Skoči na vsebino

Jankovič za ljubljanskega župana

Broj Jedan

Priporočene objave

.......... in vedno bom trdila, da če si pripravljen delat, boš delo vedno našel......

Točno tako, nekateri boščki revčki pa raje jamrajo in valijo krivdo na druge, in zato nekaterih ne moreš prepričati, brez veze !

Lp :yea1:

Sicer nima veze z Jankovičem, ampak vseeno:

Moj foter je 25 let delal kot serviser šivalnih strojev, na koncu je bil vodja vzdrževanja v podjetju.

Potem, ko je izgubil delo, sedaj že 6 let išče službo, pa ne najde ničesar.

Na koncu je bil pripravljen iti delat k vulkanizerju, da bi menjaval gume, pa ga niso vzeli.

Edino, kar je dobil, je bilo, da je vozil traktor, pa še to je bilo prek javnih del, za tri mesece.......

Kar pa se tiče Jankoviča:

Človeka obsojajte po koncu mandata, lahko tudi že po kakem letu, ne pa že preden je začel delati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj foter je 25 let delal kot serviser šivalnih strojev, na koncu je bil vodja vzdrževanja v podjetju.

Na koncu je bil pripravljen iti delat k vulkanizerju, da bi menjaval gume, pa ga niso vzeli.

Edino, kar je dobil, je bilo, da je vozil traktor, pa še to je bilo prek javnih del, za tri mesece.......

No eto, točno o tem sem govorila in ti si fajn potrdil vse to s svojim postom.

Eni pa pač tega ne razumejo, žal :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Človeka obsojajte po koncu mandata, lahko tudi že po kakem letu, ne pa že preden je začel delati.

Treba mu je bit fauš, sej to ni mogu s poštenim delom in tveganjem pridobit takih miljard... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglej, zelo žalostno je to kar se dogaja s tvojim očetom in strinjam se s tem, da je težko dobiti službo s katero ti podjetje plačuje vse prispevke, sploh ti velja za 50+ stare, vem to sam iz svojih izkušenj, ker sem bil leto dni brez službe in kot zakleto, ko sem sam dobil redno službo je še žena zgubila službo in bila brez mislim da 8 mesecev! No tako sva se prebijala kakor sva se znala, z dvema otrokoma ! Pa misliš, da sem koga krivil zaradi tega ali pa jamral na zavodu za delo :grrr , sprejel sem vsako delo, ki je bilo plačano takoj na roke, obiranje sadja vso sezono, malanje, pomoč pri kmečkih opravilih, razvoz pizze, montaža pohištva, zidanje in mešanje malte itd :grim , in veš kaj sem hitro ugotovil, da če vse sprejmeš kot se ti nudi ni hudič, da zaslužiš bistveno ravno dovolj, še ostane ti če si navajen na skromnost, v tistem času :grim In nikdar in nikoli nisem prejemal jaz ali moja žena kakšno pomoč, je tudi ne bi sprejel dokler sem sposoben skrbeti zase, videl pa sem nešteto jebivetrov, ki so obirali državo in nonstop jamrali kako jim je hudo, da bi jim bilo bolje pa niso drugega kot jamrali za šankom ničesar naredili :hmm: :angry: jebemti od kje jim pa zato denar! Seveda pa tvojega očeta ne štejem med te, ker ga sploh ne poznam!

Zdaj imam vse urejeno in tudi službo dobro z nadpovprečno plačo, redno seveda pa ne državno!

Zato ne spreminjam izjave, ki sem jo dal v prejšnjih postih! Srečno tvojemu očetu in naj ne izbira preveč pa bo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1) Jankovič je rojen Ljubljančan (bojda, tako pravi, če je pa drugače, se kesam, ker sem nerazgledano in nepopulistično neteslo). :hmm:

2) Če imaš kaj proti južnjakom, pridi na kak kofe, bova kakšno v živo rekla. :angry:

3) Če je Jankovič res 'južnjak', potem je verjetno Srb. Ne vem, od kdaj so Srbi usekani na džamije oziroma mošeje. :huh:

4) Verjetno ti poleti ješ vedno pečene krvavice in se nikol ne sliniš ob pogledu na čevape? :devil:

Lp, Simon (ena babica Srbijanka, druga Slovenka, dedek Madžar, tadrug dedek pa klen Slovenc, z rodovnikom za 600 let nazaj).

Skratka - en populizem teraš spet. Raje se zamisli naslednjič, preden usekaš kakšno neumnost takoj v eter, kar na suho in brez razmisleka.

Poglej horde Slovencev, ki se zanimajo za fuzbal. Niso samo 'čefurji' med njimi, veliko je tudi klenih Mariborčanov in Ljubljančanov.

kot vsi ostali rođoti, tudi ti vedno najdeš kup razlogov za popularizacijo, zlitje, enotnost in kaj vem kaj še vse. Žal ne sodim po posameznikih ampak po veliki večini in žal je res da ste:

- extremno neprilagodljivi

- na vsakem koraku na tuji vam zemlji (Sloveniji) vsiljujete svojo kulturo

- klub temu, dam vam Slovenija daje kruh govorite v tujem jeziku

- terorizirate mladino v šolah oziroma svoje otroke učite terorizirati druge slovence, ki so že nekaj časa žal v manjšini

- ste ena navadna drhal, ki bi jo bilo potrebnop vsaj izseliti če ne iztrebiti.

na vsakem koraku se mi gnusi vaše zavijanje, ko sem vas prisiljen v vseh sferah sivega vsakdana poslušati

In briga me, srb, hrvat bosanc šiptar, vsi so ste čefurji.

Najboljš da se zapreš v bunker in boš lepo tm lepo živel brez da te druge nacije ogoržajo ti bogi bogi mali slovenček, ker veš vse južne nacije hočejo slovenijo narest za svoj počitniški raj, posebi Srbi te znani muslimanski skrajneži(po tvoji logiki seveda)

verjtno živiš v zadnji zakotni gorenjski vasici ki je rođo še ni okužol. Ko boš cele dneve poslušal navijanje nihovih domaćih, ko ti bojo njihovi paglavci pretepali tvoje mulce, ko bojo tvoji mulci v strahu pred njimi začel govoriti po južno, morda boš takrat malo spremenil svoje patetično mnenje.

Vse našteto seveda odpade če si ssam rođo ker oni vedno iščejo neke razloge za oporekanje....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No eto, točno o tem sem govorila in ti si fajn potrdil vse to s svojim postom.

Eni pa pač tega ne razumejo, žal :hmm:

ti se pa res obračaš, kakor veter piha.... bogo dete :hmm:

@Miki Mauss - daj prosim vsaj malo si popravi splošno razgledanost, saj niti čevapi, niti kebab, če se ne motim, tudi burek ni ravno srbska jed... še manj džamija srbska cerkev........... Sicer pa po tvojem načinu pisanja in izražanja ne prekašaš ravno "mentaliteto čefurjev" - pa ne glede na to, kako jo definiraš...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne da se mi, ampak, Miki, ti si en navaden revček. Upam, da se naješ klenega slovenskega kruha, ker dobro dene zatohli slovenski trebušni votlini. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kot vsi ostali rođoti, tudi ti vedno najdeš kup razlogov za popularizacijo, zlitje, enotnost in kaj vem kaj še vse. Žal ne sodim po posameznikih ampak po veliki večini in žal je res da ste:

- extremno neprilagodljivi

- na vsakem koraku na tuji vam zemlji (Sloveniji) vsiljujete svojo kulturo

- klub temu, dam vam Slovenija daje kruh govorite v tujem jeziku

- terorizirate mladino v šolah oziroma svoje otroke učite terorizirati druge slovence, ki so že nekaj časa žal v manjšini

na vsakem koraku se mi gnusi vaše zavijanje, ko sem vas prisiljen v vseh sferah sivega vsakdana poslušati

In briga me, srb, hrvat bosanc šiptar, vsi so ste čefurji.

Pozabil sem omeniti, da imamo vsi za 2 koleni nazaj slovensko državljanstvo, da je moj fotr eden glasnejših v SNS (zelo ščiti 'slovenstvo' in je ponosen, da je slovenski vojni veteran) in da odlično govorimo slovensko. Tudi doma. Jaz celo pišem članke v slovenščini, mož'š zamisliti! V bistvu - se vidiva na naslednjem redakcijskem sestanku...

Miki Mauss, kdo je drhal, se seveda lahko odločiš sam. Ampka - malce pazi, kje in kako opletaš s tistim, kar ti raste v ustih. In če ljudi ne poznaš osebno, jih ne sodi.

verjtno živiš v zadnji zakotni gorenjski vasici ki je rođo še ni okužol. Ko boš cele dneve poslušal navijanje nihovih domaćih, ko ti bojo njihovi paglavci pretepali tvoje mulce, ko bojo tvoji mulci v strahu pred njimi začel govoriti po južno, morda boš takrat malo spremenil svoje patetično mnenje.

Življenje je res težko ... v marsikateri zakotni vasici.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse našteto seveda odpade če si ssam rođo ker oni vedno iščejo neke razloge za oporekanje....

Točn tko živim v eni zakotni gorenjski vasici in mam ogromno izkušenj z po tvojem "rođoti", nekateri od njih so celo postali moji prjatli, ker so prov v redu ljudje, pa ne boš verjel mene ni noben posiljeval z njihovo muzko, paglavci so me ravn tolko pretepali kot sem jaz njih, v moji družbi vsi govorijo slovensko....... pa verjemi ne jaz ne noben od mojih (bodočih) otrok ne bo nikol pred nikomer iz strahu začel govoriti njihovega jezika, sem preponosen slovenec, če tvoji(ali pa mogoče ti) mi je prav žal da tega nimate

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kokrkol že govorite, na svoj način imam gotovo prav, res pa zadev ne olepšujem. Če imate res tko pozitivne izkušnje z njimi, vam zavidam, ker jih jaz nimam, niti večina kolegov. Škoda je, da nekaj trdim, če nihče tega ne verjame. Enkrat sem že omenil tudi na tem forumu, da se veliko vozim z vlakom in poslušam mularijo ki (zato ker je pač moderno) zavijajo po južno čeprav so očitno Slovenci.

Priznam, da je nekaj južnih res zelo spodobno integriranih in se jim nikakor ne sliši porekla za kar se jim zagotovo klanjam, ampak žal so v veliki manjšini. Tisti, ki tukaj morda udrihate po meni, se boste v naslednjih postih menili kako bi se prek Fužin peljai brez glušnikov, da pokažete bandi čefurski, kdo bo nam motorje kradel (citirano iz tega foruma)

Kebab burek in Đamija so bile mišljene kot prispodoba. Upam, da ne bo jutri demonstracij po celem svetu zaradi mojih postov.

Tko da, se opravičujem vsem prizadetim, da sem izrazil svoje izkrivljeno mnenje, ker ga res nebi smel v današnji dobi svobode govora in tiska. Če bom v prihodnje le kdaj imel možnost, se bom naselil tako, da bo levo cigo, desno hrvat, zgoraj bosanc, spodaj pa srb in srečno bomo živeli do konca svojih dni.

Točn tko živim v eni zakotni gorenjski vasici in mam ogromno izkušenj z po tvojem "rođoti", nekateri od njih so celo postali moji prjatli, ker so prov v redu ljudje, pa ne boš verjel mene ni noben posiljeval z njihovo muzko, paglavci so me ravn tolko pretepali kot sem jaz njih, v moji družbi vsi govorijo slovensko....... pa verjemi ne jaz ne noben od mojih (bodočih) otrok ne bo nikol pred nikomer iz strahu začel govoriti njihovega jezika, sem preponosen slovenec, če tvoji(ali pa mogoče ti) mi je prav žal da tega nimate

prav, če ti lahko izraziš svoje mnenje mi prosim dovoli da jaz svojega, čeprav meni tvoje ni všeč, tebi pa moje ne. Če bo pa enkrat otroka pred nekom strah, ga pa ne boš mogel pred tem obvarovati, ker ne moreš z njim v šolo a ne?

In kot sem že omenil, verjamem da so tudi dobri in pošteni poslovenjeni jugoviči, a žal zelo zelo malo. In kot vsi veselo trdite, daj jaz delam vzorce an izjemah, lahko tudi jaz rečem, da jih ti delaš na svojih.

pa lep pozdrav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Horjo Ti si pa nekam površen ratal... Vsaj pri branju...

Ah, hebat ga, sem zadnje čase bolj malo tu, drugje preveč dela, pa se kaj bolj na hitro prebere. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Treba mu je bit fauš, sej to ni mogu s poštenim delom in tveganjem pridobit takih miljard... ;)

Podjetje v katerem je bil direktor, je poslovalo pozitivno, je v času njegovega vodenja preraslo v največjo trgovsko hišo v Sloveniji, pa tudi v republikah bivše Juge je med večjimi.

Obstajajo pa podjetja, kjer si uprava in nadzorniki prav tako izplačujejo milijonske plače in nagrade, pa podjetje posluje na robu propada, delavci ne dobijo plač (saj v Mercatorju tudi niso visoke, ampak so ), pa jih nihče ne obsoja.

Če Jankovič ne bi toliko silil v javnost, sploh nihče ne bi vedel, koliko zasluži in koliko odpravnine je dobil.

Poglej si recimo Lovšina, direktorja Interevrope.

Lepo po tihem vleče svojo plačo, se drži v ozadju in nihče se ne vpraša, če je postal direktor samo zato, ker sta z Janšo dolgoletna prijatelja, ali zato, ker se je to naučil na vojaški akademiji v Beogradu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in, a je zoki že kej omembe vrednega storil?

ne gledam tv, pa sm mislu da bom v teli temi zvedel. pa ste mal zašli... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in, a je zoki že kej omembe vrednega storil?

ne gledam tv, pa sm mislu da bom v teli temi zvedel. pa ste mal zašli... .)

sy ne vem, če je že nastopil županovanje - včeraj je na neki proslavi govorila še Danica ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako se po novem reče ljubljančanu?

LJUBJANKOVIČ... :D

:hmm: A kdo ve kje je ljubjankovič, SymRu?

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaprl se je v bunker ker je ugotovil da je na pol rođo in se je ustrašil samega sebe. :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako se po novem reče ljubljančanu?

LJUBJANKOVIČ... :D

Ti pa rad pogrešeš folk oz. ne veš kje je :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grrr Ne pogrešam "folk" oz. vem :grim kje je. Je v dobrih rokah?

Jankovič je v dobrih rokah :grim :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brum brum kad dođeš doma, imaš da pereš suđe ili te bom pomrla!

ti najtaprejprvo skuhej kak burek al pa pasuljće jebemti ka vidim ketna spet je prekratka ta

:devil:

Grunta s kakim imenom naj se logira na Motosvet ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jankovič je v dobrih rokah :grim :devil:

Lepo, da je "Zoki" v dobrih rokah in čez vikend na lepem vremenu. Lepo vreme "Zokiju" vedno koristi". :yea2: "Banda" bo sedaj pomirjena. :grim :xx:

ti najtaprejprvo skuhej kak burek al pa pasuljće jebemti ka vidim ketna spet je prekratka ta

:devil:

Grunta s kakim imenom naj se logira na Motosvet ...

Verjetno je res v ilegali. :grim :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo, da je "Zoki" v dobrih rokah in čez vikend na lepem vremenu. Lepo vreme "Zokiju" vedno koristi". :yea2: "Banda" bo sedaj pomirjena. :grim :xx:

Tebi je pa res dolgčas v življenju :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!