta pa tut ni slaba :yes: ... mi ni prej užgalo :hmm: p.s. Ampak hudič ja...zaenkrat imamo vse sode polne... bo treba kakšnega spraznt... :grim :grrr ;) B) p.p.s. O mati Erwinca, a že škljocaš :K :004 .... Popravljeno Avgust 26, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 Za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik brbotalnik.... ....... in šele čez čas se prikaže..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 (popravljeno) Kok mate cortkane bebeke....člowek se kr razneži :wub: kar tako naprej :OK: ..... lp mina :D Popravljeno Avgust 26, 2006. Popravil mina_15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Kakšno je zdaj razmerje punčke : fantki??? Je še ostal kakšen fraj poba za našo princesko? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Uti :004 :004 :004 Aleks in Sara sta itak generacija... :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 takole smo pa mi po enem mesecu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Moj mali motoristek Timotej je bil pred kratkim star pol leta. Sem šele zdaj opazil to temo na forumu. Drugo leto ga že čaka prvi motor- na akumulator. Pa minimoto, pa... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Moj mali motoristek Timotej je bil pred kratkim star pol leta. Sem šele zdaj opazil to temo na forumu. Drugo leto ga že čaka prvi motor- na akumulator. Pa minimoto, pa... :OK: :OK: Motofrik, napopaj ga :OK: p.s. Špil, Nežina frizura je pa stajliš :) :wub: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se