VS800 Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 3 minutami, maus pravi: sj sm . salicilna kislina in mlečna kislina... to mu bom brizgou 3 x na dan tri dni ... ima da ga oslepim in trepalnice pokurm Toj prešvoh....pumoje bo pol sam črnobeu vidu maus, Grut in dr.looney 1 2
maus Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 Pravkar, VS800 pravi: Toj prešvoh....pumoje bo pol sam črnobeu vidu po brizgu tele splaćine, ga še z macolo mau udarim, da nau tok švoh zadel VS800, Grut in dr.looney 3
Tedybear Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 14 minutami, maus pravi: sam en je ... k kiklop me gleda Ko ti bo pomežiknu, boš vedu, kaj je vztrajnost. VS800, Grut in maus 3
Zok Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 Ti mu sam ocala snami... dr.looney, maus, Grut in 1 other 4
franc Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred eno uro, maus pravi: kurji uć Če te res daje, mama se ga je znebila z nekimi "čudežnimi obliži" iz E'leclerca. Prej je mazala z "vsem in svačim" pa ni bilo efekta. Dva obliža (cca en teden) pa je bilo po njem. lp maus in Grut 2
maus Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 23 minutami, franc pravi: Če te res daje, mama se ga je znebila z nekimi "čudežnimi obliži" iz E'leclerca. Prej je mazala z "vsem in svačim" pa ni bilo efekta. Dva obliža (cca en teden) pa je bilo po njem. lp sm meu tut ene flajštre pred leti ... pa je blo za neki cajta dobr .. zdj sm pač probu tekočino ... sj drugač me ne jebe, edin u moto škornih včasih (pa ne vedno) in to na delu k mam drsnik .... mezinćek se k njemu stisne, se mata rada z drsnikom in mau žul .. sicer ne ko se vozm ampak ko hodm Grut in VS800 2
Borutt Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 4 urami, Kmet2 pravi: En obični štromar vsaj ne laže , kot prekvalificiran šofer s tečajem za policista. A si še tepec v patrulji , pa tako sposoben Zaenkrat smo tebe dobili na laži. Večkrat. Te spomin heca? Besedo tepec si velikokrat slišal? In ti je ostalo?
Grut Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred eno uro, maus pravi: sm meu tut ene flajštre pred leti ... pa je blo za neki cajta dobr .. zdj sm pač probu tekočino ... sj drugač me ne jebe, edin u moto škornih včasih (pa ne vedno) in to na delu k mam drsnik .... mezinćek se k njemu stisne, se mata rada z drsnikom in mau žul .. sicer ne ko se vozm ampak ko hodm ok..če ti ta tekočina nou pumagala,ti bom prnesu tekoč dušik...ni hudič,da se ne bomo znebil tega kurjga uča ... dr.looney, maus, Ninč. in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 Pravkar, maiden pravi: ok..če ti ta tekočina nou pumagala,ti bom prnesu tekoč dušik...ni hudič,da se ne bomo znebil tega kurjga uča ... pa še mezinćka, kajne pol bom lahko samo štiriprstno ćeulau Grut, Ninč., Ella in 3 others 6
Grut Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 2 minutami, maus pravi: pa še mezinćka, kajne pol bom lahko samo štiriprstno ćeulau to zate ne predstaula nubenga prublema.... maus, VS800 in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 2 urami, maus pravi: sj sm . salicilna kislina in mlečna kislina... to mu bom brizgou 3 x na dan tri dni ... ima da ga oslepim in trepalnice pokurm Sekira ..... resi zadevo v trenutku..... maus, Ninč. in Grut 1 1 1
Kmet2 Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 26 minutami, Borutt pravi: Zaenkrat smo tebe dobili na laži. Večkrat. Te spomin heca? Besedo tepec si velikokrat slišal? In ti je ostalo? Ne , moj spomin je zelo v redu in , ko te vidim pisat je prva asociacija tepec. Ja velikokrat sem jo slišal , sploh v povezavi s teboj. Pa ne laži , že tak si cel kratek .
Borutt Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ne , moj spomin je zelo v redu in , ko te vidim pisat je prva asociacija tepec. Ja velikokrat sem jo slišal , sploh v povezavi s teboj. Pa ne laži , že tak si cel kratek . Lepe besede izbiraš. Kakšne daljše ne uspeš sestaviti? Pa obriši si znoj s čela.
Kmet2 Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 1 minuto, Borutt pravi: Lepe besede izbiraš. Kakšne daljše ne uspeš sestaviti? Pa obriši si znoj s čela. Kako si se lepo opisal.
Frenk 67 Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 pred 6 urami, Kugelschreiber pravi: Sploh ne vem, kaj mi je bol neverovatno. Napoved, al de mas ob 11:30 jabolko na 100%. Zdej se reci de ti motor pije 4,32l/100km, pa znorim od zavisti. Je bil glih na infuzijo prkloplen. Kugelschreiber 1
Popularna objava Zok Objavljeno Julij 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 3 ure ciste jebe. Popikan kot horsic. Zivcna razvalina. Ampak se ze rehabilitiram. In smejim do uses. schwantz, Quest, Frenk 67 in 7 others 10
axaQ4 Objavljeno Julij 26, 2018 Opozori Objavljeno Julij 26, 2018 A veste kako izgledajo razbita vrata od praktično nove tuš kabine? Ne? No jaz od včeraj naprej vem Ninč. in Zok 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 Agencija RS za okolje: Predvsem po nižinah Primorske bo danes in v prihodnjih dneh velika toplotna obremenitev.
J.a.m.e.s Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 Ob 26. 7. 2018 ob 10:23, axaQ4 pravi: A veste kako izgledajo razbita vrata od praktično nove tuš kabine? Ne? No jaz od včeraj naprej vem Če imaš zavarovano nepremičnino lahko uveljavljaš.
maus Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 kwa se je uscal, ejga dr.looney in VS800 2
VS800 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 4 minutami, maus pravi: kwa se je uscal, ejga kle tut...a mislš d j to isti dž Ninč. in dr.looney 2
maus Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 Pravkar, VS800 pravi: kle tut...a mislš d j to isti dž pomoje ne .. slabe vole sm, k sm na suhem v pisarni ... namest na motorju, da bme spet upral k prasca dr.looney, Igi Pop, Ninč. in 1 other 1 3
VS800 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 6 minutami, maus pravi: pomoje ne .. slabe vole sm, k sm na suhem v pisarni ... namest na motorju, da bme spet upral k prasca Ugasn klimo pa začni delat pa boš švicnu pa bo saj prbližn isto.... maus, dr.looney in Ninč. 3
dr.looney Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 19 minutami, VS800 pravi: kle tut...a mislš d j to isti dž pred 24 minutami, maus pravi: kwa se je uscal, ejga A sta uba dva u Cjel?.... maus, Ninč., VS800 in 1 other 4
VS800 Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred 2 minutami, dr.looney pravi: A sta uba dva u Cjel?.... tis tut izga fasala? dr.looney, Ninč. in maus 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se