Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Želel bi si dodatno fukcijo, ki je v starem forumu že obstajala. Namreč, da si lahko izberem pogled aktivnih tem od zadnjega obiska zadnjih 15min, 30 min, 1 ure, 4ure... 1 dan, 2 dni , 1 teden.

Administratorja prosim, da uvedeta to funkcijo, če je le mogoče. Hvala

Objavljeno
Želel bi si dodatno fukcijo, ki je v starem forumu že obstajala. Namreč, da si lahko izberem pogled aktivnih tem od zadnjega obiska zadnjih 15min, 30 min, 1 ure, 4ure... 1 dan, 2 dni , 1 teden.

....se pridružujem željam..........

Objavljeno

Jaz tudi... :lol:

Objavljeno

Kaj fino? Nujno! Pa še to, da je gumb za aktivne teme na vsaki podstrani. Noise, obljubil si. :wink: 8)

Objavljeno

Jaz to rešujem za sedaj tako, da se vsake toliko odjavim in zopet prijavim, da zmanjšam število "aktivnih tem", ampak to ni to,

Objavljeno

jaz pa delam takole:

kliknem "forum index" (levo zgoraj) in mi prikaze vse aktualne teme od mojega zadnjega obiska z barvo.za vsako,ko eno temo/forum preberem le ta spremeni barvo nazaj v belo (precitana) in hop dalje do naslednje.tako odpiram samo teme/forume,kjer so prispevki,ki jih se nisem prebral.

sicer je mogoce malo ovinkarsko,samo zelo pregledno.vedno ves v katerem forumu si in vedno vidis katere teme so aktualne.tisto z aktivnimi temami mi je bilo (je se?) prevec pomesano (nepregledno).

Objavljeno

Tudi jaz. :roll:

Objavljeno

Tudi jaz. :roll:

:?: :?: :?: :?: a je nekdo malo zloben :twisted: :) :D

Objavljeno

Pa še to: če sploh hočš prit do "aktivnih tem" moraš v osnovni meni....

skrata pridružjem se željam oz. zahtevam :lol:

Objavljeno

Pa še en glas "ZA" od mene... Časovne nastavitve aktivnih tem, kakršne so bile pri prejšnjem forumu, najbolj pogrešam pri novi postavitvi.

Objavljeno

Jaz tudi, saj pravim...

Objavljeno

yep,na vsak nacin! kaj bi brez..... :shock: :P :lol:

Objavljeno

Eh, še tega mi je bilo treba. Bom razmislil do jutri... :wink:

Objavljeno

eh....jutri sem ze drugje. :lol:

Objavljeno

Torej?

Kdaj bodo aktivne teme po času? :?: :?: :idea: :!: :!: :wink: :lol:

Objavljeno

samo se vprasanje debordove psihogeograficne teorije derive/detournamenta.

Objavljeno

OK, po temeljitem razmisleku sem prišel do spoznanja, da dokler imam barvni monitor, aktivnih tem ne potrebujem... :idea: :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!