Matic7 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 še vedno nobenega ponosnega lastnika?
C4V4L13R Objavljeno Junij 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 zakaj se ne odločiš za nakup? :unsure:
Cilindr Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Mai iz tega pogovara zdej sam se pa na org. temo nanasa:=D ^_^ Pa tko frend ma YBR 125...je kr uredu motor konca ga res mau Jebe sam dcrgac pa kr uredu za vozt...za 2 zelo udobn.... A pozna kdo ksn sportn auspuh za tole sceno...al pa ksno redelavo...drgac ma isto masino k tomos se prav pride POVER kit pa akrapovic..sam k ni supermoto...cev bi mogla drgac..=/ Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Cilindr
Drejo Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 ja pomoje da niti ni dost placa za cev...
C4V4L13R Objavljeno Julij 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Mai iz tega pogovara zdej sam se pa na org. temo nanasa:=D ^_^ Pa tko frend ma YBR 125...je kr uredu motor konca ga res mau Jebe sam dcrgac pa kr uredu za vozt...za 2 zelo udobn.... A pozna kdo ksn sportn auspuh za tole sceno...al pa ksno redelavo...drgac ma isto masino k tomos se prav pride POVER kit pa akrapovic..sam k ni supermoto...cev bi mogla drgac..=/ dej, predn ti naslednič pridš gor, prosm se nauč vsaj približno razumljivo pisat. te že nekaj časa opazujem pa morm zmeri dvakrat prebrat, da zastopim kaj hočeš :angry: tema o ybr 125 je drugje in se ne nanaša na naslov, kot si povedu. za ybr 125 obstaja svoja tema. o predelavah se je pa na tem forumu že vse predebatiral. če maš preveč dnarja, sam povej, se da vse zrihtat .)
Matic7 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 zakaj se ne odločiš za nakup? :unsure: To je name letelo? Ker imam neomejen izpit in je za tako situacijo odločno predraga (za cca. 200 eur že lahko dobim taprave/večje motorje). Če bi bla slabih 1000 eur cenejša, kot je ybr125 v primerjavi s konkurenco, bi jo pa ziher vozil. Sprašujem pa zato, ker so tisti, ki so jo imeli priložnost peljat, rekli, da je vožnja z njo povsem druga pesem kot z ybr125. Ker pa so vsi ti bili trgovci, pa me zanima kje je resnica... No ja, pa fajn bi blo vedet, če bo kakšna rabljena v bližnji prihodnosti naprodaj...
C4V4L13R Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 no vidiš...si si že odgovoru na svoja vprašanja... teh prdulc bo zlo malo, tako kot je ostalih 250-k (razen rs-k) bolj malo. ker so enostavno predrage in za ta denar vsak raje nabavi nekaj večjega, rukne blokado not, ko pa odblokira pa ima spet "drug motor". ni računice, razen če si kupiš samo nekaj tako malo za po mestu pa tako al pa kakšen penzionist...je pa spet cena mal visoka an...testa tud ni nikjer nobenga še... mislm, da boš rabu kr mal sreče, da jo kje trofiš :whistle:
Čamac Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 tudi rsk bolj malo videvam 250tk na žalost... ta razred čisto izginja... mogoče bo pa prišel zdaj še 800 razred :D
C4V4L13R Objavljeno Oktober 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 takole, dans vidu zadevo od blizu :closedeyes: moram rečt, da napram 125-ki zgleda precej bolje, samo še vedno malo podhranjeno. zadaj je bl ozka guma, menda bi se dalo kako 150-ko gor naštimat, podobno kokr sm js to naredu na svoji 125-ki :rolleyes: je pa kar večja od 125-ke, jo pa tud mimgrede zamenaš za cbf 250. no, majo jo v avtošoli, kjer sm js delov tud ispit in kjer ga tud zdej za avto, pa mi je reku inštruktor, da je super tud za po avtocesti, prav da tam 140 kr lepo gre, čeprov...po mojem je to skor mal velik. bom naslednič posliku zadevo od bliz za boljšo predstavo, bom mu pa mogoče reku, če da mal za probat, da bom lahko kj več povedu :rolleyes: :whistle: mašinca, sj pravm, zgleda kr dobr, samo za 4200€...nebi js to :krneki:
reesko Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 @kavalir sej veš...2x125 je dvojna cena :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 takole, dans vidu zadevo od blizu :closedeyes: moram rečt, da napram 125-ki zgleda precej bolje, samo še vedno malo podhranjeno. zadaj je bl ozka guma, menda bi se dalo kako 150-ko gor naštimat, podobno kokr sm js to naredu na svoji 125-ki :rolleyes: je pa kar večja od 125-ke, jo pa tud mimgrede zamenaš za cbf 250. no, majo jo v avtošoli, kjer sm js delov tud ispit in kjer ga tud zdej za avto, pa mi je reku inštruktor, da je super tud za po avtocesti, prav da tam 140 kr lepo gre, čeprov...po mojem je to skor mal velik. bom naslednič posliku zadevo od bliz za boljšo predstavo, bom mu pa mogoče reku, če da mal za probat, da bom lahko kj več povedu :rolleyes: :whistle: mašinca, sj pravm, zgleda kr dobr, samo za 4200€...nebi js to :krneki: hahaha, to pa je res norija kupovat sploh pa novo, te si 636 krat raje kupim staro rs 250 za kakih 2000- 2500 evrov, pa se vozim normalno ko človek, ne pa tu ko hoče pri 150 kmh razpast vse....pa za 4200 evrov dobiš že dobro ohranjeno ninjo 2000-2002 letnik, tak da če kupiš novo ybr 250, si pomoje sam sebi dokazal da si idiot prve klase :D
reesko Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 hahaha, to pa je res norija kupovat sploh pa novo, te si 636 krat raje kupim staro rs 250 za kakih 2000- 2500 evrov, pa se vozim normalno ko človek, ne pa tu ko hoče pri 150 kmh razpast vse....pa za 4200 evrov dobiš že dobro ohranjeno ninjo 2000-2002 letnik, tak da če kupiš novo ybr 250, si pomoje sam sebi dokazal da si idiot prve klase :D hahah toj res... :D ja sej zato pa je tok malprodanih teh jajc :D
djpiky Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 pa kaj spet moriš z aprilio, na yamahi usaj sediš kot človek na aprili pa ti lahka križ ven fukne če se furaš 3 ure skup.
reesko Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 pa kaj spet moriš z aprilio, na yamahi usaj sediš kot človek na aprili pa ti lahka križ ven fukne če se furaš 3 ure skup. hahahah....bistvo je v tem da je ta motor PREDRAG za to kar ponuja ;) pa maš tud "pokončne" aprilie...sploh ni bistvo ena vs. druga firma ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 pa kaj spet moriš z aprilio, na yamahi usaj sediš kot človek na aprili pa ti lahka križ ven fukne če se furaš 3 ure skup. zakaj pri kurcu bi ti križ ven vrglo, kaj maš revmo al kaj, al si totalno lesen ni mi jasno.... pa pravijo, da naj bi imeli visokorasli težave glede položaja sedenja na cestakih in podobne čenče....sam sem tudi visokorasel (skoraj 190 cm), pa se lahko furam na ninji cel dan skupaj pa nimam dobenih problemov z križem, sklepi ali podobno, pa sedenje mi tudi ful ustreza malo bolj skrčeno, kot pa neka vreča krompirja gor na totih navadnih motorih...če pa maš zdravstvene težave pa si raje sploh ne kupuj motorja, pa raje idi bowlat al kaj podobnega :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 hahahah....bistvo je v tem da je ta motor PREDRAG za to kar ponuja ;)pa maš tud "pokončne" aprilie...sploh ni bistvo ena vs. druga firma ;) ja to pa itak da ne, zgleda ni dečko skapiral kaj sn hoto povedat :D
C4V4L13R Objavljeno Oktober 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ah kje, sj to sm napisu, pač cena je svoje ne...kar smo se tud že vsi izpovedal tle gor, tko da ne rabiš odkrivat tople vode .)
reesko Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 hahaha dons vidu ybr 250 prvič :P uglavnm..smeh je biu k je guma spredi tok ozka da je skor v uno stojalo za bicikle utaknu...mi smo umiral od smeha :D jajca shirana :P jaja sej vem jst sm pa brez... :P
frk Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 hahaha, to pa je res norija kupovat sploh pa novo, te si 636 krat raje kupim staro rs 250 za kakih 2000- 2500 evrov, pa se vozim normalno ko človek, ne pa tu ko hoče pri 150 kmh razpast vse....pa za 4200 evrov dobiš že dobro ohranjeno ninjo 2000-2002 letnik, tak da če kupiš novo ybr 250, si pomoje sam sebi dokazal da si idiot prve klase :D jaz sem dobo 2003 letnik za taki dnar..
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 naj ponovim: dobro ohranjeno .) :D
Čamac Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 naj ponovim: dobro ohranjeno .) :D kaj pa njegovi fali?
_Fingi_ Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 kaj pa njegovi fali? ni modra, pa nima akrapoviča :glare: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: d0000h
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) ni modra, pa nima akrapoviča :glare: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: d0000h ....pa ni od mene :D .) Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil _Nejko_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se