_Roba_ Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 ne da se pa brusit :/ ← Se pa da obnovit.....Samo kaj pa vem....
Petzl Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Se pa da obnovit.....Samo kaj pa vem.... ← seveda se da, ampak to stane cca 200eur (govorim samo o nanosu nove obloge, vsi pa vemo da cilinder lahko tut poci in ce se to zgodi je treba se dodatno placat varjenje le-tega), tko da je useen ce nov kit kupis... pa se nov je :OK: ps. glede varjenja: da ne bo kdo to razumu kot normalno varjenje, ker gre tukaj za zelo majhne razpoke ki s prostim ocesom niso vidne.
dj_runner Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 yamaha = minarelli, in minarelli nimajo tolk močne blajerce, kot piaggio mašine. ampak se strinjam da je to odvisno od nacina voznje pa vzdrzevanja, nastavitve motorja.. sam ce das alu na minarelli pri originalni gredi vsaj lagerje menjaj :) je pa prednost aluja da se bolj hladi, ne da se pa brusit :/ ← ja se pri vseh agregatih mores menjat lagere :closedeyes:
SlickTomy Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 :BUA: Sem bil v Mb na Aprillia servisu, kjer prodajajo Malossi dele, pa mi je rekel trgovc, da Gus 70 za Sf2 Lc sploh ne obstaja, da je samo aluminijast ,pa da 56k stane :SS Fergi 19 je pa 25k. Ja a RES ne obstaja, pa če kdo ve kje ga dobit najceneje? :?
dj_runner Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 na scooter center majo za LC Klik
denZ Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 pa ne kupuj teh delov v slo ker je drago ko pes v italiji dobiš 19tko za 13k gus 70 pa obstaja, vendar ne malossijev, ker malossi ma za sf2 samo replico TU maš nekaj kitov za tvojega
_Roba_ Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 (popravljeno) Polini ima gus za SF.....Za 20k dobis 25ko... Cene pa so res ubijalske pri nas :SS Popravljeno Marec 7, 2005. Popravil _Roba_
SlickTomy Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Polini ima gus za SF.....Za 20k dobis 25ko... Cene pa so res ubijalske pri nas :SS ← :? Kje kupim? :?
socked Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Najbol se ti splaca pri scooterkitu! http://www.scooterkit.com/indexSL2.htm Email: info@scooterkit.com Pomoje je to najcenejsa varjanta v Slo... :OK:
_Roba_ Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Nebom delal reklame tukaj kje kupit.....Ircat zacnite in boste vse vedeli :D
socked Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Sej ircamo 24ur na dan :rolleyes: sam pokavec je dražji od scooterkita... ce pa ze pa se najbol splaca www.ebay.de sam morš malo obvladadat nemsko pa mastercard rabis pa vcasih te lahk gdo napizdi..... :closedeyes:
dj_runner Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Imas tudi druge ljudi ni samo pokavec :D
djeZo Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 25" ce hoces da ti zere 10L/100km :OK:
dj_runner Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 se ni receno da bo zrlo 10 lahko da zere isto ko z 12 fergazerom
SlickTomy Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Na scooter-kit je cena za Polini Sport 70 gus 36990, za Sf2. Pol mi je pa priporočal zamenjavo zgornjega igličnega ležaja 12/15/15 - KAJ to sploh je?? :? - pa odklop črpalke olja -fergazer pa PHBG 19 , adapter za orig. koleno in podaljšani bovden čoka(24k sit) Zanimajo me komentarji na to konfiguracijo in kje se to da dobit bolj poceni. :OK:
ScootFreaK Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Na scooter-kit je cena za Polini Sport 70 gus 36990, za Sf2. Pol mi je pa priporočal zamenjavo zgornjega igličnega ležaja 12/15/15 - KAJ to sploh je?? :? - pa odklop črpalke olja -fergazer pa PHBG 19 , adapter za orig. koleno in podaljšani bovden čoka(24k sit) Zanimajo me komentarji na to konfiguracijo in kje se to da dobit bolj poceni. :OK: ← http://www.bolha.com/oglas952383 Tu mas en polinijev gus za sf 14k Pol nevem zakaj priporočal zamenjavo igličnega ležaja :fredy: Ferg 19ko pa poišči malo,ziher ma nekdo za male pare,jas dal 10k :D Pa nevem zakaj odklop črpalje olja če ti bo olje vredu teklo v fergazer,tu me naj nekdo popravi ce se motim :glare: :glare:
dj_runner Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Iglicni lezaj tak dobis poleg kita za 19 fergi ma vecina odklopljeno crplalko ker delajo sami mesanci ne zaupajo oljni pumpi cenje pa dobis na irc kanalu #skut :OK:
aerox_16 Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Jaz mam aeroxa pa sem dal zdaj malossi gus kit noter! Pa se danes malo vozim pa se mi je začela prižigat ona luč za temperaturo :angry2: :? ! Kaj naj naredim da se to več nebo dogajalo? lp, hvala
ScootFreaK Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Iglicni lezaj tak dobis poleg kita za 19 fergi ma vecina odklopljeno crplalko ker delajo sami mesanci ne zaupajo oljni pumpi cenje pa dobis na irc kanalu #skut :OK: ← Ja saj!jas ze 17.5 nisem zaupal pa sam mesal :) vcasih teklo vcasih ne,sicer pa bolj zaziher sam mesat,posodo za olje pa VEN KER TO SAMO TEZA ! :OK: :OK: :OK:
denZ Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Jaz mam aeroxa pa sem dal zdaj malossi gus kit noter! Pa se danes malo vozim pa se mi je začela prižigat ona luč za temperaturo :angry2: :? ! Kaj naj naredim da se to več nebo dogajalo? lp, hvala ← vodo no3 nalij :)
nitro freek Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 vodo no3 nalij :) ← Al pa če se mu slučajno pregreva Aja pa še to vode ne devat nor amapk nali notr hladilno tekočino. Kr drgač ti bo vodna puma šla v ku..c. Pol pa boš meu še dodatn strošek.
aerox_16 Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 vodo no3 nalij :) ← sem dal not vodo skoro čist do vrha pa še stalno luč sveti....nevem kaj bi to blo :?
djeZo Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 sem dal not vodo skoro čist do vrha pa še stalno luč sveti....nevem kaj bi to blo :? ← destilirana voda obvezno, pa zmesaj jo z vsaj 10% antifriza. ce se vozis tudi ko je pod 0 C zunaj, potem pa naredi malo bolj mocno mesanco.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se