minca Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 kr objave mi izginjajo :cry: ( :lol1: )
master 007 Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 Glupi šoferji na cesti Cambridge - St. Neots. :BUA:
BremzPenzl Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 Ker je BremzPenzl taki grozni šuft, da me ni niti na pijačo povabil. :angry: p... ti materna greznca frdamana še tisto kaj maš na mizi nea spiješ, pa bi še več meu!! :grim .... prazniki :BUA: ... bom mogla začet razmišljat o "boljši" polovici, da se vsaj za praznike nebi zbujala ... osamljena :cry: HE he,... ja tud taboljši imamo slabe dneve :D Nastviš vabo, jo vržeš.... počakaš.. ko prime - potegneš, vidš kaj se vlovi, sprobaš, oceniš (ponavadi nazaj vržeš) če pa kaj vela, zlorabiš pa pol nazaj vržeš... :devil: :OK: :OK: pa dober novoletni fuk želim....
soncy Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 marsikaj :SS lajf is bjutiful :whistle:
halls Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 .... prazniki :BUA: ... bom mogla začet razmišljat o "boljši" polovici, da se vsaj za praznike nebi zbujala ... osamljena :cry: HE he,... ja tud taboljši imamo slabe dneve :D Saj bo bolše :friend1: ! Prazniki so pač tak čas,ko mi samski :OK: mogoč malo bol dobimo občutek samote. Še sreča, da jih bo počasi konc,pol pa spet naprej super samsko življenje! :P :OK: :grim P.s: taka fejst punca,pa se sama zbuja? :hmm: :nono:
šokac Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 Saj bo bolše :friend1: ! Prazniki so pač tak čas,ko mi samski :OK: mogoč malo bol dobimo občutek samote. Še sreča, da jih bo počasi konc,pol pa spet naprej super samsko življenje! :P :OK: :grim P.s: taka fejst punca,pa se sama zbuja? :hmm: :nono: Ja zmenta se. Kaj čakaš? Pohiti, da ne bo prej praznikov konec. .)
Furioso Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 10°C in plundra na smučišču... :? :( :headbang: :headbang: :yawn:
halls Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 10°C in plundra na smučišču... :? :( :headbang: :headbang: :yawn: Pa lisica je tut v Krajnsko goro šla. :cry:
minca Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 Pa lisica je tut v Krajnsko goro šla. :cry: tralala hopsasa :lol: :lol: boš pa mogu bliz mene pridet....pot pa tko al tko že poznaš :P :rolleyes: :yes: niti še nisem slabe volje :hmm:
First Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Vse mi gre narobe-zjutraj zaspala (k sreči me je mami pol zbudila in vprašala, če danes pa ne grem na šiht :doze: fajn bi blo ja, da mi nebi blo treba), potem doma pozabila telefon (katastrofa, počutim se povsem zgubljeno :unsure: ), peta na škornju se mi je mal odlepila (tko da zdej hodim izredno previdno), enga direktorja bi postavla pred strelski vod (ker se dobesedno dela norca iz mene in mi je uničil enotedensko delo-je treba vse še enkrat :headbang: ), čakam samo še pošiljko DHL-a ko bom mogla sama plačat poštnino za darilo :P :SS
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Vse mi gre narobe-zjutraj zaspala (k sreči me je mami pol zbudila in vprašala, če danes pa ne grem na šiht :doze: fajn bi blo ja, da mi nebi blo treba), potem doma pozabila telefon (katastrofa, počutim se povsem zgubljeno :unsure: ), peta na škornju se mi je mal odlepila (tko da zdej hodim izredno previdno), enga direktorja bi postavla pred strelski vod (ker se dobesedno dela norca iz mene in mi je uničil enotedensko delo-je treba vse še enkrat :headbang: ), čakam samo še pošiljko DHL-a ko bom mogla sama plačat poštnino za darilo :P :SS :blush:
First Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 :blush: Vem da Persen pomirja, sam ga nimam pri sebi, tak da ..... :headbang: :P
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Vem da Persen pomirja, sam ga nimam pri sebi, tak da ..... :headbang: :P Tole lahko prav tako uporabiš! :P :kva2:
First Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Tole lahko prav tako uporabiš! :P :kva2: Sam jst sm mal blontna še, mi prideš demonstrirat tole :? :P :lol1:
Furioso Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Sam jst sm mal blontna še, mi prideš demonstrirat tole :? :P :lol1: Šefu reči, sigurno obvlada... :D :OK:
First Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Šefu reči, sigurno obvlada... :D :OK: Izjemno dobra ideja :OK:
Sanda7 Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 neka fotografija,ki je padla iz stene spomi na lepe trenutke in dejstvo da je vsega lepega enkrat konec :cry:
halls Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Kdo pa ne bi bil slabe volje ob taki plači? :angry: (433eur) :?
SiR Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 neka fotografija,ki je padla iz stene spomi na lepe trenutke in dejstvo da je vsega lepega enkrat konec :cry: a si samska?
Matex_46 Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Pes mi je umrl. R.I.P. Amik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
JANI_S Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 (popravljeno) Cene motorjev, ki sm jih vidu v Padovi. :( Še botreba delat!!! Popravljeno Januar 22, 2007. Popravil JANI_S
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se