Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Da je treba it v življenju vedno samo naprej..nazaj gledaš z nasmehom na obrazu, naprej pa z najlepšimi pričakovanji worship.gif

Ma kej si ti u viših predilih Idrje, k tk lep razmišleš, u mojem koncu je čist drugu mišlejne :surrender: :surrender:

Objavljeno

Da načrtovaje dolgoročno prihrani ogromno časa!

Objavljeno

Da se ne izplača ženo dražit.... :nono: :grrr

Objavljeno

...da sm resnično, resnično najbolj pozabljiva oseba na celm planetu..še zlata ribica al pa muha enodnevnica mata več prostora za shranjevanje podatkov slap.gif

Objavljeno

Danes se nisem naucil cisto nic. Danes grem neumen spat. :doze:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

... da če se komu z avtom v rit nabiješ, se delaš kot da se ni nič zgodil in hladnokrvno odpelješ naprej headbang.gifheadbang.gifheadbang.gif

ps: tudi v primeru da ti pol avta dol visi mad.gif

tko je zdj po tanovem... baje...

res nisem vedla, da se to tako dela headbang.gif

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Kok neverjetn lahko je vdret vrata zaklenjenga 10-let strag saxo-ja...brez praskeeee!!!!!!!!!! trance_41_w00t2.gif

Objavljeno

Danes sem se naučil,da se je potrebno vsak dan naučiti česa novega :)

Objavljeno

Če rečeš pridnemu študentu, študent, ga užališ.

Objavljeno

Kako se znebit dveh nadležnih kravatarjev z svetim pismom v roki :whistle:

Objavljeno

Kako se znebit dveh nadležnih kravatarjev z svetim pismom v roki :whistle:

ponavad čelna pomaga :P ... pr men je pomagalo, da sem povzdignil glas in grdo pogledal ... to sem se naučil že pred leti ;)

Objavljeno

Tip je začel v stilu Ves svet gre k hudiču.... Jaz pa njemu nazaj kaj je narobe z hudičem, da satanisti smo pa ja fajn ljudje, pa če ma kej proti našemu vsemogočnemu Thoru naj se kar lepo pobere, ker ni strpen do drugih verstev, ki za razliko od krščanstva ne zlorabljajo mladine in sežigajo ljudi na grmadi.

Objavljeno

preverjena metoda za trajno izogibanje: jih povabiš notr, daš na mizo flašo jacka, rizle in use kar spada zraven, pa začneš debato. naj nas prepričajo. no, ko nas niso prepričali, in so ostale sam še rizle, smo še mal debatirali, in jih le spustili. vn, ko smo se mi odločli de lahk grejo. zdej jih ni blo mimo že. . . . huh. . .10 let.

Objavljeno

Tip je začel v stilu Ves svet gre k hudiču.... Jaz pa njemu nazaj kaj je narobe z hudičem, da satanisti smo pa ja fajn ljudje, pa če ma kej proti našemu vsemogočnemu Thoru naj se kar lepo pobere, ker ni strpen do drugih verstev, ki za razliko od krščanstva ne zlorabljajo mladine in sežigajo ljudi na grmadi.

Emm, Thor je ena druga ... Satanizem pa bazira kvečjemu na katolicizmu ... ;)

Objavljeno

Mislil sem, da si nekaj posebnega. Motil sem se..

Objavljeno

Mislil sem, da si nekaj posebnega. Motil sem se..

hja kruta resnica

:whistle:

Mislim da si pomojem dovolj star ,da bi lahko določene stvari dojemal :grim

Objavljeno

da v zadnjem letu dobivam plačo pa nič ne delam :whistle: če mogoče koga zanima kako je to mogoče odgovarjam na pm

Objavljeno

Da Suzi prav lepo zaprede, če malo bolj obrneš ročico :wub:

Objavljeno

Da Suzi prav lepo zaprede, če malo bolj obrneš ročico :wub:

A si ji "indijanski ogenj" delu :?

Objavljeno

AMA CIST NC! Lih tko butast k prej!

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Da včasih ni treba čakat, da te spustijo skozi vrata. Preprosto odpreš jih in si že not :naughty:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

življenje teče dalje, naj bo taku al pa taku... :worship:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Sm se :whistle: končnnnnnnnn :rolleyes: da tud če še tko neljubo zgleda (na prvi pogled), počakaš in čez par urc se vse razjasne na lep način samo od sebe in dan se konča...um...nepredstavljivo :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!