oranzni Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 kdo je te tak fukjen da bo tolko dau. če pa maš za 5000€ xt660
reesko Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 važnm da hočjo vsi yamahin SUPERMOTO :evilgrin:
oranzni Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ja ne zaj to glih da more bit yamaha pa supermoto. samo pač o yamahi je govora. pa sta v isti katogiji glede izpita pa take finte. zato to pravim. se je drugače res polno drugih samo ne ap yamah
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) a ni tut kawasaki er-6n nekje v tem cenovnem rangu? sigurno bolja izbira kot ybr Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil Čamac
C4V4L13R Objavljeno Oktober 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 mah, to je za avtošole pa za kake penzioniste, k že doug niso mel motorja, pa rabjo sm mal za uživat v kruzingu. nekdo mora tud na njih mislt :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 mah, to je za avtošole pa za kake penzioniste, k že doug niso mel motorja, pa rabjo sm mal za uživat v kruzingu. nekdo mora tud na njih mislt :D :worship: :D
oranzni Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 to je res. samo pol to pomeni za nas nevarnost na cesti. ko bo deda dal po gasi se bo zemla tresla
Čamac Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 to je res. samo pol to pomeni za nas nevarnost na cesti. ko bo deda dal po gasi se bo zemla tresla eh saj na motorjih niso starejši nevarni, so pa tolko bolj nevarni v avtih ko majo reakcijski čas 6 sekund pol pa še predno levo pa desno pogleda 6 sekund pa še pol 6 sekund se s sklopko pa gasom zajebava da spelje iz stranske ulice pol pa samo naredi BUM
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 eh saj na motorjih niso starejši nevarni, so pa tolko bolj nevarni v avtih ko majo reakcijski čas 6 sekund pol pa še predno levo pa desno pogleda 6 sekund pa še pol 6 sekund se s sklopko pa gasom zajebava da spelje iz stranske ulice pol pa samo naredi BUM tile časi ki si jih naštel pa se še potrojijo, če je za volanom baba :D
oranzni Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 zaj pa če se bote strinjali z mano. stari so najbol zanič vozniki. zakaj te vsi pravijo da so mladi vozniki nevarni. če tak gledaš en deda ko vozi skozi 70. čez naselje pa čes odprto cesto. pol pa ga greš prehitevat pa te vidi pa deda po gasi stopi pa te ne spusti naprej. eni so taki kreteni da bi blo bolše da bi se vozli z busom. pol pa en mladi najebe ko deda zabremza pa se mu on odzadi zaleti.
Matic7 Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 no dečki, se je že našel kak lastnik ybr250, da pove kaj iz prve roke?
C4V4L13R Objavljeno Marec 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 no dečki, se je že našel kak lastnik ybr250, da pove kaj iz prve roke? kaj bi jo rad mel pa ne veš al kaj? pa jo nabavi, pa nam ti poročaj kaj o tem ;)
molotov Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 no jest bi rad nekaj povedal ko ste rekli da z ybr 125 ne moreš ture delat DVA MODELA STA ŠLA Z NJIM OKOLI SVETA. in ratuje jima sta na pol po če kdo misli da si izmišljujem je tukaj link do strani opis motorjev in voznikov in veliko slik http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng
Izprijenec Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Haj a pozna kdo tegale....? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7331720 Prodaja se že lep čas.... Hvala lp
Ibro Objavljeno November 1, 2021 Opozori Objavljeno November 1, 2021 Da malo obudim zaprašeno temo... Mnenja, izkušnje, predelave in še kaj o omenjenem motorčku.
Popularna objava MiNa Objavljeno November 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2021 Moja je leta 13 kupila tole zadevico, da malo osveži svoje moto veščine... Po enem tednu lastništva sva jo mahnila proti Grčiji. Ja tudi takčen motor zmore, veliko je odvisno od voznika. Tule na prelazu Llogare v Albaniji... V treh sezonah je navozila cca 26Kkm. Ni raketa, je povsem dovolj za normalno potovanje in uživanje. Motor je predvsem zelo varčen in enostaven za vzdrževanje. Od predelav pa nič, dodan vetrobran in kovček za prtljago. Loba, izibajker, Snečer in 8 others 10 1
Ibro Objavljeno November 1, 2021 Opozori Objavljeno November 1, 2021 Sam sem jo kupil letos spomladi enako srebrno...po 30 letih in zamenjanih cca 15 motorjih sem pristal na YBR 250. Preselil sem se v blok in prostorska stiska me je prisilila v nakup. Z motorčkom sem letos prevozil 3500 km, sem pozitivno presenečen, poraba 2,5 litra... Motorček zagotovo ostane pri meni, le z izpuhom bi rad nekaj naredil in ni ravno preprosto. Mal so zakompliciral ker je vse iz enega kosa (tudi lonec), potem neka cev ki pelje del plinov nazaj v izgorevanje (verjetno ekologija)...kdor pozna zadevo ve o čem pišem. Če je kdo karkoli predeloval izpuh...prosim za mnenja, nasvete.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se