Provokator Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 (popravljeno) Naš predsednik Dnovšek se mi zdi vedno bolj čuden. Pa pustimo njegovo obsedenost z alternativno medicino in vegetarijastvom, ker to ni nič takega. Se pa vedno bolj čudno obnaša na političnem parketu, v medijih pa daje izjave, ki niso vredne predsednika države. V reviji Jana je na primer upokojenki, ki ga je vprašala, kako na preživi z nizko pokojnino, odgovoril, da naj si sama peče kruh in začne jesti vegetarijansko. Križnarja je tako dolgo pošiljal v Sudan, da so ga zaprli, ko pa so ga zaprli in spet izpustili, pa jamra, da nima denarja za plačilo računov njegove izpustitve. Na državniški obisk v Španijo naj bi se prav tako zaradi pomanjkanja denarja odpravil z osebnim avtomobilom, ker nima ficka, je odpovedal udeležbo na zasedanju skupščine OZN, kljub pomanjkanju denarja pa je cel vikend na Brdu gostil srbskega princa. S predsednikom vlade in ostalimi državnimi organi pa zadnje čase komunicira samo še prek spletne strani Gibanja za pravičnost. Dokler take oslarije zganja samo v Sloveniji, je še vredu, ko pa bo začel v tujini......... Popravljeno September 15, 2006. Popravil poln presenečenj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Tudi jaz nisem preveč zadovoljen z njim zadnje čase.. Naj že poteče mandat, da izvolimo drugega predsednika.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 , kljub pomanjkanju denarja pa je cel vikend na Brdu gostil srbskega princa. takrat še ni vedel za izdatek Križnarja ! .) .. Naj že poteče mandat, da izvolimo drugega predsednika.. .) itak ne bo na startni listi ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorzx Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 A je sploh kdaj bil pristeven :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 igor, ravno to sem hotel napisat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Sam menim, da se je res mal preveč sprostil :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Pomoje bi blo boljše da bi se v prvi vrsti ukvarjali s "prištevnostjo" naše vrle vlade, ki ima za razliko od predsednika veliko večje število niti v rokah in posledično njih PMS državljani bistveno bolj občutimo. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 zase zna dobr poskrbet :grim tko kot vsi politiki :whistle: mogoče koga od politikov zanima kaj drugega kot lastn žep? :angry: utopično mislit, da bo kdo drugi kaj boljši :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 meni se pa prav dopade, da okrca vsakič ko lahko sedanjo vlado........ če je zaradi tega neprišteven.... go Drni go :OK: :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 meni se pa prav dopade, da okrca vsakič ko lahko sedanjo vlado........ če je zaradi tega neprišteven.... go Drni go :OK: :devil: .) Glede tega se dopade tudi meni :OK: Ampak na splošno pa nisem zadovoljen z njim.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Glede tega se dopade tudi meni :OK: Ampak na splošno pa nisem zadovoljen z njim.. <_< hmmm zakaj?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 PP - kje si bil zadne cajte :? kar se pa Drnija tiče..... jaz sm lahk totalka, pa ne kwasim takih bedarij, kot on (predsednik države :glare: ) Politika je še zmeri kurba :SS (čeprav je naš prezident malo skrenil) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 meni se pa prav dopade, da okrca vsakič ko lahko sedanjo vlado........ če je zaradi tega neprišteven.... go Drni go :OK: :devil: .) sej pljuvat po drugih ni težko, še posebej če s tem prikriješ svojo nesposobnost in napake. :grrr šele k priznaš lastne napake, lahko kritiziraš napake drugih. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Kake napake pa naj bi priznal.... sej biti predsednik pri nas pomeni biti lepa rožica, k te pošiljajo k drugim lepim rožicam, da se rokuješ in da "fajn" zgledaš.......... Sicer pa je to že zlajnano - najprej pri sebi... potem pri drugih........ to ni več moderno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 ... sej biti predsednik pri nas pomeni biti lepa rožica, .......... V konkretnem primeru nagelj s pesnikovega groba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 V konkretnem primeru nagelj s pesnikovega groba. to je sedaj že variacija na temo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Kake napake pa naj bi priznal.... sej biti predsednik pri nas pomeni biti lepa rožica, k te pošiljajo k drugim lepim rožicam, da se rokuješ in da "fajn" zgledaš.......... Sicer pa je to že zlajnano - najprej pri sebi... potem pri drugih........ to ni več moderno .) nisem vedla, da so karakterji moderni in nemoderni. :hmm: vedno sem misla, da so dobri in slabi. :grim ej, zahojena jz totalno :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Sam štab ma pa dobr, tule jih kar sipajo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 nisem vedla, da so karakterji moderni in nemoderni. :hmm: vedno sem misla, da so dobri in slabi. :grim ej, zahojena jz totalno :slap: :lol1: zahojena mogoče kar se razumevanja hecov tiče....... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 ... Na državniški obisk v Španijo naj bi se prav tako zaradi pomanjkanja denarja odpravil z osebnim avtomobilom, ker nima ficka, je odpovedal udeležbo na zasedanju skupščine OZN.... ...ja a si ni kupu falkona, nej se znjim gor zategne, al mu je zmankal za kerozin ...nej eno čakro proda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 zahojena mogoče kar se razumevanja hecov tiče....... :doze: ti to men? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lej, poste nabiram do mojstrskega naziva :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 ne ni :BUA: povrh usega pa še švoh zgleda :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Zakaj ni šo sam Drnovšek po Križnara v Sudan? Ker bi oni k nam nosli hrano! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 ... kaj ´´čmo ... bo že boljše ... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 janez je faca :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se