Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sicer nima kaj dosti veze z mojo voljo, ampak ne vem kam drugam dat za kritizirat glupo birokracijo.... človek je sam sebe zafrknil, jebiga se zgodi, z varjanjem si je skuru avto in del hiše... sedaj pa organi pregona še iščejo način kako bi mu naložili kazen. Zakaj??? Kdo se je spomnil da je to pametno ali smiselno kaj ni sam sebe že dovolj kaznoval?

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-garazi-varil-blatnik-in-povzrocil-pozar.html

Objavljeno

Brez veze. 

Včeraj sem dobil v službi svežo robo. Pri razkladu je na dvigalu kamijona počila cev hidravlike. V trenutku je bilo nekaj litrov olja na asvaltni cesti. Podložil sem lovilne posode, da je voznik pospravil dvigalo, ter posul absorbent. Takoj, ko se je kamijon umaknil sem odstranil absorbent ter razmastil asvalt. Ampak so bili že prisotni modreci. Voznik se je odpeljal ravno ob prihodu. 
Zdaj pa štala🤣

Komu kaj napisat!  Naša firma ni polila olja, voznik se je odpeljal, olja pa na cesti več  ni ! Na vso silo sta hotela nekaj pisat. Komu, zakaj, zaradi česa???

Na koncu sem jih imel že dovolj in sem se umaknil v proizvodne prostore in sta tudi sama obupala nad sabo ter zapustila idustrisko cono😳😜😜😜

Objavljeno
pred 9 urami, smasher pravi:

Sicer nima kaj dosti veze z mojo voljo, ampak ne vem kam drugam dat za kritizirat glupo birokracijo.... človek je sam sebe zafrknil, jebiga se zgodi, z varjanjem si je skuru avto in del hiše... sedaj pa organi pregona še iščejo način kako bi mu naložili kazen. Zakaj??? Kdo se je spomnil da je to pametno ali smiselno kaj ni sam sebe že dovolj kaznoval?

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-garazi-varil-blatnik-in-povzrocil-pozar.html

Žal, očitno je delal nekaj narobe, sicer ne bi prišlo do požara. Če so posredovali gasilci pa sploh.

Tudi motorist, če pade in se polomi, dobi še kazen za prekršek.

Ali pa, če otrok pade, se potolče in strga hlače, jih ponavadi še dobi po riti (kot da ga ne bi koleno že dovolj bolelo) :( 

Pa ne zagovarjam birokracije.

Objavljeno
pred 3 urami, Darko3g pravi:

Žal, očitno je delal nekaj narobe, sicer ne bi prišlo do požara. Če so posredovali gasilci pa sploh.

Tudi motorist, če pade in se polomi, dobi še kazen za prekršek.

Ali pa, če otrok pade, se potolče in strga hlače, jih ponavadi še dobi po riti (kot da ga ne bi koleno že dovolj bolelo) :( 

Pa ne zagovarjam birokracije.

Ne ne, po novem če otrok pade strga hlače in dobi kakšno modrico dobijo starši kazen ker ga niso nosili po rokah.

Sodelavec je moral na sestanek v vrtec, če imajo doma kakšno nasilje, ker je prišel mali pobuškan v vrtec, , pa je rekel da otroku pusti da je otrok, da skače se kotali in kdaj tudi pade.

Ampak to je resna težava, sem že pred časom gledal nek dokumentarec ko je rekel zdravnik da ima sodobna mladina bistveno preveč poškodb obraza in glave ker se kot mali niso naučili padat in nimajo refleksa dat roke pred sebe ko padejo, ampak padejo ko deska.

Objavljeno

Isto kar se ponavlja že veliko let, večkrat na dan:  ona ...   :blush:

• Žalosten 1
Objavljeno

G.Robertino...mislim , da je povsem nekaj vsakdanjega, da te baba spravi v slabo voljo.

Objavljeno

In z leti gratuje vse huje.

Objavljeno
Ob 4. 3. 2022 ob 23:05, smasher pravi:

Ampak to je resna težava, sem že pred časom gledal nek dokumentarec ko je rekel zdravnik da ima sodobna mladina bistveno preveč poškodb obraza in glave ker se kot mali niso naučili padat in nimajo refleksa dat roke pred sebe ko padejo, ampak padejo ko deska.

Iz druge roke potrjujem napisano. To informacijo imam bolj za mestne otroke, kondicije in motorika je na psu. Pa vsako leto je večja povprečna teža.  Vsaj v eni stvari se bližamo Ameriki!!!!!

Objavljeno

Res je! 

Objavljeno

Danes pa vlada anarhija pred pumpami...skor tak kot v časih Juge...

20220307_183529.jpg

20220307_183546.jpg

Adijo pamet.

• Žalosten 1
Objavljeno (popravljeno)

Greš z 40K€ vrednim avtom tankat, da pri 60 litrih privarčuješ 10,2€, če bo šla nafta iz 1,48 na 1, 65.

Res smo ovce.....

PS.

A se da kakšne delnice rdečega križa kupit .....firma prihodnosti 😉

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno

Kvas in šajs papir pa bencin ste nabavili? Na kondome ne pozabit. Da ne bo čez 9 mesecev kakih viška "maškar".

• Haha 2
Objavljeno

20220311_085447.thumb.jpg.2825b8c2f044cb287354822f57b070e0.jpg

Takle čakam že dve uri.

Zgleda da so pozabl name.

• Zmeden 1
  • Žalosten 2
Objavljeno
pred 2 urami, Buschi pravi:

20220311_085447.thumb.jpg.2825b8c2f044cb287354822f57b070e0.jpg

Takle čakam že dve uri.

Zgleda da so pozabl name.

brez panike, to so stalni priklopi :P

ps. upam da bo čimprej prijelo, kar boš dobil

Objavljeno

Sej kmal po tistem sem šel noter in osuplo poslušal dohtarco: Gospod Šuster, z vami ni nič narobe. Kri je v redu. Pač imaste visoki pritisk in visoki pulz !

A jebi ga sad!

In sem do konca življenja, se pravi naslednjih 77 let obsojen na tole dvoje:

20220311_182024.jpg

Banda farmacevtska !

Objavljeno (popravljeno)
Ob 7. 3. 2022 ob 11:19, Alla pravi:
fleš dontšit njuz.....
(ne)pozabno izjavo miunlega tedna je v imenu slovenske nadpovprečno izobražene stroke spet in znova prispevala bojana beović, rekoč :
"150 slovenskih zdravnikov in zobozdravnikov je izrazilo pripravljenost za vključitev med prostovoljce na ukrajinski meji, 280 pa bi jih sodelovalo pri zdravstveni oskrbi v primeru namestitve večjega števila ukrajinskih beguncev v Sloveniji.Zdravniki bi delo opravljali prostovoljno, gredo na dopust ali uporabijo dodatne ure. Gre za obliko dodatnega dela, seveda pa je treba ob tem zagotoviti, da imajo varne pogoje za delo, organizirano pot do tja in nazaj ter podobno"......
2 leti smo državljani od kuštrinovskih zdravnikov naše male podalpske, poleg groženj in blatenj necepljenih, poslušali njih stokanje, da so že čisto izčrpani, na koncu z močmi, klinično mrtvi vsled vsakodnevnega dela 12 - 15 ur in 6 ur v pripravljenosti, da so kadrovsko podhranjeni, da je javni zdravstveni sistem v razsulu, itd......celo vojaške zdravnike iz Italije se je pripeljalo z letalom v pomoč, čeprav hitro skenslalo, da ne bi slučajno razkrili resnico na korona oddelkih.....
a kljub temu in vsemu državljani 2 leti, razen koronskih bolnikov, sploh niso mogli priti do zdravstvenih storitev, nikakor.....še več - preko 100.000 naših državljanov sploh nima osebnega zdravnika, četudi plačujejo zdravstveno......
vmes smo državljani izvedeli, da so kuštrinovski zdravniki resda garali 15 ur dnevno, a v privat sektorju, medtem ko so v službo državnega zdravstva hodili le tolči kartice prisotnosti in polniti žepe s povsem nezasluženimi absurdno visokimi korona dodatki za osebno lakomno izprijenost......
zdaj so kuštrinovski izprijeni korona dobičkarji zavohali vojno dobičkarstvo.....jasno je, da je vsak zdravnik dolžan pomagati prav vsakemu človeku pri reševanju zdravstvenih težav, ampak....dajte kuštrinovski zdravniki biti brez diskriminacij korektni tudi do drugih državljanov, kot do svojih.....
dajte tudi beguncem pomagati enako profesionalno, kot državljanom naše male podalpske - po telefonu.....po 2 letih ste že profesionalno zverzirani.....po telefonu.....kar od svojega doma in na svoje stroške......seveda šele potem, ko boste čakalne vrste naših državljanov, katere ste zavestno in namerno ustvarjali, znižali na zanemarljivost......

Mnogo njih se je usralo pred virusom, zdaj pa bi šli med bombe...če je to še normalno...:angryrant1:

Popravljeno . Popravil MARE 65
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
9 hours ago, MARE 65 said:

Mnogo njih se je usralo pred virusom, zdaj pa bi šli med bombe...če je to še normalno...:angryrant1:

Očitno so tud bombe bolš, kot se še naprej ukvarjat z FB&YT strokovnjaki. Pač ne da se jim več zdravit antivaxerjev 🤣

Objavljeno

Zjutri vprašam tamauga, če se zapeljeva do Pakle pa prjav, da ne more, ker gre v Split gledat Hajduk:Dinamo. ☹️

Objavljeno
Ob 11. 3. 2022 ob 18:23, Buschi pravi:

Sej kmal po tistem sem šel noter in osuplo poslušal dohtarco: Gospod Šuster, z vami ni nič narobe. Kri je v redu. Pač imaste visoki pritisk in visoki pulz !

A jebi ga sad!

In sem do konca življenja, se pravi naslednjih 77 let obsojen na tole dvoje:

20220311_182024.jpg

Banda farmacevtska !

Se boš navadil. Jaz imam  to od svojega 46.leta.  Kljub temu, da športam, na teden pojem 3x več solate, kot mesa....ampak geni pač.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!