Roky Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 kak se pa dela s temi programi....ker bi to prvic delo :P Potem najbolš, da uporabiš Movie Maker, ki je priložen Windowsem.Samo uvoziš videoposnetke in jih porazdeliš po časovnem traku in umes dodaš prehode in začetek ter konec.Najbolje bo, da uporabiš Pomoč/Help v programu .)
Aless Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Potem najbolš, da uporabiš Movie Maker, ki je priložen Windowsem.Samo uvoziš videoposnetke in jih porazdeliš po časovnem traku in umes dodaš prehode in začetek ter konec.Najbolje bo, da uporabiš Pomoč/Help v programu .) ok,...hvala....ce bom pa kaj rabo se pa te lahko vprasam?:D
Roky Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ok,...hvala....ce bom pa kaj rabo se pa te lahko vprasam?:D Vsekakor :yes:
Aless Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 sem danes probal...in sploh ni tezko...samo z windowsovim movie makerjom traja celo vecnost
mitiž46 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Jst mam pa en str hišni kino pa mi pr divx podnapisih noče šumnikov prkazat. A obstaja kšn način da se to reš?
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Jst mam pa en str hišni kino pa mi pr divx podnapisih noče šumnikov prkazat. A obstaja kšn način da se to reš? nov dvd predvajalnik....stari niso predvajali slo podnapisov,...cez nekaj casa so pa komaj zaceli se sumnike predvajat....(kolko jaz vem)
JMatic Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 (popravljeno) lahko bi upgrejdov FW? mal poguglej za tem DVD pleyerjem stvar pa poteka nekak takole... DLjas FW - zapeces na CD, cd ustrezno pimenujes - das u DVD pleyer - prizges DVD pleyer - pocakas....thats it edit: FW je FirmWare Popravljeno Avgust 3, 2007. Popravil mitofreak
mitiž46 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 lahko bi upgrejdov FW? mal poguglej za tem DVD pleyerjem stvar pa poteka nekak takole... DLjas FW - zapeces na CD, cd ustrezno pimenujes - das u DVD pleyer - prizges DVD pleyer - pocakas....thats it edit: FW je FirmWare Yap... Sm naredu to in dela tko k mora(ščžščžščžščž :whistle: )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se