Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 urami, dr.looney pravi:

Ti si pa zleht, ker naju oba v eno sobo tiščis.....:ras:

Zakaj žleht? A ti ne maraš, kako bi rekel, že malo bolj zrelih moških?

Objavljeno
pred 10 minutami, Igi Pop pravi:

Zakaj žleht? A ti ne maraš, kako bi rekel, že malo bolj zrelih moških?

:lol1:

Objavljeno

matrsunce :mad:

blo tok mraz, da mi ga je not potegnl k želva glavo :huh: 

Objavljeno
Ob Wed Apr 19 2017 ob 16:34, Quest pravi:

ToleleOUCH.JPG.df7e53d20a34a7e3d26abd82e4b3c59c.JPG

.

... na teh stvareh sem diplomiral ... :?

... ne skrbi ... hernija ni danes noben problem več ... :dry:

... če bo pa v tvoji bližini kakšn dohtar začel omenjat stenozo ... :eek:

... pol je pa to že jeba ... :eek:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 40 minutami, pik1 pravi:

.

... na teh stvareh sem diplomiral ... :?

... ne skrbi ... hernija ni danes noben problem več ... :dry:

... če bo pa v tvoji bližini kakšn dohtar začel omenjat stenozo ... :eek:

... pol je pa to že jeba ... :eek:

Ni hernija še. Protruzija izbočen disk, ki ni še počil. Jp stenoza spinalnega kanala levega foramna. L5-S1. Sem še enkrat prebral izvid. Hoditi ne morem. 300 m peš in sem hin konc z menoj. 

Ma sem mopi za zgovor lahko kupu. b0225.gif

Popravljeno . Popravil Quest
Objavljeno
pred 2 urami, Quest pravi:

Ni hernija še. Protruzija izbočen disk, ki ni še počil. Jp stenoza spinalnega kanala levega foramna. L5-S1. Sem še enkrat prebral izvid. Hoditi ne morem. 300 m peš in sem hin konc z menoj. 

Ma sem mopi za zgovor lahko kupu. b0225.gif

.

... hmmmm ... ja jest sem imel hernijo ... in stenozo ... na isti lokaciji ... L5-S1

... jeba je edin v tolk ... da se hernijo z mal sreče da dost dobr sanirat ... z stenozo je pa mal večja jeba ... ker .... tudi ko ti šintar spinalni kanal očisti ... se običajno na notranji strani spet in spet začnejo na novo nabirat obloge ... in počasi stiskat živčevje ... 

... moj topel nasvet je... posveti se res kar v največji meri vajam ... na suhem ... ne jemlji jih za izgubo časa ... !!!

... statične vaje ... za krepitev celega ledvenega predela ... meni so se prjatli na smučariji smejal ko sem se vsako jutro valjal i  zviral po tleh in delal te statične vaje ... ampak ... to zares pomaga ...

... če pa se prav dobro spomnim ... je bil pa takrat rojen tudi tisti legendarni " zase se brigi" 

Objavljeno

.....mraz......brrrrrrr....:angryrant1:

Objavljeno

Da se zarad retardiranih strank še zdj na šihtu valam...vreme pa za popizdit lep :(

Objavljeno

Buško sm si nardila direkt na sred čela :dry:

Objavljeno

"Ledene noge", vendar ne samo danes ... :blush:

Objavljeno

Danes dvakrat spregledan na cesti. Saj ne moreš verjeti.

1. Pri vožnji navkreber pri okoli 20 kmh je avtomobilist kolega z motorjem pred mano spustil nato speljal tik pred mano v križišče. Če ne bi njegove namere opazil bi me podrl.

2. Stranski priključek - z veliko hitrostjo se mi je skoraj zaletel v moj levi bok. Poln avto, voznik je med potjo celo pil pivo, sicer ne vem ali je bilo alkoholno - po vožnji sodeč je bilo. :angryrant2:

Objavljeno

.

... čist prekratka pojstla ... :(

Objavljeno
pred 14 urami, Scarabeo 500 pravi:

Danes dvakrat spregledan na cesti. Saj ne moreš verjeti.

1. Pri vožnji navkreber pri okoli 20 kmh je avtomobilist kolega z motorjem pred mano spustil nato speljal tik pred mano v križišče. Če ne bi njegove namere opazil bi me podrl.

2. Stranski priključek - z veliko hitrostjo se mi je skoraj zaletel v moj levi bok. Poln avto, voznik je med potjo celo pil pivo, sicer ne vem ali je bilo alkoholno - po vožnji sodeč je bilo. :angryrant2:

a veš da sem tut jaz slabe volje zarad podobnih zadev. Sicer Borutt pravi, da sem si sam kriv, ko me izsiljujejo. Ampak ok, jaz sem si sam kriv, ne vem pa če so si tut ostali.

tole me je še posebej spravilo v slabo voljo:

http://novice.najdi.si/predogled/novica/bddcfe1293b485400c1ec499ad9c25d4/Primorske-si/Kronika/Motorist-in-sopotnica-sta-se-hudo-poškodovala

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

a veš da sem tut jaz slabe volje zarad podobnih zadev. Sicer Borutt pravi, da sem si sam kriv, ko me izsiljujejo. Ampak ok, jaz sem si sam kriv, ne vem pa če so si tut ostali.

tole me je še posebej spravilo v slabo voljo:

http://novice.najdi.si/predogled/novica/bddcfe1293b485400c1ec499ad9c25d4/Primorske-si/Kronika/Motorist-in-sopotnica-sta-se-hudo-poškodovala

Mogoče sem bil včeraj prepočasen, pa se mi je to dogajalo. :) Res je bil včeraj en čuden dan na cesti.

Objavljeno

Bemti prvo bremzo pa zlizane lublanske ceste :dry: :mad::mad::mad:

Objavljeno
pred eno uro, NinaBina pravi:

Bemti prvo bremzo pa zlizane lublanske ceste :dry: :mad::mad::mad:

:klicaj: Najbrž ni za všečka?

Objavljeno
pred 18 minutami, schwantz pravi:

:klicaj: Najbrž ni za všečka?

:nono:

Objavljeno

Nina? Si odnesla celo rit?

Objavljeno (popravljeno)
pred 56 minutami, Zok pravi:

Nina? Si odnesla celo rit?

Mah, cist po neumnosti... Nč tazga... približujem se križišču, vidim da ima zadnji avto rikvec luči (ne vem zakaj!?), sm rekla počakam in zgleda sm padla na prvo bremzo in me je odneslo. Je pa zlizan asfalt in ni blo treba velik... ampak k sreči je en stric skoču pomagat motor dvignit, ker z desne strani ne vem kako bi ga sama. Sem bla pa tolk "prisebna", da prva stvar, ki sem jo nardila, je bla tačka...

Popravljeno . Popravil NinaBina
Objavljeno
pred 10 minutami, NinaBina pravi:

Mah, cist po neumnosti... Nč tazga... približujem se križišču, vidim da ima zadnji avto rikvec luči (ne vem zakaj!?), sm rekla počakam in zgleda sm padla na prvo bremzo in me je odneslo. Je pa zlizan asfalt in ni blo treba velik... ampak k sreči je en stric skoču pomagat motor dvignit, ker z desne strani ne vem kako bi ga sama. Sem bla pa tolk "prisebna", da prva stvar, ki sem jo nardila, je bla tačka...

Tehnika vožnje. Pojdi na poligon. Kamorkoli. 

Objavljeno

ni tko grozno, samo da se ni kaj hujšega zgodilo,  napake se zgodijo, jaz sem šel prejšnji vikend skočil po kantico bencina s skutejrem ki ga nisem vozil že kako leto. Na enkrat stisnil na polno zadnjo zavoro med vožnjo ( na srečo je bila zadnja in sem takoj pogruntal in spustil) Možgani slšali visoke obrate in sem avtomatsko "zašaltal" prestavo ki je seveda ni ni na skuterju, torej pritisnil levo ročko in trznil z nogo po luftu po navideznem menjalniku. :slap:

Objavljeno

No sam da si okej.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Lepo je videti, da delimo tudi svoje napake tukaj, ne samo "presežke". Vsakem se lahko zgodi nesreča, tudi če je vsak dan na poligonu. 

Objavljeno

Samo, da si cela - vse ostalo se postima.:friend1:

Moj prvi padec z vec kot 50 ccm je bil za v zgodovino. Ustavim pred posto in odprem tacko, nagnem motor - ampak pod tacko je bila tedaj moja noga, in tacka se je tisti trenutek pricela nazaj zapirati. Noge nisem mogel izvleci da bi zadrzal nagibanje motorja, tacka pa gibanja prav tako ni ustavila.

Kako je izgledalo nadaljevanje, mi verjetno ni potrebno podrobno opisovati. Po tem, ko sem se z 0 km/h zlozil na tla, sem pobral motor, in se odpeljal - raje nisem niti celade snemal, da me ne bi kdo prepoznal. Na posto sem sel potem raje pes - ampak sele kaksne pol ure kasneje.

Ahh, prvi dan lastnistva mojega prvega lastnega ne-mopeda.

:(

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 8 urami, Zok pravi:

Ahh, prvi dan lastnistva mojega prvega lastnega ne-mopeda.

:(

:friend2:

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!