VS800 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: misliš...... sklepam dr.looney in Bmflar 2
GoBobi Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) V slabo voljo?! Mogoče to, da sneži v Logatcu in da se je sneg že nalepil na strehe hiš in avtomobilov... Ajd! Popravljeno April 18, 2017. Popravil GoBobi dr.looney 1
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 14 minutami, GoBobi pravi: V slabo voljo?! Mogoče to, da sneži v Logatcu in da se je sneg že nalepil na strehe hiš in avtomobilov... Ajd! A vam nisem nekje napisala da bo zima okrog prvega maja in 10 dnevne napovedi kazejo na to. Tulele..... Popravljeno April 18, 2017. Popravil dr.looney GoBobi in maus 2
GoBobi Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Tole s slabo voljo sem napisal bolj populistično , ker vem, da kakšne drame okrog tega ne bo (za vikend je napovedanih že okrog 15). Zame pa je, kar se motoriranja tiče, povsem isto, če sneži ali dežuje. Torej, ni panike . Ajd! maus, dr.looney in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 7 minutami, dr.looney pravi: A vam nisem nekje napisala da bo zima okrog prvega maja in 10 dnevne napovedi kazejo na to. Tulele..... bogokletno!!!! dr.looney, maus in GoBobi 3
Bmflar Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: bogokletno!!!! Jest bi jo dal na hladno za ene dva mesca, če bi bil muderator ... Da pride k sebi DAMI34, Ninč., dr.looney in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 7 minutami, HD-Dyna pravi: Jest bi jo dal na hladno za ene dva mesca, če bi bil muderator ... Da pride k sebi nisem dal še nikogar, tut najhujšega sovražnika, mam vedno opcijo briši, če najedajo preveč!!! maus, dr.looney, Bmflar in 2 others 5
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Jest bi jo dal na hladno za ene dva mesca, če bi bil muderator ... Da pride k sebi kaj naj jest če mam pa dar za napovedovanje prihodnosti....... pred 22 minutami, GoBobi pravi: Tole s slabo voljo sem napisal bolj populistično , ker vem, da kakšne drame okrog tega ne bo (za vikend je napovedanih že okrog 15). Zame pa je, kar se motoriranja tiče, povsem isto, če sneži ali dežuje. Torej, ni panike . Ajd! spomni se lanskega leta, kolk je blo snega, pa še samo sranje je bilo...... no pr nas je začel snežit, ravnokar..... GoBobi, Bmflar, bobi1001 in 2 others 5
GoBobi Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 21 minutami, DAMI34 pravi: nisem dal še nikogar, tut najhujšega sovražnika, mam vedno opcijo briši, če najedajo preveč!!! Ti si po moje en fajn mužakar Dami, pa živce maš dobre (večinoma), edin prjatle maš mal čudne (razen HD-Dyne pa Kmeta) . Hecu sem se mal, ti sam ta prvi dve trditvi preber, pa je to-to . Ajd! Popravljeno April 18, 2017. Popravil GoBobi DAMI34, maus, Bmflar in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 35 minutami, GoBobi pravi: Ti si po moje en fajn mužakar Dami, pa živce maš dobre (večinoma), edin prjatle maš mal čudne (razen HD-Dyne pa Kmeta) . Hecu sem se mal, ti sam ta prvi dve trditvi preber, pa je to-to . Ajd! aha Pik1 Borutt, Cartman, Maus so pa čudni? (pašekakbisenajdu) GoBobi, maus, Bmflar in 1 other 4
GoBobi Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: pred 35 minutami, GoBobi pravi: Ti si po moje en fajn mužakar Dami, pa živce maš dobre (večinoma), edin prjatle maš mal čudne (razen HD-Dyne pa Kmeta) . Hecu sem se mal, ti sam ta prvi dve trditvi preber, pa je to-to . Ajd! aha Pik1 ,Borutt, Cartman, Maus so pa čudni? (pašekakbisenajdu) No, pol maš pa preveč prjatlov za enga človeka ... Ajd! bobi1001, Bmflar, DAMI34 in 3 others 6
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: aha Pik1, Borutt, Cartman, Maus so pa čudni? (pašekakbisenajdu) niso čudni, sam neprilagojeni...... Ninč., bobi1001, GoBobi in 2 others 5
bobi1001 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 33 minutami, dr.looney pravi: niso čudni, sam neprilagojeni...... Na tem svetu je tko,da ne mormo bit vsi OK Ninč., maus, maxxa in 2 others 5
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 58 minutami, bobi1001 pravi: Na tem svetu je tko,da ne mormo bit vsi OK sej jest to vem, ker spadam tut med neprilagojene..... maus, pik1 in bobi1001 3
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 2 urami, dr.looney pravi: niso čudni, sam neprilagojeni...... ab ti rada tekla in u joku prosila, da nauš već take metala po monitorju razvrvala si me dr.looney in pik1 2
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 8 minutami, maus pravi: ab ti rada tekla in u joku prosila, da nauš već take metala po monitorju razvrvala si me ...teb še zmeri uidem...... jokal boš pa ti od napora, ker me nauš mogu ujet...... maus 1
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ...teb še zmeri uidem...... jokal boš pa ti od napora, ker me nauš mogu ujet...... kamn zaluću dr.looney 1
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, maus pravi: kamn zaluću tut se vržes ga ne tak daleč, ne da bi me še zadel...... maus 1
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: tut se vržes ga ne tak daleč, ne da bi me še zadel...... bom prijatle prpelu, pa te bodo obkrožili ... pa na 5 m držal.. js pa kamne vate luću ... s fullom dr.looney 1
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 8 minutami, maus pravi: bom prijatle prpelu, pa te bodo obkrožili ... pa na 5 m držal.. js pa kamne vate luću ... s fullom kere, a une neprilagojene..... pol bodo pa v tebe metal..... maus in GoBobi 2
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: kere, a une neprilagojene..... pol bodo pa v tebe metal..... ti se sploh ne znaš it full si otroćja to je igrica v kateri js zmagam ti si pa bulasta ... mau krvaviš, ampak nč smrtno nevarno štekaš dr.looney in GoBobi 2
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 10 minutami, maus pravi: ti se sploh ne znaš it full si otroćja to je igrica v kateri js zmagam ti si pa bulasta ... mau krvaviš, ampak nč smrtno nevarno štekaš a si ti še ni jasn , da jest zmagam v vsaki igrci.... ti se pa na konc cmeriš, ker si cmera cmerasta..... kapiš maus 1
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: a si ti še ni jasn , da jest zmagam v vsaki igrci.... ti se pa na konc cmeriš, ker si cmera cmerasta..... kapiš blokiru sm te dr.looney 1
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: blokiru sm te tut prou......jest ti bom pa čelaka stisnila... pa nau več blokade...... na konc se bom pa nate usedla in pol boš kot hrošč migal z nogicami in rokicami..... GoBobi in maus 2
bobi1001 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Vidva sta ena grozna nasilneża maus, GoBobi in dr.looney 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se