volk Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Fak, a zdej ga bojo še v večjem formatu začeli tiskat :eek: :P :grim da bo šlo več solate notr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Mladina se ni niti prijavila za kao pluralizacijo in sredstva ! Je pa pred kratkim končno prišla do lastnih prostorov - ex blagovnica Astra ! švabi ne bodo hoteli kupit Dela ! Ist zu klein ! .) švabi tudi na bolj bugarskih trgih kupijo največjo časniško hišo ... ni hudič, da to v sloveniji ne bi bilo Delo, ne pa Dnevnik ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 zato pa imajo tuto bugarini prednost za članstvo v EU ! premalo je Delo, Dnevnik & Slovenija ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Mladina se ni niti prijavila za kao pluralizacijo in sredstva ! Je pa pred kratkim končno prišla do lastnih prostorov - ex blagovnica Astra ! švabi ne bodo hoteli kupit Dela ! Ist zu klein ! .) ga bojo prodal pa kerem drugem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 ga bojo prodal pa kerem drugem ... Šušlja se, da ga bo kupila Paloma in ga bodo lifrali kot rezervni dodatek za skrajno silo pri poklčkih skretpapirja. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Lej, obstajajo branže, kjer je fluktacija zaposlenih večja. Recimo, trgovina je že ena od teh. Pa leta tu niti niso toliko pomembna. Bolj so pomembna znanja in izkušnje. Zato ne vidim razloga, da se ne bi dalo menjati, če bi želel. Je pa odvisno kaj tebi pomenijo dobri delovni pogoji. Če delaš na petek in svetek od osme ure pa do desete zvečer in imaš zaradi tega nek količnik plače, v dugi službi, kjer se dela manj ne moreš pričakovati enakega količnika. Torej če želiš imeti isto plačo, pa manj dela, to žal ne bo šlo..... lahko pa imaš slabšo plačo, pa boljše ostale delovne pogoje (predvsem urnik), pa še vedno smatraš, da si šel na boljše. Ali obratno seveda - boljša plača, slabši delovni pogoji, pa še vseeno smatraš, da si šel na boljše. Odvisno je od tega, kaj ti želiš in zakaj menjaš službo. In ja, jaz poznam par delavk v štacunah (starih 40. in več let), ki so uspešno menjale službo. Nekatere so tudi postale poslovodje - ravno zaradi izkušenj in znanja. Res je, da teh primerov tudi jaz ne poznam veliko. Pa verjetno predvsem zato, ker obstajajo ženske, ki zaradi boljše plače vstrajajo v tem, ali pa ženske, ki se samo bunijo in nič ne naredijo (velja enako za moške - le v Mercatorju je več trgovk kot trgovcev)....... lah delaš cele dneve velik plače maš al pa si 8 ur pa manj zaslužiš s tem pa tudi več od živleja sem že delal tako pa sem rek da raj delam 8 ur pa manj zaslužim in da mam kaj od lajfa ni vse denar ------------------------ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Če mene kdo vpraša, bo Slivak prodaj Švabom DELO d.d. ... in od tega pobral maržo, s katero bo še naprej obujal k življenju svoj Mag. može i da se kladimo Zna bit tak scenarij ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 može i da se kladimo ys sm prec za to .. za Cockto - OK? Kdaj se dobiva - recimo v sredo, da plačam stavo v naprej .. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 ys sm prec za to .. za Cockto - OK? Kdaj se dobiva - recimo v sredo, da plačam stavo v naprej .. :OK: Ti pa obožuješ Cockto a :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Takorekoč :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 ,,Podpora Jankoviću je samo izraz vsesplošnega političnega populizma, ki aprioristično kontrira aktualni vladi samo zato, ker je Janševa. Podpora Jankoviću je politična volja tistih, ki se nergaško in objestno spominjajo dobrih, starih časov, ko je bil na oblasti Kučan, in tistih, ki ne morejo preboleti poraza in zatona LDS kot nekakšnega garanta, da se ne bo nič (ali vsaj ne preveč) spremenilo. Podpora Jankoviću je ideologija tistih, ki imajo mnenje, nimajo pa argumentov — razen teh ready-made pavšalnosti, da je Janša baraba, mestna uprava nesposobna banda, promet pa kaotičen. Tak je današnji ljubljanski levičar. In naj vas ne preseneti, če je pri tem eventualno urban človek ali celo intelektualec. Levičarji so bili vedno trendy.,, Celota pa : http://crnkovic.blog.siol.net/2006/10/26/t...-se-lahko-moti/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 zakaj imam občutek da je Jankovič moral za tak rezultat (60%+) prepričat še nekaj "janševcev". LDS-ovci, SD-jevci in ostali nikoli niso meli takega % PS: mi je pa všeč, zdaj vem ne bom več pravil ljubljančani ampak ljubljančaniči! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 takrat k se je šlo o odpiranju trgovin ob nedeljah je mel mercator prste vmes da bodo odprte. po referendumu ki je bil za zaprtje trgovin pa so trgovine spet odprte po zaslugi novega župana pol ga pa še volte prej ste bli pa za zaprtje trgovin ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 zakaj imam občutek da je Jankovič moral za tak rezultat (60%+) prepričat še nekaj "janševcev". LDS-ovci, SD-jevci in ostali nikoli niso meli takega % PS: mi je pa všeč, zdaj vem ne bom več pravil ljubljančani ampak ljubljančaniči! :devil: LJUBLJANKOVIČI :D :D :D :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Če je kdo gledal zadnja Trenja z naslovom "Novi šefi: Novi šerifi" Mu je popolnoma vse jasno... Opazili smo lahko popolno nezrelost ljubljanskega volilnega telesa, ki se sploh ne zaveda svojega statusa. Zakaj gre? Je morda kdo opazoval spreminjanje rezultatov ankete med oddajo? Ljudi so spraševali, kdo bo novi vodja levice. Do trenutka, ko je Janez Markeškot prvi javno podvomil (vsaj jaz tega do sedaj še nikjer in nikdar nisem zasledil) o razsodnosti ljubljanskih volilcev, ko v vlogi relativno revnega delavskega razreda volijo enega najbogatejših slovenskih turbokapitalistov je imel Jankovič ogromno prednost, po teh stavkih, pa mu je začela podpora padat... Jaz sem še opazil, da bo Jankovič za vsako ceno gradil štadion, bo pa to edina stvar, ki bo od njegovega programa narejena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 LJUBLJANKOVIČI :D :D :D :lol: :lol: :lol: :OK: i to s mekano "Ć" LJUBLJANKOVIĆI :lol1: tko da ys sm zdej po novem ponosen Ljubljanković :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 baje ste dobli u lj. novo pasto za zobe zokifresh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Če je kdo gledal zadnja Trenja z naslovom "Novi šefi: Novi šerifi" Mu je popolnoma vse jasno... Opazili smo lahko popolno nezrelost ljubljanskega volilnega telesa, ki se sploh ne zaveda svojega statusa... Če jaz prav razumem, bi bilo v LJ dobro volilce zamenjati??? No pa še to, sem zadnjič na račun te izvolitve ob pivu slišal zanimivo reklo, ki že kroži po naših logih. Glasi se: "Bolje srbijanca kot domobranca". Hja, zanimiva ta politika, zanimiva, kakorkoli je že gledaš. In za povrhu sem celo jaz šel volit. Sicer nisem več Ljubljanćič, pa vendar. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Bravo! Po Ljubljani je zavel južni veter.... Danes župan, jutri predsednik. Res lepa prihodnost dežele kranjske se obeta. Verjetno bo tudi đamija zdaj kmalu realnost a ne? Narodne jedi pa bodo v kratkem burek, kebab in ćevapćići Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Bravo! Po Ljubljani je zavel južni veter.... Danes župan, jutri predsednik. Res lepa prihodnost dežele kranjske se obeta. Verjetno bo tudi đamija zdaj kmalu realnost a ne? Narodne jedi pa bodo v kratkem burek, kebab in ćevapćići Sami optimisti tukaj, ni kaj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Bravo! Po Ljubljani je zavel južni veter.... Danes župan, jutri predsednik. Res lepa prihodnost dežele kranjske se obeta. Verjetno bo tudi đamija zdaj kmalu realnost a ne? Narodne jedi pa bodo v kratkem burek, kebab in ćevapćići 1) Jankovič je rojen Ljubljančan (bojda, tako pravi, če je pa drugače, se kesam, ker sem nerazgledano in nepopulistično neteslo). :hmm: 2) Če imaš kaj proti južnjakom, pridi na kak kofe, bova kakšno v živo rekla. :angry: 3) Če je Jankovič res 'južnjak', potem je verjetno Srb. Ne vem, od kdaj so Srbi usekani na džamije oziroma mošeje. :huh: 4) Verjetno ti poleti ješ vedno pečene krvavice in se nikol ne sliniš ob pogledu na čevape? :devil: Lp, Simon (ena babica Srbijanka, druga Slovenka, dedek Madžar, tadrug dedek pa klen Slovenc, z rodovnikom za 600 let nazaj). Skratka - en populizem teraš spet. Raje se zamisli naslednjič, preden usekaš kakšno neumnost takoj v eter, kar na suho in brez razmisleka. Jaz sem še opazil, da bo Jankovič za vsako ceno gradil štadion, bo pa to edina stvar, ki bo od njegovega programa narejena... Poglej horde Slovencev, ki se zanimajo za fuzbal. Niso samo 'čefurji' med njimi, veliko je tudi klenih Mariborčanov in Ljubljančanov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Če jaz prav razumem, bi bilo v LJ dobro volilce zamenjati??? No pa še to, sem zadnjič na račun te izvolitve ob pivu slišal zanimivo reklo, ki že kroži po naših logih. Glasi se: "Bolje srbijanca kot domobranca". Hja, zanimiva ta politika, zanimiva, kakorkoli je že gledaš. In za povrhu sem celo jaz šel volit. Sicer nisem več Ljubljanćič, pa vendar. :P Horjo Ti si pa nekam površen ratal... Vsaj pri branju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) včeri sm vidu jankoviča z lopato, pa sm ga prašu kwa dela, pa je reku da stadion :OK: :OK: :OK: Popravljeno November 1, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Bravo! Po Ljubljani je zavel južni veter.... Danes župan, jutri predsednik. Res lepa prihodnost dežele kranjske se obeta. Verjetno bo tudi đamija zdaj kmalu realnost a ne? Narodne jedi pa bodo v kratkem burek, kebab in ćevapćići Najboljš da se zapreš v bunker in boš lepo tm lepo živel brez da te druge nacije ogoržajo ti bogi bogi mali slovenček, ker veš vse južne nacije hočejo slovenijo narest za svoj počitniški raj, posebi Srbi te znani muslimanski skrajneži(po tvoji logiki seveda) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ma kaj se bunite? kdo je spravil Mercator na tako visoko mesto? bo pa sigurno se za glavno mesto kaj naredu! je Alko Danica rekla(na nekem soočenju kandidatov za župana Lj), da se premalo sredstev nameni za glavno mesto Slo! Kaj pa mi,jebene province? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se