Vale Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 lina pravi: debelina denarnice? :) A ja, me pa že nismo take. :whistle: Ha, če mene kdo po tem ocenjuje, me bo hitro imel rad ... moja denarnica je sila debela ... od vseh računov, ki so speštani noter :grim
KeC Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Nagaya pravi: pomanjkanje smisla za humor Velja tudi v obratni smeri :naughty:
lina Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Vale pravi: Ha, če mene kdo po tem ocenjuje, me bo hitro imel rad ... moja denarnica je sila debela ... od vseh računov, ki so speštani noter :grim Seveda, take ki redno plačujejo račune-tudi moje- imamo najrajši...če jih pa še malo okoli nosijo, predno jih arhivirajo jim to malo radost z veseljem pustimo. :P
Vale Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 lina pravi: Seveda, take ki redno plačujejo račune-tudi moje- imamo najrajši...če jih pa še malo okoli nosijo, predno jih arhivirajo jim to malo radost z veseljem pustimo. :P No, sej sem vedla, da boš razumela :grim .)
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) KeC pravi: Velja tudi v obratni smeri :naughty: :nono: tud pod razno ne.... amapk zakaj je tko, pa ne povem :photo: + tu debatiramo o dekliško/ženskih preferencah...ne moških in ne tvojih :bounce: Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Nagaya
Zok Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Nagaya pravi: pomanjkanje smisla za humor vsiljivost manjvrednostni komplex kar je tudi najbolj :SS ampak ker vem da je nekdo hotel prebrat kaj je tisto kar nas na fantih najbolj privlači, pa narobe napisal...in ker sem dobra duša .) najbolj očarljive so za moje pojme sproščenost prava samozavest razgledanost in odprtost sposobnost ne komplicirat čedna rita :photo: khm... ...pri men je tud zlo podobn... ...ampak ce se osredotocim na bistvo... ...popolna zenska je... ...hm... ...velki joski, majhna rit, fukaska faca, pa okol se ne sme gont. Pa za kebap mora dat. :P :D
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Meni je pa glavno, da ženska zna skuhat želodčkovo juho! :grim
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Zok pravi: khm... ...pri men je tud zlo podobn... ...ampak ce se osredotocim na bistvo... ...popolna zenska je... ...hm... ...velki joski, majhna rit, fukaska faca, pa okol se ne sme gont. Pa za kebap mora dat. :P :D a svizca že maš?
Vale Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 Nagaya pravi: a svizca že maš? Baje ja in to depiliranega :grim
SiR Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 lina pravi: debelina denarnice? :) A ja, me pa že nismo take. :whistle: vem te, vem :)
davinci Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 vapotek pravi: Meni je pa glavno, da ženska zna skuhat želodčkovo juho! :grim misliš jezikovo župo? to znajo vse :grim
Pervy Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 če me ma rada bo najmanj za akrapoviča dala! :grim
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2006 Objavljeno Avgust 7, 2006 PERVY pravi: če me ma rada bo najmanj za akrapoviča dala! :grim in to za komplet, ne samo za slip one (to dajo one za tu pa tam :grim )! :grim
klimbra Objavljeno Avgust 8, 2006 Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) :doze: :doze: :doze: Kako se da......popolnoma enostavno stvar tako zakomplicirat........da na koncu nihče več ne ve, kaj in kako...... Vse skup te zadane.....d sploh ne veš kdaj......pol ti je itaQ neki časa vse full všeč na njej.......pa ti njej........nakonc pa itaQ z dolgim nosom okol hodiš :devil: No ni nujno vedno in povsod :blush: Men je važn sam to..........da te ne gleda v ksiht.....in ti med tem laže k sraka!!!!! :angry: :angry: Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil klimbra
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2006 Objavljeno Avgust 14, 2006 Zok pravi: mam muco. :) :o bejž no,našili v tujini al doma?
DimmuMaid Objavljeno Avgust 20, 2006 Objavljeno Avgust 20, 2006 Še ena stvar, ki me odvrne: če tipson pije pirovski štamprli (0,33 oz. 0,25), ker potem jaz, ženšče, izpadem kot kaki kronik :BUA: :D
Lobo Objavljeno Avgust 20, 2006 Objavljeno Avgust 20, 2006 Vale pravi: Baje ja in to depiliranega :grim Zdaj čaka samo še na rizle in travo. DimmuMaid pravi: Še ena stvar, ki me odvrne: če tipson pije pirovski štamprli (0,33 oz. 0,25), ker potem jaz, ženšče, izpadem kot kaki kronik :BUA: :D Izjava tedna. :OK:
Brihta Objavljeno Avgust 20, 2006 Objavljeno Avgust 20, 2006 A fantje tut lahka povemo, kaj nam je pri drugih moških všeč :?
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Objavljeno Avgust 21, 2006 Brihta pravi: A fantje tut lahka povemo, kaj nam je pri drugih moških všeč :? Da se nisi v Volka zatreskal :hmm: :unsure:
volk Objavljeno Avgust 21, 2006 Objavljeno Avgust 21, 2006 Vale pravi: Da se nisi v Volka zatreskal :hmm: :unsure: Ne, nooooo
SiR Objavljeno Avgust 21, 2006 Objavljeno Avgust 21, 2006 Brihta pravi: A fantje tut lahka povemo, kaj nam je pri drugih moških všeč :? Pa tako lep fant si se mi zdel ...
Brihta Objavljeno Avgust 21, 2006 Objavljeno Avgust 21, 2006 Vale pravi: Da se nisi v Volka zatreskal :hmm: :unsure: Ah ne nori <_<
Lobo Objavljeno Avgust 21, 2006 Objavljeno Avgust 21, 2006 Brihta pravi: Ah ne nori <_< Saj te razumemo. Tudi drugačni morajo živet. Samo ne hodi mi za hrbet.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se