thumper Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 ta klinčev sneg... fuj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 za zdaj se nic. je pa res, da je sele 00:35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 plavi, črni...isti k**** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Dobr zaračunajo, d ti očistjo en prstanček pa eno zapestnco thumper, TommyP in klimbra 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 nepravičnost ljudi in preskakovanje vrste po drugi strani pa sebičnost drugih ki si dovolijo vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 novozrasle grbe...prepotentnost bojazljivih skrivačev , ki lahko samo tako potešijo potrebe tiste njihove bizarne strani svoje osebnosti.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 Že dva dni se vlačm okol dohtarjev pa še kr ne vejo kwa mi fali ImenitnaPriložnost, klimbra in TommyP 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 pet minut do konc šihta se je spomnu..pol je treba pa še vse pospravt pa spucat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Aaaaaaaagggggrrrrhh :headbang: .......poln kufr mam tega :glare: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Sem postala imuna..na večino osebkov,ki meni povzročajo slabo voljo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 policisti očitno čutijo nekako privlačnost do mene in to usodno...... izgovor je bil lulat me je tiščalo zato sem hitro vozil..... aja bilo je dovolj preprečljivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kadilec Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Belo govno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 k sm zajebala in nism hotela ustat ob7h pa jt na Snežnik,..zdej mi je pa full žal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 dns nč, včer pa neki brez veze... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 K še kr ni kj bistven bolš :glare: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 K še kr ni kj bistven bolš :glare: Ma dj skensli že ta svoj negativizem ... me kr u slabo volo spraulaš ... Furioso, xyznanixyz in hilton 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Ma dj skensli že ta svoj negativizem ... me kr u slabo volo spraulaš ... mislm kšn si :glare: pa kšn negativizem, ne vem kwa je pozitivnga na tem, d sm že 14 dni bolna.....no sj bom po mojem kma lumrla tko d boš olš vole a ne TommyP in hilton 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 (popravljeno) slaba prehodnost zraka v pljuča in iz pljuč .. drugač pa : vsi bomo do smrti živeli in nihče ne bo prej umrl.. evo sm že bolš volje... Popravljeno Februar 9, 2010. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 mislm kšn si :glare: pa kšn negativizem, ne vem kwa je pozitivnga na tem, d sm že 14 dni bolna.....no sj bom po mojem kma lumrla tko d boš olš vole a ne Prosil bi te edino če lahka torte za sedmino vnaprej napečeš :-) Furioso, thumper in hilton 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 pa sej nis normaln dns sm brez energije za športne aktivnosti :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 budilka . . . . :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Prosil bi te edino če lahka torte za sedmino vnaprej napečeš :-) Najbolš d pol kr začnem, kšn okus pa bi ....in niso me spet spravl v slabo voljo ti šalabajzerji v belem ampek sm še zmer slabe volje zrd njih TommyP in hilton 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 K tisto zjutrej tok hitr mine, pa še k jst ne registriram čist še dobr sred noči zjutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 neki belga zuni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se