ToTaLLy_SeXy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Aha..torej otrok je bil ob rojstvu cepljen, sedaj pa so imeli sistematski pregled in cepljenje, al kako? In ti bi rad, da jo cepi njena osebna zdravnica. No veliko sreče pri cepljenju vama želim :wub:
Roky Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Da je podkapa vredna zlata - hvala Nitr0tu,ki mi jo je podaril :worship:
soncy Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Razlog je banalen in zdravnica ga je dobila pisno z vsemi telefonskimi številkami, za slučaj, če ji ni kaj jasno .. ampak je vseeno napadla otroka in naju potem po telefonu kot stekla psica. Razlog: otrok bo seveda cepljen vendar pri svojem IZBRANEM zdravniku in opica iz ZD bo - jasno - dobila potrdilo o cepljenju .. Vendar ji to moje PISNO niti telefonsko zagotovilo ni bilo dovolj, ker se je zagrela za drobiž-€, kateri so je izmuznil ZDju. @ Alla sicer vem za SVOOD (gl.: najdi.si) - vendar nisem vključen v kaj takega in Masha, kot fanta so brez večjih posledic preživeli vsa cepljenja, saj je moja nečakinja zdravnica in mi je natančno ter brez dlake na jeziku pojasnila vse + in - pri cepljenjih otrok. drugač bi pa tud v zdravstvu lahko upošteval, oziroma bi mogli upoštevat, da brez pisnega dovoljenja staršev ne morejo posegat v otrokovo telo...pa tud če gre za obvezno cepljenje...čemu potem izbira lastnega zdravnika, če ni nobenega reda na tem področju? npr. v vrtcu brez pisnega dovoljenja staršev, niti otrok ne smemo slikat pri raznih dejavnostih.
Broj Jedan Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 drugač bi pa tud v zdravstvu lahko upošteval, oziroma bi mogli upoštevat, da brez pisnega dovoljenja staršev ne morejo posegat v otrokovo telo...pa tud če gre za obvezno cepljenje...čemu potem izbira lastnega zdravnika, če ni nobenega reda na tem področju? npr. v vrtcu brez pisnega dovoljenja staršev, niti otrok ne smemo slikat pri raznih dejavnostih. Točno, :angry2: sy je v ZD Šiška med otroškimi zdravniki nekaj resnično motenih nevrotikov in poleg tega: imajo sicer ločeno čakalnico za zdrave in bolne otroke, ampak kaj ti to pomaga, ko pošljejo otroka na odvzem krvi v laboratorij, ker zaposljujejo (po odnosu do ljudi in otrok sodeč) folk iz kakih klavnic, kjer so prej mrtvim živini jemali krvne vzorce .. in ZDRAV otrok pride med kopico odraslih bolnikov okuženih z vsem mogočim .. mater kakšna štala .. :angry2: :angry2: :angry2: ::::::::::::::::::::::::::::::: ah .. ja pa še o učenju: danes na vse zgodaj zjutraj sem na TV gledal oddajo o borilnih veščinah in izvedel ogromno novih zadev - bistvo: miti o borilnih veščinah so znastveno dokazana in izmerjena resnica (več v "Borilne veščine") :)
minca Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 ........da,se je škoda matrat da bi nekomu neki razložu......če te sploh noče poslušat,čeprow mu ti samo dobro hočeš :closedeyes: :closedeyes:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) ........da,se je škoda matrat da bi nekomu neki razložu......če te sploh noče poslušat,čeprow mu ti samo dobro hočeš :closedeyes: :closedeyes: Nauk basni: ljudem svetuj/razlagaj le, če te za nasvet/razlago prosijo .. ne glede na to kako dober je tvoj namen v večini primerov ljudje hočejo le nekaj povedati in poslušati sami sebe. :yes: Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil Broj Jedan
minca Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Nauk basni: ljudem svetuj/razlagaj le, če te za nasvet/razlago prosijo .. ne glede na to kako dober je tvoj namen v večini primerov ljudje hočejo le nekaj povedati in poslušati sami sebe. :yes: :grim .........sam je pa tut drugo....če te on prosi za razlago....in ti razlagaš na dougo.....in potem na koncu npr rečeš naj naredi primer al pa nej on zdej men razloži.....pa reče da še kar ne zna oz.noče razumet(razlika je očitna med tem če noče ali pa ne zna)....čepraw si mu ti razložu to na najbolj lahek način....da se še moj dedek gor na oblačku smeji pa hoče powedat oz.naredit primer :grim ;)
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Nekaj pametnih in uporabnih funkcij v Excelu :blush: :whistle:
Port Folio Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Da ni sploh toliko veliko denarja ročna avtopralnica, če imaš full zasvinjan avto, ampak res ful zunaj in full znotraj! Pač sm se ga sam lotil drgniti in končal v slabih treh urah, mal je manjkal, da ga nisem z vatiranimi palčkami sušil :blink: bila zelo poučna :eek: P.S. - ko zariješ v blato ..... CarWash VABI :OK: - ko je prah za spucat, .....v roke krpo vzamem :OK:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 :grim .........sam je pa tut drugo....če te on prosi za razlago....in ti razlagaš na dougo.....in potem na koncu npr rečeš naj naredi primer al pa nej on zdej men razloži.....pa reče da še kar ne zna oz.noče razumet(razlika je očitna med tem če noče ali pa ne zna)....čepraw si mu ti razložu to na najbolj lahek način....da se še moj dedek gor na oblačku smeji pa hoče powedat oz.naredit primer :grim ;) tole mi pa ni čisto jasno .. moram reč, da ni najbolj lahek način :blush:
JeRn3j Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) ne prehitevaj avtobusa izven naselja z 125ccm prdulco :grim :grim draga bi bla lohka ta šola ja :cry: Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil JeRn3j
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 da sem bla že dostkrat nategnjena pa še se pustim :slap: sicer ne mislim v unem smislu,k un je kr v redu :naughty:
Cilindr Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 da na original koleno(12) ne mors gor stlacnt PHBN 18 frgazarja :BUA:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 ... da nš zajc rad je pepew od bukovih drv :D
GHOST RIDER Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 da tudi ferarijev motor lahko odpove :BUA:
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 da tudi ferarijev motor lahko odpove :BUA: :headbang:
minca Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 :headbang: :grrr ....glave je škoda :grim .......sicer : šit hepns tut najboljšim ;)
MARJA Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 da tudi ferarijev motor lahko odpove :BUA: Seveda, saj ga italijani delajo.
imlakar Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Da mi še velik znanja manjka :whistle:
dr.looney Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 da je za naše ceste primeren še samo hard enduro........... dr.looney :devil:
RHonda Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Da je tud oktobra še fajn za vozit se :OK:
DimmuMaid Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Čeprav je moj cimer že 4 leta študent prvega letnika, še vedno misli, da je najpametnejše bitje na svetu ever :lol: :fredy: Mislim, da bi s kakim paramecijem lahk mela bolj plodovite debate o whatever :D :grim
Port Folio Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 nikoli ne reci, da nimaš kej za počet!
Broj Jedan Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 .. da ženska sedi pri frizerju vedno eno uro dlje, kot je mislila, da bo sedela ... :wub: :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se