XRV-rider Objavljeno Avgust 4, 2006 Objavljeno Avgust 4, 2006 .....mal za hec mal zares :) Mogoč se bomo pa stega kej naučil :rolleyes: PUNCE BREZ STRAHU, udri po siromaku!! :OK:
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Objavljeno Avgust 4, 2006 najprej opazim motor, potem če je kaka sopotnica gor in potem detaile na motorju če me še sploh zanima. najbolj me odvrne če tipa prej zavoham kot vidim in če ne da za pivo. odvrne me tudi če teži in ne da za pivo, tako kot tudi če je prijazen pa vseeno ne da za pivo. :grim
XRV-rider Objavljeno Avgust 4, 2006 Avtor Objavljeno Avgust 4, 2006 PERVY pravi: najprej opazim motor, potem če je kaka sopotnica gor in potem detaile na motorju če me še sploh zanima. najbolj me odvrne če tipa prej zavoham kot vidim in če ne da za pivo. odvrne me tudi če teži in ne da za pivo, tako kot tudi če je prijazen pa vseeno ne da za pivo. :grim skarajšano: Ne težit, pa dej rajš za en pir!! :OK:
DimmuMaid Objavljeno Avgust 4, 2006 Objavljeno Avgust 4, 2006 Najprej pri potencialnem kandidatu za razplod opaziš tiste stvari, ki jih nikakor ne moreš spregledat (kak globoko :D ) - obnašanje (da ni totalni lolek), izgled (da ni preveč 'metro' al pa preveč 'luda osamdeseta'), višina (da je višji od mene - nad 170 cm). Odbijajo me prisiljeni humoristi, šmizoti, pomanjkanje higiene (škoda, ker se moram omejit na 3 stvari, drugače bi lahko še dooooolgo naštevala)...
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2006 Objavljeno Avgust 4, 2006 učke,roke,rit ne maram,važičev,šminkerjev,domišljavcev
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Objavljeno Avgust 4, 2006 :hmm: zakaj pa moraš biti poredno dekle, da lahko odgovoriš na to anketo? Kaj pa jaz, ko sem pridna :devil: , pa bi rada odgovorila.... :wub: LP D
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Objavljeno Avgust 4, 2006 DimmuMaid pravi: Najprej pri potencialnem kandidatu za razplod opaziš tiste stvari, ki jih nikakor ne moreš spregledat (kak globoko :D ) - obnašanje (da ni totalni lolek), izgled (da ni preveč 'metro' al pa preveč 'luda osamdeseta'), višina (da je višji od mene - nad 170 cm). Odbijajo me prisiljeni humoristi, šmizoti, pomanjkanje higiene (škoda, ker se moram omejit na 3 stvari, drugače bi lahko še dooooolgo naštevala)... jaz sem tvoj sanjski moški! :grim . . . . . vsaj za uro ali pa dve. :devil:
DimmuMaid Objavljeno Avgust 5, 2006 Objavljeno Avgust 5, 2006 (popravljeno) vapotek pravi: jaz sem tvoj sanjski moški! :grim vsaj za uro ali pa dve. :devil: Dovolj dolgo :P Popravljeno Avgust 5, 2006. Popravil DimmuMaid
doors girl Objavljeno Avgust 5, 2006 Objavljeno Avgust 5, 2006 privlači: 1. roooookeeee :OK: 2. osebnost in karakter 3. hmmm ..... karizma ... da me zna očarat :) pa da je tak bed boy hehe ;) ne privlači: 1. da je čist kontra kot jaz (ne rabim naštevat naprej hehe ;) )
Zok Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 doors girl pravi: 1. roooookeeee :OK: pol bi js mogu vmret nedolzn..
sjeng Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 Mah sam crap, v resnic jih najbol prvlač če maš tri jajca
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 sjeng pravi: Mah sam crap, v resnic jih najbol prvlač če maš tri jajca :OK: pa enga lesenga od teh treh
sjeng Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 Tanjuška pravi: :OK: pa enga lesenga od teh treh :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ( a to name leti?) :D
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 sjeng pravi: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ( a to name leti?) :D :grim jap :lol1:
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2006 Objavljeno Avgust 6, 2006 sjeng pravi: A te lubadar nč ne mot? :grrr dobr veš zakaj je fajn met lesenga, sj zato ga pa maš - mogoče :hmm:
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) doors girl pravi: .....pa da je tak bed boy hehe ;) Jaz mam doma ful vlko pojslo, tak da..... ;) Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil vapotek
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) pomanjkanje smisla za humor vsiljivost manjvrednostni komplex kar je tudi najbolj :SS ampak ker vem da je nekdo hotel prebrat kaj je tisto kar nas na fantih najbolj privlači, pa narobe napisal...in ker sem dobra duša .) najbolj očarljive so za moje pojme sproščenost prava samozavest razgledanost in odprtost sposobnost ne komplicirat čedna rita :photo: Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Nagaya
KeC Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Nagaya pravi: pomanjkanje smisla za humor vsiljivost manjvrednostni komplex kar je tudi najbolj :SS ampak ker vem da je nekdo hotel prebrat kaj je tisto kar nas na fantih najbolj privlači, pa narobe napisal...in ker sem dobra duša .) najbolj očarljive so za moje pojme sproščenost prava samozavest razgledanost in odprtost sposobnost ne komplicirat čedna rita :photo: Hmm iz tega ponavadi pri ženskah nastane da če je nevsiljiv potem ima manjvrednosti komplex. Če je nima manjvrednostnega kompleksa pa je vsiljiv. No win situation. :lol1:
pupa Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 vapotek pravi: Jaz mam doma ful vlko pojslo, tak da..... ;) pa "ženo" notri :P .) :devil:
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) KeC pravi: Hmm iz tega ponavadi pri ženskah nastane da če je nevsiljiv potem ima manjvrednosti komplex. Če je nima manjvrednostnega kompleksa pa je vsiljiv. No win situation. :lol1: aha.. :doze: cinizem, ki ni na mestu sem pozabila omenit pod "no-no" vsiljivi osebki so definitivno perla na kroni nagnusnosti.... in če imaš stike zključno z najstnicami, potem res lahko prideš do takega zaključka kot si ga navedel zgoraj... + manjvrednosti komplex se večinoma izraža kot nastopaštvo in šopirjenje kdo ima daljšega, zato v svetu odraslih tvoja teorija ne drži...(razen če jo mal z neostikom namažeš) Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Nagaya
lina Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 debelina denarnice? :) A ja, me pa že nismo take. :whistle:
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) lina pravi: debelina denarnice? :) A ja, me pa že nismo take. :whistle: :doze: 'U talkin' 2 me sister? :grim :grim :grim .) Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Nagaya
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se