Kmet2 Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Me čudi,da ob vsej tej pameti ,ki jo imajo in odnosu da so nekaj več ,sedijo v pisarnah ob neznosnih pogojih .................ne vem zakaj to vseznanje in razgledanost ne uporabijo za boljše pogoje dela,boljšo zaposlitev itd......nekaj ne štima,mogoče pa le niso tako superiorni kakor se želijo pokazat ..... P.s. spravili so me v slabo voljo ,saj si ne znajo pomagat kljub enormni zalogi pameti ...... ^_^
DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Me čudi,da ob vsej tej pameti ,ki jo imajo in odnosu da so nekaj več ,sedijo v pisarnah ob neznosnih pogojih .................ne vem zakaj to vseznanje in razgledanost ne uporabijo za boljše pogoje dela,boljšo zaposlitev itd......nekaj ne štima,mogoče pa le niso tako superiorni kakor se želijo pokazat ..... P.s. spravili so me v slabo voljo ,saj si ne znajo pomagat kljub enormni zalogi pameti ...... ^_^ če pa klima ne dela, nekdo je iztaknil kabel iz vtičnice
Alla Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Me čudi,da ob vsej tej pameti ,ki jo imajo in odnosu da so nekaj več ,sedijo v pisarnah ob neznosnih pogojih .................ne vem zakaj to vseznanje in razgledanost ne uporabijo za boljše pogoje dela,boljšo zaposlitev itd......nekaj ne štima,mogoče pa le niso tako superiorni kakor se želijo pokazat ..... P.s. spravili so me v slabo voljo ,saj si ne znajo pomagat kljub enormni zalogi pameti ...... ^_^ Kmet, a bi se midva enkrat dobla na kavi al pa sladoledu? Da boš še v živo videl in spoznal "superiornost", v katero si tako prepričan, da jo vidiš.... Al pa tudi ne. V bistvu, saj boš videl samo tisto kar hočeš videt Lep dan še naprej, grem naprej delat. Ker mora bit delo končano ne glede na temperaturo
DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Ja Miško, zdej te bo pa nabunkala Zivnorc in I30 2
'.' Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Kmet, a bi se midva enkrat dobla na kavi al pa sladoledu? Da boš še v živo videl in spoznal "superiornost", v katero si tako prepričan, da jo vidiš.... Al pa tudi ne. V bistvu, saj boš videl samo tisto kar hočeš videt Lep dan še naprej, grem naprej delat. Ker mora bit delo končano ne glede na temperaturo Vse kar sem jaz prebral Kmet, a bi jezna jezna jezna jezna jezna? Da boš še v jezna jezna "jezna", jezna jezna jezna, jezna.... Al pa tudi jezna. V bistvu, jezna jezna jezna jezna jezna dan še jezna, grem naprej jezna. Ker mora bit jezna končano ne glede na jezna Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Kmet, a bi se midva enkrat dobla na kavi al pa sladoledu? Da boš še v živo videl in spoznal "superiornost", v katero si tako prepričan, da jo vidiš.... Al pa tudi ne. V bistvu, saj boš videl samo tisto kar hočeš videt Lep dan še naprej, grem naprej delat. Ker mora bit delo končano ne glede na temperaturo Tvoj citat,sam spol sem popravil A si se čutila ogovorjeno? :mellow: Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov? :closedeyes: Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši. P.S. Za sladoled sem pa takoj ,častim jaz ,vzam še peseka pa se dobimo v tivoliju V bistvu vidimo vsi samo tisto kar želimo videt
Alla Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Tvoj citat,sam spol sem popravil A si se čutila ogovorjeno? :mellow: Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov? :closedeyes: Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši. P.S. Za sladoled sem pa takoj ,častim jaz ,vzam še peseka pa se dobimo v tivoliju V bistvu vidimo vsi samo tisto kar želimo videt No, povej kateri dan. Tivoli, s pesi, pri čolnarni. Ampak zvečer
Kmet2 Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 No, povej kateri dan. Tivoli, s pesi, pri čolnarni. Ampak zvečer Vsak dan sam sredo ne
motozajebant Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Tvoj citat,sam spol sem popravil A si se čutila ogovorjeno? :mellow: Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov? :closedeyes: Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši. P.S. Za sladoled sem pa takoj ,častim jaz ,vzam še peseka pa se dobimo v tivoliju V bistvu vidimo vsi samo tisto kar želimo videt No, povej kateri dan. Tivoli, s pesi, pri čolnarni. Ampak zvečer No, mene je pa tole spravilo v dobro voljo (vem, sem off topic), ampak človek je čakal dve leti, da je lahko vrnil milo za šampon to ti je vztrajnost :hooray: Alla, Kmet2 in DAMI34 3
I30 Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Vsak jutr bičekliram skoz Tivoli. Bom imel jutr , mrbit bojo k'šni kosi cujn pa kosti ležal po kolesarski al' pa ke po trav. Morm it kmal, k pol ena fletna enga bokserja špancira, de nau prej poglodal ostanke KisleKumarceUVročinPress Alla, Bmflar in Kmet2 3
motozajebant Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Vsak jutr bičekliram skoz Tivoli. ustavimo rekreativne kolesarje Bmflar, Kmet2 in Tedybear 3
I30 Objavljeno Julij 21, 2015 Opozori Objavljeno Julij 21, 2015 ustavimo rekreativne kolesarje Jest nism rekreativn! :glare: Mi na kraj pamet ne pade. :grrr
Alla Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 Vsak dan sam sredo ne Dans ob osmih?
I30 Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 Dans ob osmih? Ahhhha, jutr uče na pecle!
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 (popravljeno) Dans ob osmih? Pridem.. ... rezerviram zic 3 v loži levo..... prva vrsta Popravljeno Julij 23, 2015. Popravil Zivnorc
I30 Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 Pridem.. ... rezerviram zic 3 v loži levo..... prva vrsta A vš ti pir prnesu pa jest kokice al obratn? :mellow:
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 ... ni blema... jest častim... bom k ceu un mobilni voziček za kokice najeu....
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 ... v slabo voljo me je danes spravilo to, k nimam kej napisat v temo "kaj me je danes spravilo v dobro voljo" I30 1
I30 Objavljeno Julij 23, 2015 Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 ... v slabo voljo me je danes spravilo to, k nimam kej napisat v temo "kaj me je danes spravilo v dobro voljo" Bod pozitivn, pa bod dobre vole, k maš kej napisat u temo o slab voli!
pik1 Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Vremenska napoved... ... tud mene ...
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 ampak dns je mau lepša , ko včeraj al moram to u drugo temo zapisat? :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se