dr.fruc Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Ciao! Letos sem se odlocil, da koncno kupim en skuter za po Ljubljano. Rad mam retro design in ta nove vespe so okol 500k, rabljeni so pa tudi predragi. Mene samo zanima, kako je s temi starejsimi modeli? Koliko stane vzdrževanje, servisiranje? A je dost dela s tako staro Vespo al se da normalno prezivet. Kaksne izkusnje imate s tem? Sem na omejen budget, tak da si ne morem neki ful privoscit. Al mislite, da je boljs, da kupim nov Ying Ying za isto ceno, ki ma se garancijo. Hvala za pomoč! :OK:
Thundercat Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Ciao! Letos sem se odlocil, da koncno kupim en skuter za po Ljubljano. Rad mam retro design in ta nove vespe so okol 500k, rabljeni so pa tudi predragi. Mene samo zanima, kako je s temi starejsimi modeli? Koliko stane vzdrževanje, servisiranje? A je dost dela s tako staro Vespo al se da normalno prezivet. Kaksne izkusnje imate s tem? Sem na omejen budget, tak da si ne morem neki ful privoscit. Al mislite, da je boljs, da kupim nov Ying Ying za isto ceno, ki ma se garancijo. Hvala za pomoč! :OK: tema o yinyin-ug teme o vespah .)
dr.fruc Objavljeno September 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2006 Zdej bi pa mel se en par "neumnih" vprasanj (pac nism se nikol vozu vespe, bi jo pa zdej kupu). Kako je pri tankanju vespe (a je treba olje zraven mesat, al je to cisto posebi)? A mogoce kdo ve kako hitro priblizno gre 49ccm vespa? Kaj vec kot 50km/h (60-65km/h)? Nazadnje, a mogoce kdo pozna kakega serviserja v okolici Ptuja al MB? Hvala! :D
dr.fruc Objavljeno September 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2006 Ja pa kje ste ljubitelji Vespe? :? No jst se koncno stopil v akcijo in kupil svojo prvo vespo letni '89 49ccm. Gre ko hudic. A mogoce veste, kje je kaksen dober serviser za te vespice v Ljubljani?
Cilindr Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 serviser je en na streliscu u ljubljani se preu tm rakovnik-rudnik pol mas pa se od hale tivoli tut en servis za skutrje.(za piaggio govoril) Pel na strelisce pa je :)
dr.fruc Objavljeno September 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2006 serviser je en na streliscu u ljubljani se preu tm rakovnik-rudnik pol mas pa se od hale tivoli tut en servis za skutrje.(za piaggio govoril) Pel na strelisce pa je :) Hvala! B)
Jur3 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 TiMMg - Dolenska cesta zraven strelišča (uf kokrat sm že to napisu :D ) PVG centr (Piaggio Vespa Gilera) v Šiški celovška cesta nasproti tivolija ;)
Cilindr Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 jst ti priporocam da gres na TimmIng(strelisce) sam zakaj bi pa ze zdej rabu servis??? :?
dr.fruc Objavljeno September 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2006 jst ti priporocam da gres na TimmIng(strelisce) sam zakaj bi pa ze zdej rabu servis??? :? Sej ne rabim servis takoj. sam rad bi vedu, kam ga lahko peljem, ce bo treba. Edino kaj moram naredit, je kupit baterijo za elektronski vzig in mal pogledat zice za sprednjo luc, ker se mi dolga vkljuci normalna pa ne. Drugo pa vse stima. :OK:
dr.fruc Objavljeno September 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2006 No se eno vprasanje za lastnike vespe... kje se dajo dobiti nadomestni deli? Rabil bi desno rocko za zavore.
Cilindr Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Na servisih al pa u trgovinah dobis u paru pa se ksne druge uzorce :OK:
Passo Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Zdej bi pa mel se en par "neumnih" vprasanj (pac nism se nikol vozu vespe, bi jo pa zdej kupu). Kako je pri tankanju vespe (a je treba olje zraven mesat, al je to cisto posebi)? A mogoce kdo ve kako hitro priblizno gre 49ccm vespa? Kaj vec kot 50km/h (60-65km/h)? Nazadnje, a mogoce kdo pozna kakega serviserja v okolici Ptuja al MB? Hvala! :D Sj vem da je že dolg od tvojga posta, pa vseen: Mislim, da tvoj letnik še ni mel mešalca olja, tak da ga moreš dolivat kr k bencinu. Mešnca bi ti mogla pisat kr zraven pokrovčka od kesla. Js mam na svolji 2%, kar pomen, na 10l greta 2 dc olja ... ni pa blema, če daš mal več. Ziher je ziher B) Mislim, da gre 50 ccm tam nekje, če ne celo več. Moj sosedma sicer mal mlajšo, ampak gre nekje 70. Kar se servisa tiče pa je uradni zastopnik PVGd.o.o., poglej si na strani. Lp :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se