minca Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:.......... to pa še jest wem kako se dela :whistle: B) :whistle: :lol1:
Original-One Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:.......... to pa še jest wem kako se dela :whistle: B) :whistle: :lol1: svaka čast :OK:
Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :? ne znam poskusil sem z barbi lutkam, samo vseeno ne gre. kako? :? :( :( :( :( :(
Original-One Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :? ne znam poskusil sem z barbi lutkam, samo vseeno ne gre. kako? :? :( :( :( :( :(
minca Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :? ne znam poskusil sem z barbi lutkam, samo vseeno ne gre. kako? :? :( :( :( :( :( ej priporočam ti da barbi lutke zamenjaš z unimi dojenčki baby born tko :lol1: :lol1: :naughty: k so wečje welikosti :lol1: :lol1: :lol1: lp mina
Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 nimam baby born-ov imaš kakšnega za posodt :( :?
GrCaR Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 nimam baby born-ov imaš kakšnega za posodt :( :? sej bo kmal januar, pa ti bom za rojstn dan kupu eno Ančko, pa boš loh še kej druzga probavov na njej :OK:
Original-One Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 sej bo kmal januar, pa ti bom za rojstn dan kupu eno Ančko, pa boš loh še kej druzga probavov na njej :OK: Al pa če mu kr svojo šenkaš :D :P Sori care nism mogu zadržat
GrCaR Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 Al pa če mu kr svojo šenkaš :D :P Sori care nism mogu zadržat Ma sej mu jo bom res, ker ti tvojo še rabš :whistle:
Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 Al pa če mu kr svojo šenkaš :D :P Sori care nism mogu zadržat Ja, pol raj od GrCAR-ja vzamem je še kot nova; tvoja Pleya, je že preveč znucana, pa prevečkrat zaflikana na luknjah, hvala vseen.
simonsi Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 Najbolj važno da imaš mehke ustnice in da se ne sliniš kot bernardinc :P
minca Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 nimam baby born-ov imaš kakšnega za posodt :( :? :doze: :hmm: ja posodm ti jih lohk...sam če mi ji boš wrnu pol..k se wsak dan še igram :naughty: :grim lohk pa ti dam na izbiro...al boš fantka al pa punčko...pol pa boš widu ker ti najbl sede :grim :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lp mina
Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :doze: :hmm: ja posodm ti jih lohk...sam če mi ji boš wrnu pol..k se wsak dan še igram :naughty: :grim lohk pa ti dam na izbiro...al boš fantka al pa punčko...pol pa boš widu ker ti najbl sede :grim :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lp mina punčka bo kr ql :D :OK:
minca Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 punčka bo kr ql :D :OK: :rolleyes: :rolleyes: če ti tko prawiš.....
Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 vredu, bom potem poslal video, če prav delam
minca Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 vredu, bom potem poslal video, če prav delam :yes: :yes: .....welik sreče .......držim pesti da ti končno uspe :grupni: ............. lp mina
Matex_46 Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 hvala vseem, tako ste prijazni, hvala za vzpodbude :cry:
hajoktejn Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 hvala vseem, tako ste prijazni, hvala za vzpodbude :cry: Bogi :friend1: .
Original-One Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 (popravljeno) Ja, pol raj od GrCAR-ja vzamem je še kot nova; tvoja Pleya, je že preveč znucana, pa prevečkrat zaflikana na luknjah, hvala vseen. Se nism ponuju, da ti jo dam, tko da se nimaš za kej zahvalt.. Ma sej mu jo bom res, ker ti tvojo še rabš :whistle: Ti sploh neveš zakaj maš svojo, oz. kaj bi z njo počel.. :grim :whistle: Popravljeno Avgust 1, 2006. Popravil Pleya
JaRaNe Objavljeno Avgust 1, 2006 Objavljeno Avgust 1, 2006 :slap: :lol: :lol: :lol: :lol: :slap: pa kaj delate tak problem iz tega :lol: tud men se nit sanal ni kva morm delat, pol me je pa enkrat ena zažvalila in ker je bla kr lvšečna pač nisem imel nič proti in sem sodeloval..... šlo je bp, sedaj vedno tko, pa mi še nobena ni nič rekla, da je kaj narobi...uglavnem hotu sm povedat d to pride čist samo od sebe, ni pa treba zj nekih lutk pa marmelade pa frnikul.... no evo, to mi sm slišu ko je enkat ena frendica mojmu frendu govorila, d nj si da frnikulo v usta in naj jo z jezikom premetava/kotali po ustih....
Roky Objavljeno Avgust 2, 2006 Objavljeno Avgust 2, 2006 ritopiki, jaz sem mahnjen na nežnejši spol (dečve) :angry: Roky, kaj si mislil Thunderja povabt na pir? :? Ne,ne.Tebe sm povabu na pir,ker si napisu da rabiš obrazložitev :P Lahko se pa tko zmenva,greva na pir,jest prpeljem svojo,tidemonstriram potem ti pa svojo posodm za učne ure tacajt pa ti men RSo posodš za kšn krog moja te bo pa učila lekcije :P (šala :D ) Ampak na pir te še zmeraj povabim .)
klimbra Objavljeno Avgust 2, 2006 Objavljeno Avgust 2, 2006 :doze: :doze: :doze: :doze: Teška je tale mladostniška.......
vapotek Objavljeno Avgust 2, 2006 Objavljeno Avgust 2, 2006 ....enkat ena frendica mojmu frendu govorila, d nj si da frnikulo v usta in naj jo z jezikom premetava/kotali po ustih.... bi jaz njej nekaj drugega dal v usta. :grim
Gallus Objavljeno Avgust 2, 2006 Objavljeno Avgust 2, 2006 ... pripelji kolega ... ... pripelji kandidako ... ... pouk - tudi razlago, lahko tudi oceno, bo dala kandidatka ... ... za ceno se zmenimo, ko vidim kandidatko ... :grim :grim :grim :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se