trony Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Zdravo! imam probleme z štati ipd.... zip sp 1998 letnik original cilinder, izpuh polini funky, original sklopka s plavimi ferdci, zadnja jermenica od runnerja(večja), jermen malossi, multivar pravtako, uplinjač 17,5.... s tem skuterjem je skoraj nemogoče štartat! probal sem že vse mogoče varjante od lažjih valjčkov do druge sklopke... šel sem tudi v ekstreme in sicer 3 valjčki od 4 g.. čim dam malo gasa začne sklopka prijemat... motor ne more it na obrate ko je na mestu.. in je praktično mrtev do ene 20km/h če ima kdo kakšno idejo kaj me zafrkava bi ga bi zelo vesel.. LP :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Mogoče dobi preveč benza :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DoMy Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 možno je tudi da nimaš v redu nastavljen fergazer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomoRunner Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Zdravo! imam probleme z štati ipd.... zip sp 1998 letnik original cilinder, izpuh polini funky, original sklopka s plavimi ferdci, zadnja jermenica od runnerja(večja), jermen malossi, multivar pravtako, uplinjač 17,5.... s tem skuterjem je skoraj nemogoče štartat! probal sem že vse mogoče varjante od lažjih valjčkov do druge sklopke... šel sem tudi v ekstreme in sicer 3 valjčki od 4 g.. čim dam malo gasa začne sklopka prijemat... motor ne more it na obrate ko je na mestu.. in je praktično mrtev do ene 20km/h če ima kdo kakšno idejo kaj me zafrkava bi ga bi zelo vesel.. LP :wacko: [/quote kaj do 20 ti noce it in potem od 20 gorgre normalno ce gre tako je pomoje igla prevec dvignjena k tuji jst sm mew taki problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pernek Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 ce ti do enih 15-20km/h skuter nikam ne potegne potem dalje pa gre normalno imas premehke federce v sklopki <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trony Objavljeno Avgust 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 ja neki takega se dogaja.... fedri so pa plavi... in probal sem dat tudi zelene... efekta skorajda ni,...:( zdej se bom malo posvetu še karburatorju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se