StaraFeltna Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 On 22. 8. 2016 at 8:16 PM, FLY said: Imaš ostre očke Jaz pa opažam da so tudi nekateri iz Boruttovega Blue Angels MC sovražno nastrojeni do motoristov Ko sem čez dvojno nepretrgano cjazil do meje na hrvaško mi pride nasproti en iz modrega MC. Kaj sem dobil? To: Seveda sem pozdrav vrnil in imel filing da nekaj ne štima... Potem sem pač sklepal da očitno sem zgledal dovolj kultiviran in da nima razloga me gledat grdo kot morda nekatere. Še en dokaz da so ljudje, včasih malo čudni a so. Osebno nisem nikoli naletel na težave z njimi neglede na situacijo (motor gor ali dol). Tistih nekaj interakcij je bilo celo pozitivnih. Tisti ki imajo kostantno težave z možmi postave ziher morajo kje kaj fino zaj.... Bmflar, Yoghurt in maus 3
Aljaz(gsr) Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Haha oki bom kr placu itak si kazni kolker tolk fer proti nasim absurdnim cenam. Borutt vem za primer ko ni blo kazni, ker policija v roku 1 meseca ni odkrila, kdo je vozil. 1mesec je pa cas da se najde krivca.
.... Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Jao eni bi samo mutili...drugič pazi kako voziš. No, toliko o KTMu, pol pa eni serjejo po ducatiju
maus Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 KAWA je full PAWAAAAAAAAAA Bmflar 1
StaraFeltna Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Ne štekajo... maus in Bmflar 2
I30 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Ena zjutri je tolk luštn pa nagajiw gledawa. Bmflar in maus 2
Borutt Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 2 urami, Aljaz(gsr) pravi: Haha oki bom kr placu itak si kazni kolker tolk fer proti nasim absurdnim cenam. Borutt vem za primer ko ni blo kazni, ker policija v roku 1 meseca ni odkrila, kdo je vozil. 1mesec je pa cas da se najde krivca. Pri nas dobi kazen lastnik vozila, razen, če dokaže, da ni vozil v času prekrška. Kmet2 in Bmflar 2
.... Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 36 minutami, Borutt pravi: Pri nas dobi kazen lastnik vozila, razen, če dokaže, da ni vozil v času prekrška. A ni vseeno odgovoren on, glede na to, da mora vedeti komu je dal svojo lastnino? Razen, če mu ga ukradejo.
Borutt Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 14 minutami, Arzen pravi: A ni vseeno odgovoren on, glede na to, da mora vedeti komu je dal svojo lastnino? Razen, če mu ga ukradejo. Lastnik vozila odgovarja v primeru, ko da vozilo osebi, katera nima pravice voziti vozilo. maus, Bmflar in .... 3
.... Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 1 minuto, Borutt pravi: Lastnik vozila odgovarja v primeru, ko da vozilo osebi, katera nima pravice voziti vozilo. Torej, morajo za voznika vedeti, kdo je. Če ne vedo in če lastnik dokaže, da ni vozil, se lahko vsi skupaj obrišejo pod nos. Hvala za odgovor.
maus Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 4 minutami, Arzen pravi: Torej, morajo za voznika vedeti, kdo je. Če ne vedo in če lastnik dokaže, da ni vozil, se lahko vsi skupaj obrišejo pod nos. Hvala za odgovor. mora povedati kdo je vozil ... če ne .. spet on plača res je caka, da je lahko vozil ožji družinski član, katerega ni treba ovaditi ... ampak .. to je vse na kratek rok ... ožji družinski član mora imeti dovoljenje ... če ga nima, si ga posodil nekomu, ki nima dovoljenja .. če je vozil brez tvojega dovoljenja ... to je kraja ... ... skratka ... jajca mej pa povej, da si vozil .. če ne se je pa treba vozit po omejitvah ... nism nuben angelček, ampak tko je Bmflar in Kmet2 2
bajkr88 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 (popravljeno) Kot ti je maus povedu... ni tko simpl kot ti misles da je... pol bi vsi rekl nism js vozu... in nic placali... malo morgen Popravljeno Avgust 24, 2016. Popravil Rogerg Bmflar in maus 2
Gost Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 1 hour ago, I30 said: Ena zjutri je tolk luštn pa nagajiw gledawa. Moja vsak večer in zjutraj..., cukrček... 3 hours ago, Aljaz(gsr) said: Borutt vem za primer ko ni blo kazni, ker policija v roku 1 meseca ni odkrila, kdo je vozil. 1mesec je pa cas da se najde krivca. Verjetno je imel prekrškar zveze in so poizvedbo založil v predal za 1 mesec, oziroma kolikr je treba da z roki za odpisat zastara. Je nekaj večjih stvari javnih, ki so tako zastarale.
Aljaz(gsr) Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Itak da bom plačal, mene je samo zanimalo če majo v Avstriji tut kako tako luknjo kot je pri nas in seveda če slučajno gdo ve za to luknjo. On kolega ni mel nič vez al pa kar koli da bi primer založli. Policija ma pač 1mesec časa da najde voznika, v tem primeru ga niso ker so vsi dokazovali da niso furali blablabla... No gremo nazaj na temo. Zunaj lepo vreme za znoret, na šihtu pa treba dlje delat jaooo
Spelca123 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 (popravljeno) @Kmet2 O shit, auuu Hitro okrevaj! Popravljeno Avgust 24, 2016. Popravil Spelca123 Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, Spelca123 pravi: @Kmet2 O shit, auuu Hitro okrevaj! Ni panike , jutri bo že pol manjši .... hvala. Spelca123, DAMI34 in Bmflar 3
Spelca123 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Ni panike , jutri bo že pol manjši .... hvala. Bravo za optimizem, samo koleno dolgo boli Obhladke in ice power gel. V DMu se dobijo tudi dalec najboljsi oblizi, ki res zelo pomagajo. Svoja kolena (natrgane vezi) sem po poskodbi zdravila mesece, pa so ti oblizi edini dali upanje Vse dobro! Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 2 minutami, Spelca123 pravi: Bravo za optimizem, samo koleno dolgo boli Obhladke in ice power gel. V DMu se dobijo tudi dalec najboljsi oblizi, ki res zelo pomagajo. Svoja kolena (natrgane vezi) sem po poskodbi zdravila mesece, pa so ti oblizi edini dali upanje Vse dobro! Špelca ,doktoriral sem iz poškodb kolen imel sem toliko operacij da je Kostelič šmrkavec za mene Bmflar, maus, Spelca123 in 1 other 4
Spelca123 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Špelca ,doktoriral sem iz poškodb kolen imel sem toliko operacij da je Kostelič šmrkavec za mene Pa kje si hodil, ko sem jaz jokala?! to boli za znoret
FLY Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 22 minutes ago, Kmet2 said: Tolele Spet si vse pomešal,erotična fotografija je na drugem koncu Spelca123, Bmflar, Ninč. in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 2 minutami, Spelca123 pravi: Pa kje si hodil, ko sem jaz jokala?! to boli za znoret Te potolažim ? Spelca123, Bmflar in DAMI34 3
Spelca123 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Te potolažim ? Hehe kdo koga tolazi danes?! pred 4 minutami, FLY pravi: Spet si vse pomešal,erotična fotografija je na drugem koncu Kmet2 in Bmflar 2
Ninč. Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Mal dela sem si naložila že na tešče za dobro jutro je zmanjkalo elektrike v kuhinjski luči (al je spet pregorela-po parih mesecih, ali je kriv štarter). Pa si narišem učke, barvico hočem pospravit... in mi pade za omaro. Ful fajn. Omaro premaknem, poberem, vmes še prah pobrišem in grem. Do popoldneva je stala malo na hojladri, ker nisem mela več časa glihat, ampak zdaj vse stoji tako in tam kjer mora Bmflar in Spelca123 2
Borutt Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 11 urami, Arzen pravi: Torej, morajo za voznika vedeti, kdo je. Če ne vedo in če lastnik dokaže, da ni vozil, se lahko vsi skupaj obrišejo pod nos. Hvala za odgovor. Dokaz ni izjava, da je sedel pod hruško in jedel jabolka. Bmflar in Frenk 67 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se