DrummY Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 pozdravljeni. torej, dobu sm ponudbo za leo vince titanium. kake so vaše izkušnje z njim? a se dost pozna? a se da primerjat z leo vince rr ali zx? prosim, dejte mi čim več povedat. če vam kej pomaga, mam keeway focus skut. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 cenejsi je od obeh, se prav mal € mal muzke. :kva2: 80km/h ti zihr ne bo sou(sej to ti tud z rr-om ne bo, pa tud ce mičo drgac prau). Kaj a res ne dobis enga normalnga rablenga rora? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 tko tko je ta titanium :glare: :glare: bl svoh jst pravm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 cenejsi je od obeh, se prav mal € mal muzke. :kva2: 80km/h ti zihr ne bo sou(sej to ti tud z rr-om ne bo, pa tud ce mičo drgac prau). Kaj a res ne dobis enga normalnga rablenga rora? mičo ne prav tk, tk pravim js ki sem ga testiral no. pa a res folk nč ne verjame? keeway focus ma sam na variomatu blokado, ves ostali čar je v izpuhu! drugače pa ne, ne dobim nobenega izpuha. nikjer se ga ne da dobit :cry: . drugače gre pa ju3 mičo nekam u vuzenico, po enga gianellija, pa ga bo kao med nogam prnesu u celj(lol). LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Isto sranje ko ZX pa RR prov je bil titanium pol zx in zdaj je RR tak da nena nekaj govorite na pamet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxx Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Jest mam na Typhoonu Titanium W gor pa mi gre 110 al mal več,tko da je zlo OK izpuh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :worship: 110 :worship: teb pa zlo laze stevc. Vazn da je filing,ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 moja frendica ga ma na aeroksu pa ji ne gre tok dobr.,....men je slo z original auspuhom bol.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 moja frendica ga ma na aeroksu pa ji ne gre tok dobr.,....men je slo z original auspuhom bol.... <_< kr mogoce ni nastavlena zadeva? za 50cc minarelli laser xpro ni bolsega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxx Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 sas005 Objavljeno Včeraj, 09:08 PM 110 teb pa zlo laze stevc. Vazn da je filing,ne. Števc nč ne laže ker ga čist zabije sm ga pa meru na valajih na tehničnem in je kazalo 107 pa so rekli da gre več ker premalo kaže :D Mam pa kit 70 dellorto 19 in titanium izpuh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 vreji je :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 ja lehk bi povedu da mas kit jst sm milu da mas original:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 ja lehk bi povedu da mas kit jst sm milu da mas original:P ma dej k ne vidš d laže :lol1: valci na tehničnem kažejo itq sam do 70, kako je pol on zmeru 110 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 kazejo vec k 70..... glede aeroksa stari je poa tko da so ji na servisu ga nastavl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 aja mas 70cc, to je pa drugo. Valji kazejo vec kot 70km/h(ziher), pa tm ni upora, zato gre realno MANJ MANJ MANJ kot pokazejo valji. men je sam vazn da sm hitrejsi od ljubljanskega prometa, pa da ma ene 80 potovalno hitrost LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxx Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 :D Ja mam 70ccm pa mi Titanium res vredu dela,glede valjev pa kažejo kar točno in kažejo več kot 70km/h,glede moje končne pa mi gre števc (igla) do tam kjer se kažejo kilometri,so me pa merili z avti in pri enem(Fiat)kaže 115 oz malo manj pri Peugeotu pa maolo čez 110 tko da nekam gre sam lahko bi pa šel še malo bolj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 :D Ja mam 70ccm pa mi Titanium res vredu dela,glede valjev pa kažejo kar točno in kažejo več kot 70km/h,glede moje končne pa mi gre števc (igla) do tam kjer se kažejo kilometri,so me pa merili z avti in pri enem(Fiat)kaže 115 oz malo manj pri Peugeotu pa maolo čez 110 tko da nekam gre sam lahko bi pa šel še malo bolj :D pa to z orginal prenosi pa to ne? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti razlozim nekaj? glej.. mel sem polini gus, 17.5 fergi,e5 filter, roost mid race izpuh.. koncna? 105 po stevcu na aeroxu.. razmisli malo rajsi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 (popravljeno) Benelli K2 AC, Dr. evo 70 ferg 17,5 prim. prenosi tehnigas next-r Evo tokle gre z 4g valcki pa premehkimi fedri na sklopki(original) PA NEHITE BLUZIT se opravicujem za postavite posnetka, ga ne znam ubrnt(naj kdo pove kako se to nardi) Popravljeno Oktober 22, 2006. Popravil sas005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 maxx odkod si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Benelli K2 AC, Dr. evo 70 ferg 17,5 prim. prenosi tehnigas next-r Evo tokle gre z 4g valcki pa premehkimi fedri na sklopki(original) PA NEHITE BLUZIT se opravicujem za postavite posnetka, ga ne znam ubrnt(naj kdo pove kako se to nardi) gut gut meni je skoro tak slo vse stock pa xpro gor, pospeski podobni, samo koncna ni bla taka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxx Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Sm iz Kranja,posnetek je dober vendar pri mojem od 90km/h gre počasneje pa še dol se morm sklont :blush: samo gre pa tok kot sm napisal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 lepa lepa ..no jst bi su rd zrihtu da gre neki tacga:) po stevcu:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 cilindr a ti se nimas 70cc. A nisi enga dr-ja neki predelu(se mi zdi da sm nek slike vidu)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) cilindr a ti se nimas 70cc. A nisi enga dr-ja neki predelu(se mi zdi da sm nek slike vidu)? ja se je sam predelu :lol1: v bistvu je naredu samomor Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxx Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 UGOTOVLJENE SO BILE NASLEDNJE NAPAKE Prenos ni uspel. Pošiljanje datotek s to končnico je prepovedano Kako se spremeni ta končnica ker bi dal rad filmček od števcoz.kok gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se