PoliniEvolution Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Jaz Sem Slišal Prvič za To firmo Danes Baje Da Je Boljse Kot POLINI IN Malossi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Jaz Sem Slišal Prvič za To firmo Danes Baje Da Je Boljse Kot POLINI IN Malossi Ni boljša firma, je pa zelo dobra in se lahko kosa z Polinijem in Malossijem... Metrakit cilindri so drugače bolj cenjeni v 50cc Moped Sport klasi... da ne bo pomote, to je klasa kjer je notr RS50 in TZR50... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 edino kaj se ti splaca vzet od metrakita je mid race kit sp02 alpa high end kit pro race.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoliniEvolution Objavljeno September 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2006 Zdaj Mam gor Kit Polini bom Pa Kupu Metrakit za testat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoliniEvolution Objavljeno September 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2006 Vprašanje Je [se Mi splača] ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 glej, verjetno mas ti gusa in orginal gred... lahko kupis metrakit gusa samo baje ni kvalitetn.. ce pa kupis sp02 bos pa mogo kupit bolsi izpuh, fergazer vecji, gred itd.. to potegne za seboj mnogo stvari.. pro race je pa tak high end in te stane kar konkretn kup dnarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Metrakit je že dolgo poznana firma, saj če pogledaš GP 125, tam to skoraj da vsi uporabljajo. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoliniEvolution Objavljeno September 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2006 vse bom Kupil za motor sej ekonomično stanje je v redu Sam Da Se NEbom Zafrknu ::::: Da bom Dal 47k za kit 57k za izpuh in 30k za Carburator(frgazer) me bi Zpraznilo do konca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 vse bom Kupil za motor sej ekonomično stanje je v redu Sam Da Se NEbom Zafrknu ::::: Da bom Dal 47k za kit 57k za izpuh in 30k za Carburator(frgazer) me bi Zpraznilo do konca pa najmanj 30k boš mogu odštet za gred... če ne pa kupiš RMS Racing gred za malo več kot 20 čukov... pa je baje super za svojo ceno... kak frgazer boš pa to vzeu za 30k? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 btw. novo rms ti dobim za 18k.. kupi za 110€ bgm evo, rms ni tak ziher ko se zdi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 ej STARI za ker motor pa lahk zrihras RMS glavno gred?? Kok kojnov pa bo kit not??? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 ej STARI za ker motor pa lahk zrihras RMS glavno gred?? Kok kojnov pa bo kit not??? Lp za 47 čukov se dobi maximalno 14-15 konjev vn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 ej STARI za ker motor pa lahk zrihras RMS glavno gred?? Kok kojnov pa bo kit not??? Lp jah za vse masine.. em jah tak je da rms je vredi za kaki mid race na high end je pa jas nebi dal.. na high end bi pokno not ce gledas na ceno kako bgm evo, mazuchelli itd.. em red arrow za 55k al kolko se da dobit novega evota, ki ma 21hp .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 za 47 čukov se dobi maximalno 14-15 konjev vn... Misliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) Misliš? Mislim ja... govorim okvirno... (s tem sem mislil samo kit in ne celotno predelavo) Popravljeno September 13, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoliniEvolution Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 JOJ Mislim Da Bom Kupu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pernek Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 za 47 čukov se dobi maximalno 14-15 konjev vn... rahlo si se zmoto imas stag6 ki je 16 konjev z primerno predelavo spravis do 18 , potem imas se metrakit ki je po kubitazi malo majn mocen od s6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 rahlo si se zmoto imas stag6 ki je 16 konjev z primerno predelavo spravis do 18 , potem imas se metrakit ki je po kubitazi malo majn mocen od s6 ja, res sm se rahlo zmotu, z 47k dobiš okol 14-15 konjev, ne bi smeu napisat maximalno... ;)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Kle u lj dobis za 48 jutjov bogih 9 kojnov :BUA: :BUA: :BUA: (ena moja frendica mi je rekla da obozuje skuteriste:))hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 ce niste normalni pa prek trgovin kupujete pa placajte te 45k za gusa navadnega.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 jst ne kupujem u trgovini PREDRAGO!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Kle u lj dobis za 48 jutjov bogih 9 kojnov :BUA: :BUA: :BUA: (ena moja frendica mi je rekla da obozuje skuteriste:))hehe hehe ktere maš ti cilinder ej hahaha !!! tuki v celju je polno takšnih punc ;) (pa niso slabe ,brez skrbi) :devil: :devil: :wub: hehe dobre so ;) sam moreš vedit kje pa kdaj ajd sorry za off temo =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 hehe ktere maš ti cilinder ej hahaha !!! tuki v celju je polno takšnih punc ;) (pa niso slabe ,brez skrbi) :devil: :devil: :wub: hehe dobre so ;) sam moreš vedit kje pa kdaj ajd sorry za off temo =) jst mam svojo:) :) (dost o tem:))PS. KEŠ PICKE :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 hehe se strinjam !! =) sam povedu sm kak je kej to pri nas ;) hehe fsm no ajd pa čelado na glavo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoliniEvolution Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 Js Živim Na Škofijah pri meji z italijo tam prodajajo kite polini in malossi 14- 15 za 99.99€= 23.000 sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se