Janezek Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Zelo mi je žal, ker moram odpreti novo temo, a nujno rabim SPIS za slovenčino. Domišljijski, doživljajski, vseeno kaj, samo da je spis! :wacko: :slap: Kategorija: srednja šola. Če ima kdo kak spis iz srednje šole slučajno na računalniku, se toplo priporočam :( :krneki: Upam na vašo pomoč :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 DOMIŠLJIJSKI SPIS Zdrawc a bo OK :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) Janezek : :nono: Lepo se vsedi dol in ga napiši. Saj veš - kar se Janezek nauči, to Janez zna. :) p.s. Poglej Zdrawca - kam pa pridemo brez domišljija.... :OK: :OK: :OK: In zagotovo ni fehtal za spise okrog, ko je bil še Zdrawček. :grim :grrr Popravljeno September 4, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Ahh, tale danasnja mladina.. Nic vec domisljije ni v njih, samo se playstation in TV... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Poglej Zdrawca - kam pa pridemo brez domišljija.... :OK: :OK: :OK: In zagotovo ni fehtal za spise okrog, ko je bil še Zdrawček. :grim :grrr :grrr Zdrawček je prepisoval :whistle: (dobrojeimetistarejšegabratapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Uf, drugi dan šole in že spis. Saj to je skoraj tako, kot v naših časih. Komaj smo sedli v klopi, že je stara od slovenščine odredila: domača naloga: Kaj sem delal med počitnicami (prosti spis). Morda bo pa iz te šole še kaj. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezek Objavljeno September 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2006 dobrojeimetiprijaznemotosvetovcekipomagajomladinivzagati :P :D Ma profesorca mi je dala za čez počitnce napisat en spis, ker sem prejšnega tako dobro napisal, a že takrat sem do konca ožel svojo domišljijo :lol1: :slap: Vglavnem, če kdo ima kakšen spis, bi bilo super :unsure: Če ne mi bo pa namišljeni spis pojedu namišljeni pes :rolleyes: Lp, Janezek P.S.: Malo manj domišljije kot tisti od zgoraj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Mi smo ga mogl v nemščini napisat <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 ...Komaj smo sedli v klopi, že je stara od slovenščine odredila: domača naloga: Kaj sem delal med počitnicami (prosti spis).... Yep. In če ni spis vseboval obvezne traparije v smislu: "komaj sem čakal, da se spet začne šola", smo ga naj***li. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 ti kar naredi copy/paste katerekoli teme, pa imaš lep domišljijski spis.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezek Objavljeno September 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2006 Aja, pa še za matematko morm neki prepisat :blink: Tko da bi res rabu spis :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Aja, pa še za matematko morm neki prepisat :blink: Tko da bi res rabu spis :OK: :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Mogoče bi pa dal v Salamonca oglas ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Aja, pa še za matematko morm neki prepisat :blink: Tko da bi res rabu spis :OK: :D Napiš o tem, kako sanjaš o motorju :OK: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Yep. In če ni spis vseboval obvezne traparije v smislu: "komaj sem čakal, da se spet začne šola", smo ga naj***li. :krneki: .............. in sedaj ko je zopet september, sem ves vesel in poln energije zakorakal v šolo in v hipu pozabil na poletne počitnice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Evo ti spis. V soboto smo šli na izlet. Domov sem prišel zelo utrujen. Ura pa je delala. TIK, TAK. TIK, TAK. TIK, TAK. TIK, TAK. TIK, TAK. TIK, TAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezek Objavljeno September 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2006 :D Dobra ideja Sam to se pol že trži kot intelektualna lastnina :huh: Lahk ji kr link dam od motosveta, pa da si prebere :D K ji je škoda papirja ponavad :wacko: Nč no, če noben nima, mi ga bo pa hrček pojedu, hrčka je pa kača pojedla, kačo smo pa zažgal. Da ne bo napak :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 evo, v tem cajtu, ko si ga prebil na netu, bi zadeva bila že fertig.. tebe bodo veseli v vsaki službi.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Vpraši Kruseta, če lahko kako njegovo objavo uporabiš :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Vpraši Kruseta, če lahko kako njegovo objavo uporabiš :devil: pa da mu sroteju tršica že zdajle slovnico z veliko 1 zaključi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 pa da mu sroteju tršica že zdajle slovnico z veliko 1 zaključi :grim Bo imel vsaj mir in ne bo več rabu spisov pisat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Janezek: Don Kihot - Don Kihotova nova prigoda - domišlijski spis ~ 4.87 KB Morda pa še ni slišala za Cervantesa in bo nadnavdušena. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Ve še enga. Nekoč je sošolec napisal izvrsten spis: Naslov spisa je bil. Kaj je pogum? On pa je enostavno napisal "TO!" dobil je 4, ker je zelo dobro napisal, samo bi lahko malo več napisal. Če si faca probaj to napisat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Naslov za tvoj domišljiski spis: Jaz sem najpametnejši! :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 evo, v tem cajtu, ko si ga prebil na netu, bi zadeva bila že fertig.. tebe bodo veseli v vsaki službi.. :grim al pa kak hobby skensli. Jih maš preveč. Predlagam da skenslaš unega, katerega si poimenoval "bodoči motor" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Poglej na http://www.dijaki.info če boš kaj našel ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se