DAMI34 Objavljeno September 3, 2015 Opozori Objavljeno September 3, 2015 (popravljeno) pol pa še dva žluka in si v temi zase se brigi oziroma boli me đukac na koncu si pa samo še v : temi..... odnosno-temi pao mi mrak na oči Popravljeno September 3, 2015. Popravil DAMI34 maus 1
nazo13 Objavljeno September 3, 2015 Opozori Objavljeno September 3, 2015 ja, prej jih moram razsut,da kovino odstranim pa povoskan ne sme tja, pa plastificiram tut ne.... no ja, bojo že sami sortiral al pa nej navodila popravjo Šibice in magnet rešijo problem. na koncu si pa samo še v : temi..... odnosno-temi pao mi mrak na oči Dokler nisi v temi Stop, policija ni panike. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 7, 2015 Opozori Objavljeno September 7, 2015 razbou sm se le zakaj nisem imel moto opreme
Kmet2 Objavljeno September 7, 2015 Opozori Objavljeno September 7, 2015 razbou sm se le zakaj nisem imel moto opreme DAMI34 1
StaraFeltna Objavljeno September 7, 2015 Opozori Objavljeno September 7, 2015 razbou sm se le zakaj nisem imel moto opreme :/ Če si samo slabe volje najbrž ni hudega... ja? DAMI34 in KARMEN1 2
maus Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 razbou sm se le zakaj nisem imel moto opreme DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 :/ Če si samo slabe volje najbrž ni hudega... ja? A veš uno, kaj policaj reče, ko vidi banano? O pizda, spet bom padu. No, isto sm jaz rekel, k sm nove (zlo drseče) papuče obul. Pizda, kok bom jest fuknu....in pol sm....žwiz po lesenih stopnicah. Ampak, če bi moto opremo imel, danes ne bi bilo podplutb, komolci me ne bi boleli, niti rit, niti ledvice To naj bo opomin vsem, nosite zaščitno opremo KARMEN1, Kmet2, maus in 1 other 4
maus Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 sj zato mam pa js skoz olagumo gor .. da slučajn ne zanosm ... pa še dež me ne more zmoćit DAMI34, Kmet2, I30 in 1 other 4
TOMCAT Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 (popravljeno) sj zato mam pa js skoz olagumo gor .. da slučajn ne zanosm ... pa še dež me ne more zmoćit ...a to čez glavco pa čist do pete ? ...Ker, če maš čist gor, pol valda, da ne moreš nič zanest, ker rok ne moreš premikat. Al kako gor ? Al sam čez lase do ušes? :D Popravljeno September 8, 2015. Popravil TOMCAT
KARMEN1 Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 A veš uno, kaj policaj reče, ko vidi banano? O pizda, spet bom padu. No, isto sm jaz rekel, k sm nove (zlo drseče) papuče obul. Pizda, kok bom jest fuknu....in pol sm....žwiz po lesenih stopnicah. Ampak, če bi moto opremo imel, danes ne bi bilo podplutb, komolci me ne bi boleli, niti rit, niti ledvice To naj bo opomin vsem, nosite zaščitno opremo Aaaaaa, sedaj vem! Ti si papučar ! Dilema rešena :grim . DAMI34 in I30 2
DAMI34 Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 Aaaaaa, sedaj vem! Ti si papučar ! Dilema rešena :grim . Not any more. Papuče sm umoril, zažgal, zaklal...vse sm jim delu, ubou sm jih KARMEN1 in I30 2
maus Objavljeno September 8, 2015 Opozori Objavljeno September 8, 2015 a si na olje od yamahe stopu ... zgrožen sem I30, KARMEN1 in DAMI34 3
StaraFeltna Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Tako je! Vam je všeč? Zaščitna oprema mislim... DAMI34 1
maus Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Tako je! Vam je všeč? Zaščitna oprema mislim... vsaj prdne lahko in ne ostane v kombinezonu sj sm pa slabe vole, ker sm debu :glare: ... bajsi sm :angry: .. motor nau nikamor več potegnu ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Tako je! Vam je všeč? Zaščitna oprema mislim... za padanje po stopnicah ni ravno najboljša
Zivnorc Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 ... jp... brez čelade bi mogla bit za po stopnicah past...
sayo Objavljeno September 29, 2015 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2015 Danes mi je na vrata prišel akviziter, ki mi je hotel prodati hišni brezžični alarm za 80€, naprava se mi je zdela nekoliko cenena made in China zato sem šel na splet in našel isti alarm za 19,90€ To je to: http://www.simatik.si/1110-hisni-alarm-s-senzorjem-gibanja-in-dvema-daljincema.html P.S. prosim ne nasedajte, predvsem starejši
pik1 Objavljeno September 29, 2015 Opozori Objavljeno September 29, 2015 Danes mi je na vrata prišel akviziter, ki mi je hotel prodati hišni brezžični alarm za 80€, naprava se mi je zdela nekoliko cenena made in China zato sem šel na splet in našel isti alarm za 19,90€ To je to: http://www.simatik.si/1110-hisni-alarm-s-senzorjem-gibanja-in-dvema-daljincema.html P.S. prosim ne nasedajte, predvsem starejši . ... sej tle na Motosvetu itak ni prov dost starejših ...
I30 Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 . ... sej tle na Motosvetu itak ni prov dost starejših ... Jp, tle smo še ta star bl mladi. TolažbaPaTakaPress
maus Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 (popravljeno) spoštujte starejše... nikol ne veš. če ti ni mogoče fotr u matr .. ta je tut globoka Popravljeno September 30, 2015. Popravil maus Ferrarist, DAMI34, mukki in 1 other 4
StaraFeltna Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Danes mi je na vrata prišel akviziter, ki mi je hotel prodati hišni brezžični alarm za 80€, naprava se mi je zdela nekoliko cenena made in China zato sem šel na splet in našel isti alarm za 19,90€ To je to: http://www.simatik.si/1110-hisni-alarm-s-senzorjem-gibanja-in-dvema-daljincema.html P.S. prosim ne nasedajte, predvsem starejši Na aliexpressu pa za 10 dolarjev s poštnino vred. Sicer pa roko na srce profesionalce nič temu podobnega ne ustavi in kvalitetna nalepka ki opozori da je objekt varovan naredi praktično 99,9999% vsega kar ta za žnj cekinov nebi sploh in to v najboljšem scenariju. Sploh pa še nisem videl da bi kak akviziter prodajal kaj pametnega... nekako je že apriori nastavljeno ako da od 100 ljudi jih boš nekaj pač nas.... tako da se globalno izplača... (tudi tistih skoraj nešteto vrat zaprtih v obraz). Ko jih vidim jim kar rečem dober dan, ne hvala kdo vam je sploh odprl vrata od bloka in nasvidenje v istem stavku. (Ja jih mam poln k...) Še boolj pa neki psevdo študentje z 29+ leti ki ti podarijo neko sliko ipd. nato pa ti rečejo da zbirajo neke prispevke za končni izlet itd. Teli mi šele gredo na k... A izlet naj bi jim pomagal plačati? ČE je to njihov glavni problam so lahko povsem srečni in naj ne utrujajo drugimi ki imajo realne težave... eni večje eni manjše. VS800 in sayo 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se