BremzPenzl Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 bi se sprijaznil s tem, da je obična riba, se mu to ne bi zgodilo. ni bil riba!
minca Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ....da moram na nekaj vedno pazit :grim :closedeyes:
Pravokotar Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ni bil riba! In to ga je pokopalo :grim :devil:
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Da sem najbolj pametna ... tako se govori ... med ljudmi ... ups, ženskami :devil:
snoopy Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ....da moram na nekaj vedno pazit :grim :closedeyes: Name :devil: :lol1:
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Da sem najbolj pametna ... tako se govori ... med ljudmi ... ups, ženskami :devil: Dobr si se to naučila :devil:
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Dobr si se to naučila :devil: A bi eno liziko :hmm: :evilgrin:
Pravokotar Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Da sem najbolj pametna ... tako se govori ... Valewija, zares pametna vešča ne verjame vsega, kar se govori :grrr :naughty:
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Valewija, zares pametna vešča ne verjame vsega, kar se govori :grrr :naughty: Pepesan, vešče ne spadajo ne med boginje, ne med vesoljce, zatorej nimam pojma o kom ti to :? BTW ... nikoli nisem verjela vsega kar so me naučili :P
Pravokotar Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ... nimam pojma o kom ti to :? ... O veščah, mogoče sem pozabil omenit. BTW, a so danes tjulenji & korelni prijemali? :)
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 O veščah, mogoče sem pozabil omenit. BTW, a so danes tjulenji & korelni prijemali? :) Tjulni so se sončli in bli leni ko vešče ... o korelnih pa ne bi tukaj ... .)
Pravokotar Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ... o korelnih pa ne bi tukaj ... .) Itaq. Sploh nimam pojma, o čem ti to :?
Vale Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Itaq. Sploh nimam pojma, o čem ti to :? O korlih in koralah :winkiss:
First Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 A bi eno liziko :hmm: :evilgrin: raj teranov liker :grim
Broj Jedan Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Naučiw sem se, da .. daaa .. :hmm: kaj že ? :hmm: Eeehh, ja, seveda: Pogovori o fotografiji so neprimerljivo bolj prijetni in poučni, kot pogovori o politiki .. :yes: & Med fotografi so sami zelo prijetni ljudje, med "politikanti" so pa ti v manjšini. Na žalost sem ys v večinskem delu politikantskih razprawljalcof. :cry: Bom poizkusil nekaj ukrenit v zvezi s tem. :blush: Držite pesti zame, da mi rata. :rolleyes: marsi kaj :grim Sanda .. ne da bi hotew biti zoprn :blush: ali mi poveš kaj pomeni "marsi" ;)
Bojč Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ali mi poveš kaj pomeni "marsi" ;) pounu tga
Furioso Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ... da Fury misli le na svojo rit (oziroma t**a). Zakaj pa ne bi danes prišla k ML? Pa da jo vsi spoznamo? A samo zase, bi jo mel? Že prav. ...da ima Lobo težave s koledarjem in/ali s štetjem/poznavanjem dnevov v tednu... :P :devil: :fredy:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Dans sn se naučil, da se klin z klinom zbija, hudič je pa, ker vedno edn not ostane! :beer2: :beer2: :headbang: :beer2: :beer2: :headbang: :headbang:
Lobo Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ...da ima Lobo težave s koledarjem in/ali s štetjem/poznavanjem dnevov v tednu... :P :devil: :fredy: Mislim, da nimam. Poglej datum kdaj si prilimal post. Naučil pa kako poteka separacija krvi. Moje.
Icy Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) Da je danes, 13.12. na god svete Lucije, najbolj priljubljen setveni dan božičnega žita. Na slovenskem je "božično žito" na Gorenjskem, "kaljeno žito" na Štajerskem, "pšenička" na Dolenjskem in "večno življenje" v Beli krajini. Popravljeno December 13, 2006. Popravil Icy
pupa Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ... da mentalna prizadetost določenih osebkov ne pozna meja.............. :BUA:
Furioso Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) Mislim, da nimam. Poglej datum kdaj si prilimal post. Naučil pa kako poteka separacija krvi. Moje. Včeraj, 12:00 AM - torej v torek. :fredy: :P :blush: Minuta gor ali dol... :evilgrin: Grem zdaj hitro do Lipe pogledat... Popravljeno December 13, 2006. Popravil Furioso
2384nsdf83 Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ... da mentalna prizadetost določenih osebkov ne pozna meja.............. :BUA: torej so neomejeno omejeni? :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se