Insallah Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Se mi zdi da je branost nekaj drugega kot naklada. :hmm: a se mi prav zdi :naughty: Ne vem kje sem prebral, blo pa je konec leta, bom probal najt. ble pa so točne stevilke, ne % in ocene Saj NRB pomeni - nacionanla raziskava branosti :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Saj NRB pomeni - nacionanla raziskava branosti :winkiss: :eek: Pisal sem o nakladi, vrnil si mi z branosti Ergo ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 :eek: Pisal sem o nakladi, vrnil si mi z branosti Ergo ?! naklado znižuje ponudnik sam ... jaz lahko izdajam cajteng in tiskam vsak teden več, tudi, če ga bo kupovalo vse majn ljudi ... ;) imaš potem natisnjeno naklado pa prodano naklado pa potem branost itd ... manipulacijam vrata na široko odprta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 naklado znižuje ponudnik sam ... jaz lahko izdajam cajteng in tiskam vsak teden več, tudi, če ga bo kupovalo vse majn ljudi ... ;) imaš potem natisnjeno naklado pa prodano naklado pa potem branost itd ... manipulacijam vrata na široko odprta :D itaq da se da sicer mam tudi sam rad da se ne izraža dvoumno no mislil sem in nisem posebej poudarjal: prodano naklado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 itaq da se da sicer mam tudi sam rad da se ne izraža dvoumno no mislil sem in nisem posebej poudarjal: prodano naklado. ravno ta se je najbolj znižala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 ravno ta se je najbolj znižala :grim In ustrezno se je znižala tudi branost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) Sam poglej tipa, pa boš ugotovu da je dvolična pizda. Dela kot pes, ko gre za svojim šnufom. Ni daleč od resnice. Grobo, a resnično. :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Ne berem Dela......mam premajhno stanovanje :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Ne berem Dela......mam premajhno stanovanje :BUA: :BUA: :BUA: Humorno. Bravo. Tudi meni ni všeč zaradi formata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 lih format jim je največji adut ! :OK: vsebinsko pa itak gre vse preko cenzorja Slivnika ! kje si še to videl da uprava "piše" cajtnge ? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 lih format jim je največji adut ! :OK: vsebinsko pa itak gre vse preko cenzorja Slivnika ! kje si še to videl da uprava "piše" cajtnge ? :fredy: Pri Večeru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Pri Večeru. ne bo držalo, globovška ni več v nadzornem svetu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 ne bo držalo, globovška ni več v nadzornem svetu :devil: Vrnil se je, zmagoslavno, Milan Predan, prvo pero Večera, bivši glavni in odgovorni urednik, ki ga je NKBM, kot največji delničar Večera, takrat nagnal. Predan je ob odstavitvi jokal in stokal, se smilil sam sebi, klical v Ljubljano prijatelje v LDS-u, da mu pomagajo, zbiral podpise podpore po hiši... Pa se ni šlo. Preprosto ni mogel doumeti, da se mu je iztekel mandat. Po nekaj letih bivanja v Trstu se je zmagoslavno vrnil v vlogi direktorja Večera. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Vrnil se je, zmagoslavno, Milan Predan, prvo pero Večera.... Špele Predan se spomnim, a ni imela nekaj z onim magom (pa ne Stibbonsom) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Špele Predan se spomnim, a ni imela nekaj z onim magom (pa ne Stibbonsom) ? Špela Predan nima nobene zveze z Danilom slovnikom, o katerem se tukaj pogovarjamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Špela Predan nima nobene zveze z Danilom slovnikom, o katerem se tukaj pogovarjamo. ???? ""Novinarka ŠPELA PREDAN, v Magu, o tem, česa mirovnica ne sme početi...."""" Pa na TV je hude reklame delala za Danilčijev tednik, tako da so jih menda zaradi nespodobnosti (?) nehali predvajati........ Morda danes res nima več teh zvez, pa ta o komer se pogovarjamo je tudi čisto drug človek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se