Skoči na vsebino

Jankovič za ljubljanskega župana

Broj Jedan

Priporočene objave

Zde pa tut uradno!

Imamo novega župana Ljubljane! :grim

Če bo izpolnil samo pol svojih obljub, smo zmagali :OK: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kater se že hvali kako bo svojim bratom iz Ambrusa v Ljubljani parcelo s hiško postavu. :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kater se že hvali kako bo svojim bratom iz Ambrusa v Ljubljani parcelo s hiško postavu. :BUA:

Je včeraj izjavil na vprašanje ogorčene krajanke Dobrunj, če jih vzame v svojo četrtno skupnost. Njegov odgovor je bil: "Absolutno!!".

Odlično, problem rešen, "cigoti" bodo bili pri Jankoviću doma oz. lahko jih da tudi ob svoji sprehajalni poti na Golovec.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Četrtna skupnost in stanovanje ni isto ... (sej vem, da je trivialna zadeva, pa vendar se mi zdi, da nekateri malce preveč poenostavljate problem v smislu "domov naj jih vzame, kdor je proti odseljevanju njih").

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Četrtna skupnost in stanovanje ni isto ... (sej vem, da je trivialna zadeva, pa vendar se mi zdi, da nekateri malce preveč poenostavljate problem v smislu "domov naj jih vzame, kdor je proti odseljevanju njih").

Kaj sploh odgovarjaš takim bimbotom :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi vedu da bo monsignor JANKOvić naseljeval đipsije po Ljubljani bi raje volil Pepco Kardelj :headbang:

Po moje sploh ne bo treba đamije graditi ampšak jim bodo dali na uporabo ljubljansko stolnico. Religija je pač religija. Ob ponedeljkih se bodo na prešercu zbirali kristjani, v torek muslimani, v sredo motosvetovci, v četrtek satanisti, v petek pa bodo hare krišne profdajale space kukije.....in svet bo postal eno!

Fino, pa je vse rešeno. :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Pa ma folk k ga je volu.Berem danes v časopisu,da župan Janković namerava Ljubljano narediti dvojezično.

Ta je pa lovska,v prejšnji državi ni bilo dvojezičnosti danes pa bo.Pa še ta navedena v cajtngu,da bi tako demokratična država,kot se delamo,morala priznati Hrvatom manjšinske pravice.Zoki halooo. :BUA: :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče sem kje spregledal: se razen o đamijah, fuzbalplacih ipd. že kaj več ve tudi o NUK ?

Jankovič bi gotovo zagrabiw, če bi mu razložili, da je to

Nogometna

Univerzitetna

Knjižnica

Popravljeno . Popravil Broj Jedan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V torek dopoldan (okoli osme) sem peljal s kombijem po obvoznici. Preveč.Okoli 130 kmh. Za menoj kangoo, za njim temen mercedes, ki je živčno blendal,blendal.....Kangoo se mu je umaknil, blenda meni....Se mu umaknem, oddrvi naprej,šofer v desni slušalki mobitel in veselo govori....

Ta isti avto dohitim na semaforju...šofer še vedno v desni roki mobitel in veselo govori.....

Bil je : Župan Jankovič

Gospod Župan:

- Z denarjem, ki ga imate, bi si lahko omislili hands free pripravo za telefoniranje

- kot župan, bi bil lahko someščanom malo bolj za vzor , kot voznik, ne pa živčno,prepotentno in neotesano blendal pred seboj vozečim...

Pa lep pozdrav in uspešno županovanje,Gospod Župan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ziher se bo govorilo še po Srbsko, ker ne manjka veliko!

kaj čmo , jz ga že iz mercatorja nisem mel rad

V torek dopoldan (okoli osme) sem peljal s kombijem po obvoznici. Preveč.Okoli 130 kmh. Za menoj kangoo, za njim temen mercedes, ki je živčno blendal,blendal.....Kangoo se mu je umaknil, blenda meni....Se mu umaknem, oddrvi naprej,šofer v desni slušalki mobitel in veselo govori....

Ta isti avto dohitim na semaforju...šofer še vedno v desni roki mobitel in veselo govori.....

Bil je : Župan Jankovič

Gospod Župan:

- Z denarjem, ki ga imate, bi si lahko omislili hands free pripravo za telefoniranje

- kot župan, bi bil lahko someščanom malo bolj za vzor , kot voznik, ne pa živčno,prepotentno in neotesano blendal pred seboj vozečim...

Pa lep pozdrav in uspešno županovanje,Gospod Župan

sam res če sam to si bral kk se je spravu na ubogo redarko u lj.potem pa jo še povabu na zagovor kot da je ne vem kaj zdaj glih tk bo šol za vsemi tam k se gre..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slovenska foušija napada jankoviča, dokler še ni bil župan, ste ga vsi hvalili, sedaj pa kar naekrat ni več dober in nihče ga ni volil, isto se dogaja z obstoječo vlado,

janih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slovenska foušija napada jankoviča, dokler še ni bil župan, ste ga vsi hvalili, sedaj pa kar naekrat ni več dober in nihče ga ni volil, isto se dogaja z obstoječo vlado,

janih

Jaz ga nisem volil, ker nisem iz Lj. Če bi bil iz Lj., bi ga volil. Do sedaj se tudi nisem oglašal v to temo,saj je bolj ljubljanska.

Me je pa malo presenetil s tem obnašanjem na cesti, saj sem ga imel za umirjenega človeka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče sem kje spregledal: se razen o đamijah, fuzbalplacih ipd. že kaj več ve tudi o NUK ?

Letos mam pri seminarju nalogo nuk 2. Jeba tale nuk. Nimam blage veze kako bi se lotu tok kompleksne zadeve.

Drugače je pa ena študentka lani naredila (pod mentorstvom profesorja Koželja) eno zelo fletno nalogo. In glede na to, da je Koželj zdej podžupan...

AAja, pa dosedanji predlog Mušiča naj bi v celoti skenslal. Baje.

Gospod Župan:

Gospod Damijan, pri svojih izkušnjah bi lahko bili ne v napoto na prehitevalnem pasu .)

Popravljeno . Popravil Brihta
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja, dejmo zdaj najt sto in eno napako gospoda Jankoviča ... :-)

Damjan - posreduj svoj zapis na Mladino ... pa na Mag in še kam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Damjan - posreduj svoj zapis na Mladino ... pa na Mag in še kam.

Sej to sploh napaka ni. Ok, razen mobitela. Sam to pa itak več al manj večina počne. Glede blendanja pa edino pravilno. Z blendanjem opozoriš pred sabo vozeče avtomobil naj se umakne hitrejšemu. Huligani hupajo :grim

Popravljeno . Popravil Brihta
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor je brez napak, naj prvi vrže kamen ..

ys

ga nisem volil - seveda pričakujem, da bo nekaterim ustregel, drugim pa ne

ti drugi bodo šimfali, prvi pa malo manj

taki smo .. slofenceljni

nimaškajpress

;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!