pajkica Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 k se enkrat začne, se ne neha u p**** m147 1
Alla Objavljeno Maj 4, 2010 Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 Zaenkrat še nič, ampak dan se je šele začel :closedeyes:
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2010 Opozori Objavljeno Maj 7, 2010 nizko leteči oblaki, pa še sumljivo črne barve so.
domina Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 hmmm... kaj me ni?! :headbang: hilton, Shogun in xyznanixyz 2 1
MihaJ Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 hmmm... kaj me ni?! :headbang: Kaj pa je tok hudga? xyznanixyz in domina 2
domina Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Kaj pa je tok hudga? ma sej veš... It's just one of those days. when you don't wanna wake up, everything is fucked everybody sux... ps: in kar še vedno čakam na tisto obljubljeno rundo oz. dve oz. tri..., ki jih je nekdo dolžan že sto let hilton, xyznanixyz in Shogun 2 1
hilton Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 (popravljeno) danes me ne more nič v slabo voljo spravit razen tega da sem ze od 10 zjutraj brez vode pa da hodim hcan ta vrt Popravljeno Maj 9, 2010. Popravil hilton wedco, xyznanixyz in Jozeee 1 2
moto rider Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Ker sem se spravu na motor, pa ni hotelo dežja bit'... :yes:
Ursha Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 ... ker nekdo organizira žur, potem pa pobira "prostovoljne prispevke" od prisotnih (če nimaš denarja pač nimaš žura), pol pa celo zveš da zaprav denar za nekaj čist tretjega, hinaščina pa taka ...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 ma sej veš... It's just one of those days. when you don't wanna wake up, everything is fucked everybody sux... ps: in kar še vedno čakam na tisto obljubljeno rundo oz. dve oz. tri..., ki jih je nekdo dolžan že sto let PMS? xyznanixyz in hilton 2
domina Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 PMS? I have PMS and a handgun, any more questions? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Shogun, xyznanixyz, hilton in 1 other 2 2
maus Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 vreme ... mi gre mau že na reumo ... :angry: ... pa še ob 9,30 - ponedeljek u službi težijo... bemti službo :glare:
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 I have PMS and a handgun, any more questions? Važno, da najdeš vzrok za slabo voljo, pa je takoj boljše. ps. Namesto handgun loh imaš tudi nožek za lupit krompir. hilton, xyznanixyz, brembo in 1 other 1 3
MihaJ Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 ma sej veš... It's just one of those days. when you don't wanna wake up, everything is fucked everybody sux... ps: in kar še vedno čakam na tisto obljubljeno rundo oz. dve oz. tri..., ki jih je nekdo dolžan že sto let Hja, lej, jst sm doma, šoferja maš, gostilne so pa tut pr men odprte po 19 uri... DAMI33, ti pa merkaj, včasih zna že s pogledom ubit, ko pri njej prijaviš kako neumestno(al pa boleče resnično)... :evilgrin: xyznanixyz, gandi in domina 3
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 Hja, lej, jst sm doma, šoferja maš, gostilne so pa tut pr men odprte po 19 uri... DAMI33, ti pa merkaj, včasih zna že s pogledom ubit, ko pri njej prijaviš kako neumestno(al pa boleče resnično)... My bad!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se