DimmuMaid Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Jaz sem pa danes spet ugotovila, da je folk zlo tumplast. Še vedno ne razumem, zakaj me nekdo na 5 minutne intervale 20x pokliče, da pol vpraša: "Ja, zakaj se pa ne oglasiš?" :eek: :fredy:. Mislim, to je glih tolk pametno, kot bi bil izum ogrevane kante za smeti, ki bi jo vsake pol ure mogo hodit čekirat, da se ja menda ne pregreva :fredy: :lol:. Ježešnadi, no :slap:.
imlakar Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Da sem že tolk star, pa še zmeri naiven :slap:
vapotek Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Jaz sem pa danes spet ugotovila, da je folk zlo tumplast.... Kongračulejšns! Če rabiš ajn prahtexemplar, sem ti na voljo. :P
2384nsdf83 Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Da lahko komot v 12 urah prevedem približno 100.000 znakov srednje zahtevnega besedila z manj kot eno tipkarsko napako na 1000 znakov. Super trening za forumsko hitrostno-tipkarsko udejstvovanje :devil: :yea1: :yea1: PS: vmes pa celo dve uri čvekal in jedel :grim
pirrulz Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Da lahko komot v 12 urah prevedem približno 100.000 znakov srednje zahtevnega besedila z manj kot eno tipkarsko napako na 1000 znakov. hhhhhehehe si bom zapomno! Izgovorov glede urgent prevodov ni več spljoh :devil: :P
Brihta Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Jaz sem pa danes spet ugotovila, da je folk zlo tumplast. Še vedno ne razumem, zakaj me nekdo na 5 minutne intervale 20x pokliče, da pol vpraša: "Ja, zakaj se pa ne oglasiš?" :eek: :fredy:. Mislim, to je glih tolk pametno, kot bi bil izum ogrevane kante za smeti, ki bi jo vsake pol ure mogo hodit čekirat, da se ja menda ne pregreva :fredy: :lol:. Ježešnadi, no :slap:. Ja folk rata obseden s tabo, če maš velke joške :( I know, i have been there :D
Vale Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Da je sila zabavno, če nekoga tiščiš tako močno, da non stop prdi :lol1: :lol1: :grim :grim :grim
klimbra Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Da je sila zabavno, če nekoga tiščiš tako močno, da non stop prdi :lol1: :lol1: :grim :grim :grim :eek: :eek: :eek: :eek: Tole mi pa nekak ne gre v lajtngo..... TI tiščiš......kam....kako... :eek: Njega TIŠČI....kakm.... :eek: :eek: Khmmmmmmm :hmm: :hmm: :hmm:
KeC Objavljeno November 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2006 Klimbra ne si :headbang: Verjetno ti ne bo všeč zaključek do katerega bi lahko prišel.
First Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Da je izredno zabavno ko v cajtngu prebereš članek, ki se te tiče in ugotoviš, da novinarji naflancajo ves scenarij, ki si ga ustvarijo pri sebi v glavi, in to še povrh tega, da sami sploh niso bili prisotni na dogodku :slap: :BUA: (Dnevnik, izredno objektiven cajtng :rolleyes: )
Vale Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 (popravljeno) :eek: :eek: :eek: :eek: Tole mi pa nekak ne gre v lajtngo..... TI tiščiš......kam....kako... :eek: Njega TIŠČI....kakm.... :eek: :eek: Khmmmmmmm :hmm: :hmm: :hmm: Vale Mg ... odpira :grim :grim :lol1: :lol1: Sam upam, da ne bom sedaj še klistir ratala ... in da ne bo kdo driske fasal :lol1: :lol1: Popravljeno November 24, 2006. Popravil Vale
Vale Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Sem vedla, da bom povzročla drisko :lol1: :lol1: :lol1: ... in vse prebavne motnje, ki zraven spadajo ...
klimbra Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Sem vedla, da bom povzročla drisko :lol1: :lol1: :lol1: ... in vse prebavne motnje, ki zraven spadajo ... Grozaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Me že nekam........ufffffffffff....neki čudn zvija----------
aja Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Da idioti ostajajo idioti, pa tudi če se na vse pretege trudiš, da bi v njih našel tisto malo normalnega Človeka z velikim Č, ki je menda v vsakemu izmed nas... od danes zagotovo vem, da to ni res!
fossil Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 danes sem s e naučil, da je med perlitom in martenzitom tanka meja bainita.... :headbang: ne mi zamirt, ...izpit se bliža :wacko:
minca Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 ..........da katran v cigaretih ful nagativno vpliva na moške spermije :grim :grim tko da so moški nehite kadit če ne ne bomo mogle imet bebekov :D :D :devil:
vapotek Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 ..........da katran v cigaretih ful nagativno vpliva na moške spermije :grim :grim Ananasov sok pa baje pozitivno. :grim
minca Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) Ananasov sok pa baje pozitivno. :grim a! vidš tega pa nwm......pol pa čimveč anansovega soka pa nč cigaret :010 :grim pa še velik _ _ _ _ _ pol pa bo velik bebekov :OK: Popravljeno November 27, 2006. Popravil minca
First Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Da bo treba se spreobrnt če čmo da bo kej :kva1:
lasagna Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 ..........da katran v cigaretih ful nagativno vpliva na moške spermije .... Tko, da za kondome ni treba zapravljat.
minca Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Tko, da za kondome ni treba zapravljat. no ja.......ampak lahko bolezni oz.bakterije pol fašeš :eek: sej so kondomi čist ok....še bolši če pa imajo kkšen okus :kva2: :blush:
eMBe Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 a vam je prebilo :hmm: zakaj se splača biti cigan??? zato ker postaneš No1 in medijska osebnost SLO :lol1:
vapotek Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Pred cirka pol ure sem po 12 pirih prišel domov. Doma nimam kaj za delat, zato grem do kleparja na še enih par. Fajn se mejte! Od mene danes verjetno ne bo ne duha ne sluha več. :grrr Aja, kaj sem se naučil. Da če ni doma kaj za delat, idi na pir. :grim
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 ... Aja, kaj sem se naučil. Da če ni doma kaj za delat, idi na pir. :grim Če pa slučajno je kaj za delat, pa spizdi še prej, da ne delaš napoto delovnim ljudem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se