Buschi Objavljeno Oktober 10, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2023 pred 20 urami, dr.looney pravi: Karma. Pol je ta gospa Karma fejst v roziki ! Ker bolj poštenega, prijaznega in ustrežljivega ter oh in sploh moškega še nisem srečal, kot sem jaz ! dr.looney, Frenk 67 in VS800 3
dr.looney Objavljeno Oktober 10, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2023 pred 7 urami, Zivnorc pravi: ... ju3 se bomo pa tebi smejali... Le zakaj? Meni , angelčku? Karma nima dela z mano. 😇 VS800 1
Buschi Objavljeno Oktober 11, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2023 Kok, si ja eno stran nazaj pisala kok te živcirajo vsi in vse !!!!!!!!! To je bila kazen oz karma, ker si se zdrla name o komunali in o vasi, katere ime ne smemo izgovarjati! VS800 in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno Oktober 11, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2023 pred 2 urami, Buschi pravi: Kok, si ja eno stran nazaj pisala kok te živcirajo vsi in vse !!!!!!!!! To je bila kazen oz karma, ker si se zdrla name o komunali in o vasi, katere ime ne smemo izgovarjati! Eh....to ni karma. To mine brez posledic. VS800 1
Buschi Objavljeno Oktober 11, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2023 Tut to ne drži! Neč ne pokličeš za kufe! Več...
dr.looney Objavljeno Oktober 11, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2023 pred eno uro, Buschi pravi: Tut to ne drži! Neč ne pokličeš za kufe! Več... A ti ne znaš poklicat?
Buschi Objavljeno Oktober 12, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2023 Ku ankol nevem, as slabe vole al ful slabe vole! Zivnorc in Kugelschreiber 2
dr.looney Objavljeno Oktober 12, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2023 pred 14 minutami, Buschi pravi: Ku ankol nevem, as slabe vole al ful slabe vole Vsak izgovor je dober , sam ta je pa najslabši. Redko sem slabe volje. Zivnorc 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 12, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2023 43 minutes ago, Buschi said: Ku ankol nevem, as slabe vole al ful slabe vole! Po navadi so take zjutrej jezne nase, popoldan na cel svet…zdaj pa vedi, kdaj se je odlocla da je jutro. Zivnorc in Buschi 2
dr.looney Objavljeno Oktober 12, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2023 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Po navadi so take zjutrej jezne nase, popoldan na cel svet…zdaj pa vedi, kdaj se je odlocla da je jutro. Ne vem s kakimi imaš ti opravka, jaz ne spadam v to skupino. Zivnorc 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 (popravljeno) Pršibam domov, na hitro spakiram, navlečem cune nase, sedem na motor, obrnem ključ in PETEK 13. 😡 Zdej se ga bom pa doma od žalosti nametu. ☹️😭 Popravljeno Oktober 13, 2023. Popravil Frenk 67 Kugelschreiber, Zivnorc, Mavti in 2 others 1 3 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred 7 minutami, Frenk 67 pravi: Pršibam domov, na hitro spakiram, navlečem cune nase, sedem na motor, obrnem ključ in PETEK 13. 😡 Zdej se ga bom pa doma od žalosti nametu. ☹️😭 a nimaš kablov? Prtakni na avto in kresni. Sicer pa..men, k se ga namečem je čist vseen kje je lokacija Zivnorc in pik1 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: a nimaš kablov? Prtakni na avto in kresni. Sicer pa..men, k se ga namečem je čist vseen kje je lokacija Čez noč sem ga mel na filanju, ne vem kaj mu je. Tud če bi ga tle zalaufu, pol naj pa dol ostanem? 😳 Zivnorc in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 4 minutes ago, Frenk 67 said: Čez noč sem ga mel na filanju, ne vem kaj mu je. Tud če bi ga tle zalaufu, pol naj pa dol ostanem? 😳 Dec, za obtičat obstaja miljavžnt slabših lokacij... Zivnorc, Frenk 67 in DAMI34 1 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred 12 minutami, Frenk 67 pravi: Čez noč sem ga mel na filanju, ne vem kaj mu je. Tud če bi ga tle zalaufu, pol naj pa dol ostanem? 😳 asistenca te prpele domov...da ni polnilc zjebu baterijo? Loh je pa sam in zgolj umrla.
Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred 11 minutami, Frenk 67 pravi: Čez noč sem ga mel na filanju, ne vem kaj mu je. Tud če bi ga tle zalaufu, pol naj pa dol ostanem? 😳 ...parkiraj po dolenjsko. ... v smeri bega in na vrh klanca.. pik1, DAMI34 in Mavti 3
Frenk 67 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 Pravkar, DAMI34 pravi: asistenca te prpele domov...da ni polnilc zjebu baterijo? Loh je pa sam in zgolj umrla. Aku sem menju v začetku lanske sezone.
Kaldu Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 Ob zagonu zmeri tok, lahko da je kaj z narobe z zaganjačem.
Frenk 67 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred eno uro, Kaldu pravi: Ob zagonu zmeri tok, lahko da je kaj z narobe z zaganjačem. Stari, jst sem strojnik ne štromar. 🙄 maxxa 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Stari, jst sem strojnik ne štromar. 🙄 če nardi klonk..al pa žgnj...1 al mogoče 2x je accu. Najlepše vidiš ko daš kontak kok je napetost, na tvoji kravi mora bit vsaj 12,8 če ne več in ko kresneš (če sploh obrne) ne sme past recmo pod 11. Prasice od KTMja (1290) rabjo ful zagonskega toka /voltaža sicer ni merilo kok še ima v sebi baterija, je pa dober orientir). Sicer so pa te cifre zgoj informacijske narave. Testiraj na kable, če na kable užge je zihr baterija končala. In sem skoraj 99% da je to. Na Husi je crknil po enem letu, na 790 imam še original, torej tri leta oziroma 4 bo novembra.
Frenk 67 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: če nardi klonk..al pa žgnj...1 al mogoče 2x je accu. Najlepše vidiš ko daš kontak kok je napetost, na tvoji kravi mora bit vsaj 12,8 če ne več in ko kresneš (če sploh obrne) ne sme past recmo pod 11. Prasice od KTMja (1290) rabjo ful zagonskega toka /voltaža sicer ni merilo kok še ima v sebi baterija, je pa dober orientir). Sicer so pa te cifre zgoj informacijske narave. Testiraj na kable, če na kable užge je zihr baterija končala. In sem skoraj 99% da je to. Na Husi je crknil po enem letu, na 790 imam še original, torej tri leta oziroma 4 bo novembra. Ma polnilc kao dela na polno, ampak po več kot 4 urah je še vedno samo 11,8 V. Pa tko in tko je bil celo noč na polnilcu. Sam a res aku lahko gre v letu in pol v katerem sem komaj kdaj sedel na motor?
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 pred 25 minutami, Frenk 67 pravi: Ma polnilc kao dela na polno, ampak po več kot 4 urah je še vedno samo 11,8 V. Pa tko in tko je bil celo noč na polnilcu. Sam a res aku lahko gre v letu in pol v katerem sem komaj kdaj sedel na motor? Pri ktm je to znana hiba pred katero tišijo glavo v pesek in nategujejo uporabnike... Pri meni, zamenjan acu na uradnem servisu. Motor pripeljan v kombiju v garažo, kjer je bil od prvega dne na c-tek vzdrževalcu. Ko sem ga letos dal iz garaže je kresnil. Zapeljal do bencinske in tam je bilo, kot pri tebi... Zamenjal sem že 5 aku... Pa še mnogo drugih zadev, sploh kar se elektrike tiče je pri ktm podn.. Nikoli več Ktm, ko bo to šlo od bajte je edina opcija zame spet GSA, za AC je dober🤣 Za paradnega konja ktm daš z vso opremo lepe dinarčke, potem pa po 14 dnevih če ni na vzdrževalcu umre kot Jawa, ma še ona je bolje vžigala... Tako da ja možno je in dogaja se. P.S. 1190 mora imeti ko je v prostem teku do 14,5V Na 12,7V že več ne kresne🤑
DAMI34 Objavljeno Oktober 14, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2023 pred 18 urami, Frenk 67 pravi: Ma polnilc kao dela na polno, ampak po več kot 4 urah je še vedno samo 11,8 V. Pa tko in tko je bil celo noč na polnilcu. Sam a res aku lahko gre v letu in pol v katerem sem komaj kdaj sedel na motor? baterija je umrla. Ja še prej gre, če komaj kdaj na moped sedeš. V izogib strahu, če je polnilec kriv (sicer ne bi smel biti) samo občasno 1x na mesec za kak dan pritaknem. tok da jo nafila. Običajno kaže napetost nafilane krepko čez 12V (12,8 tudi 13)
Buschi Objavljeno Oktober 16, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2023 Ob 13. 10. 2023 ob 12:49, Frenk 67 pravi: Pršibam domov, na hitro spakiram, navlečem cune nase, sedem na motor, obrnem ključ in ...PETEK 13. 😡 Zdej se ga bom pa doma od žalosti nametu. ☹️😭 A maš sam en moped doma? DAMI34, dr.looney, Zivnorc in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se