Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Me čudi,da ob vsej tej pameti ,ki jo imajo in odnosu da so nekaj več ,sedijo v pisarnah ob neznosnih pogojih .................ne vem zakaj to vseznanje in razgledanost ne uporabijo za boljše pogoje dela,boljšo zaposlitev itd......nekaj ne štima,mogoče pa le niso tako superiorni kakor se želijo pokazat .....

P.s. spravili so me v slabo voljo ,saj si ne znajo pomagat kljub enormni zalogi pameti ...... ^_^

Objavljeno

Me čudi,da ob vsej tej pameti ,ki jo imajo in odnosu da so nekaj več ,sedijo v pisarnah ob neznosnih pogojih .................ne vem zakaj to vseznanje in razgledanost ne uporabijo za boljše pogoje dela,boljšo zaposlitev itd......nekaj ne štima,mogoče pa le niso tako superiorni kakor se želijo pokazat .....

P.s. spravili so me v slabo voljo ,saj si ne znajo pomagat kljub enormni zalogi pameti ...... ^_^

če pa klima ne dela, nekdo je iztaknil kabel iz vtičnice :D

Objavljeno

Kmet, a bi se midva enkrat dobla na kavi al pa sladoledu? Da boš še v živo videl in spoznal "superiornost", v katero si tako prepričan, da jo vidiš.... :smoke:

Al pa tudi ne. V bistvu, saj boš videl samo tisto kar hočeš videt ;)

Lep dan še naprej, grem naprej delat. Ker mora bit delo končano ne glede na temperaturo :)

Objavljeno

Ja Miško, zdej te bo pa nabunkala :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kmet, a bi se midva enkrat dobla na kavi al pa sladoledu? Da boš še v živo videl in spoznal "superiornost", v katero si tako prepričan, da jo vidiš.... :smoke:

Lep dan še naprej, grem naprej delat. Ker mora bit delo končano ne glede na temperaturo :)

Vse kar sem jaz prebral

Kmet, a bi jezna jezna jezna jezna jezna? Da boš še v jezna jezna  "jezna", jezna jezna jezna, jezna.... :smoke:

Al pa tudi jezna. V bistvu, jezna jezna jezna jezna ;)

jezna dan še jezna, grem naprej jezna. Ker mora bit jezna končano ne glede na jezna :)

Objavljeno

Tvoj citat,sam spol sem popravil  :P

A si se čutila ogovorjeno?   :mellow: 

Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov?   :closedeyes:

Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši. 

P.S. Za sladoled sem pa takoj ,častim jaz ,vzam še peseka pa se dobimo v tivoliju  :D V bistvu vidimo vsi samo tisto kar želimo videt  B)

Objavljeno

Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov?   :closedeyes:

Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši. 

P.S. Za sladoled sem pa takoj ,častim jaz ,vzam še peseka pa se dobimo v tivoliju  :D V bistvu vidimo vsi samo tisto kar želimo videt  B)

No, povej kateri dan. Tivoli, s pesi, pri čolnarni. Ampak zvečer ;)

Objavljeno

Vsak dan sam sredo ne  :)

Objavljeno

No, mene je pa tole spravilo v dobro voljo (vem, sem off topic), ampak človek je čakal dve leti, da je lahko vrnil milo za šampon :lol1:  :lol1:

to ti je vztrajnost :hooray:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Šiht po dopustu ...

Objavljeno

Vsak jutr bičekliram skoz Tivoli. Bom imel jutr  :kva1: , mrbit bojo k'šni kosi cujn pa kosti ležal po kolesarski al' pa ke po trav. 
Morm it kmal, k pol ena fletna enga bokserja špancira, de nau prej poglodal ostanke  :kmet:

KisleKumarceUVročinPress

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vsak jutr bičekliram skoz Tivoli.

ustavimo rekreativne kolesarje :kva2:  :jezik:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ustavimo rekreativne kolesarje :kva2:  :jezik:

Jest nism rekreativn! :glare:

Mi na kraj pamet ne pade.  :grrr

Objavljeno

Dans ob osmih?

Ahhhha, jutr uče na pecle!  :kva1:

Objavljeno (popravljeno)

Dans ob osmih?

Pridem..  :D

... rezerviram zic  3 v loži  levo..... prva vrsta

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno

Pridem..  :D

... rezerviram zic  3 v loži  levo..... prva vrsta

A vš ti pir prnesu pa jest kokice al obratn? :mellow:

Objavljeno

... ni blema... jest častim... bom k ceu un mobilni voziček za kokice najeu....

Objavljeno

... v slabo voljo me je danes spravilo to, k nimam kej napisat v temo "kaj me je danes spravilo v dobro voljo"

Objavljeno

... v slabo voljo me je danes spravilo to, k nimam kej napisat v temo "kaj me je danes spravilo v dobro voljo"

Bod pozitivn, pa bod dobre vole, k maš kej napisat u temo o slab voli!

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Vremenska napoved...:P

Objavljeno

Vremenska napoved...:P

... tud mene ... :(

Objavljeno

sj mene tut en mau :glare:

Objavljeno

ampak dns je mau lepša , ko včeraj :D al moram to u drugo temo zapisat?  :glare:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!