dr.looney Objavljeno Avgust 2, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2018 pred eno uro, VS800 pravi: tis tut izga fasala? .... neb vedla.... upam da ne..... VS800 in Ninč. 2
Darko3g Objavljeno Avgust 7, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2018 Zamuda leta iz Gradca v Frankfurt in posledično prestavitev leta za Šanghaj. Na srečo so trije leti v istem dnevu in pridem samo 3 ure kasneje. Upam, da pride kovček z mano, sicer sledi jutri še ena objava.
Darko3g Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Kovček je prišel z mano, zato je ta objava z drugim razlogom. Sem v hotelu, kjer je v sobi hladno, zunaj pa hica, internet pa dela na pol. Ne dela Youtube, Google maps, Viber, (kličem lahko z WhatsApp-om), še Večer mi blokira. Se bom moral učiti njihovih pismenk.
Popularna objava Kremenčkovi Objavljeno Avgust 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 Slabo voljo ? Več kot to. Garam cel dan na soncu, pol pa ne morem zaspat, ker je vroče. Preluftam. Ugasnem luč, padem v pojstlo, pa začne leteči tampon okol ušes cvilit. Po nekaj lastnih klofutah se vstanem, vžgem luč, ga, oziroma jo razpacam po beli steni. Vležem, ko fali še par sekund, da padem v spanec, ponovim vajo. In tak 3×. Zdaj sem zunaj na čiku in jebem mater komarjam za katere se ne zanima niti društvo za živali, niti vegani. TOMCAT, Ninč., Frenk 67 in 8 others 1 9 1
Ninč. Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 Bemti vročino... dva modrca na dan prešvicam... to ni normalno Ella, VS800, dr.looney in 1 other 1 3
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 pred 46 minutami, NinaBina pravi: Bemti vročino... dva modrca na dan prešvicam... to ni normalno Mogoč ti pa kje spuščajo? Ne vem, samo ugibam. notranc, Ninč., Kor13 in 1 other 1 3
Ninč. Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 pred 2 minutami, JamesTheMan pravi: Mogoč ti pa kje spuščajo? Ne vem, samo ugibam. Ne, ker je vse moje (če misliš silikon) Prklapla se pa tud noben ne notranc, VS800, pik1 in 1 other 1 2 1
pik1 Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 pred 1 minuto, NinaBina pravi: Ne, ker je vse moje (če misliš silikon) Prklapla se pa tud noben ne . ... sem ti že povedu, da ne tišč skoz vse sam zase Kor13, Ninč., dr.looney in 3 others 1 5
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 pred 53 minutami, NinaBina pravi: Bemti vročino... dva modrca na dan prešvicam... to ni normalno Pa ja, jaz tud Ninč., dr.looney, Kor13 in 1 other 4
Ninč. Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 Pravkar, pik1 pravi: . ... sem ti že povedu, da ne tišč skoz vse sam zase To lahko samo posodim VS800, pik1 in dr.looney 1 2
pik1 Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 Pravkar, NinaBina pravi: To lahko samo posodim . ... pa sej je prov ... ... kdo bo pa vse tist domov nosu ... ... samo rente,j pa bo ... Ninč., J.a.m.e.s, dr.looney in 1 other 4
Ninč. Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 Ko oblečeš napačno majco za u hribe Igi Pop, notranc, J.a.m.e.s in 3 others 4 1 1
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 A ti si jih tud masirala? P. S. : Po tehniki Saške Lendero... Ninč., notranc in VS800 1 2
Ninč. Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 pred 7 minutami, JamesTheMan pravi: A ti si jih tud masirala? P. S. : Po tehniki Saške Lendero... Ne, toj od pira Igi Pop, notranc, dr.looney in 3 others 2 4
Ninč. Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 Spet te 6kilometrske reklame cez cel zaslon VS800 in dr.looney 1 1
Raavi Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 1 tedn morja, kaze da bo 4dni padalo. Prebral motosi, kaj zdj? Zgleda da se bom mogu socializirat zacet VS800, Ninč. in maxxa 3
Tedybear Objavljeno Avgust 19, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2018 Kaj slabo voljo......RAZPIZDILO me je...totalno. Se z motorjem vozim po AC od Kranja proti Radovljci. Pripravlja se nevihta, vse naokol crno...ajde, mal po gasu, pa se bomo izognili dezju. Vozim v koloni po levem pasu tam mal čez sto. Desni pas prazen. Seveda se nikamor ne premaknemo. Ma ko vas je.e. Zacnem malo cikcak levi pas, desni pas in se tako pri odcepu za Ljubelj prebijem na " drugo" mesto. Priznam...kar nekaj prekrskov sem si privoscil, ko sem nekatere obvil po desni. No in spredaj WV Tiguan, nov model LJ tablice. Žmigam. Nič. Žmigam. Nič. Trobim. Nič. Žmigam, trobim. Spet nič. No in pol le folksvagen malo desno, švignem mimo in notri za volanom starejša gospa in zraven gospod. In me gledata...v njenih oceh sem videl tisti...PA KAJ BI RAD, TI MOTORIST. Tisti fakič pa stisnjena pest, pa nazoren prikaz, kako bi jo na gobec, je bilo še najmanj. Klel sem do odcepa za Bled. In priznam..za 10 minut sem se ustavil na Petrolu, ce bi slucajno prisla mimo. Ninč., Akito, DAMI34 in 2 others 5
C eagle Objavljeno Avgust 19, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2018 (popravljeno) Praši Borutt-a, koliko časa je ena s kangujem al berlingatom vozila po levem... od >Brezovce do razcepa Kozarje...in to 110....Ma naložu bi jo skupaj s njeno škatlo v prešo na Dinosu! In ji izpit(njen) prilepil z attakom na čelo.... PS: ampak ni ji uspelo pokvarit celodnevnega vtiskanja vtisov na GG Popravljeno Avgust 19, 2018. Popravil C eagle VS800, Wakasaki in Ninč. 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 pred 13 urami, C eagle pravi: Praši Borutt-a, koliko časa je ena s kangujem al berlingatom vozila po levem... od >Brezovce do razcepa Kozarje...in to 110....Ma naložu bi jo skupaj s njeno škatlo v prešo na Dinosu! In ji izpit(njen) prilepil z attakom na čelo.... PS: ampak ni ji uspelo pokvarit celodnevnega vtiskanja vtisov na GG 1.greš po desni mimo 2. ko prideš vzporedno pozdraviš 3. ko greš spet na prehitevalni pa pokažeš desno, kamor spada. 4. tak al tak te bo čukasto gledala RobiRoberto, Wakasaki, VS800 in 2 others 3 2
Borutt Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 pred 19 urami, C eagle pravi: Praši Borutt-a, koliko časa je ena s kangujem al berlingatom vozila po levem... od >Brezovce do razcepa Kozarje...in to 110....Ma naložu bi jo skupaj s njeno škatlo v prešo na Dinosu! In ji izpit(njen) prilepil z attakom na čelo.... PS: ampak ni ji uspelo pokvarit celodnevnega vtiskanja vtisov na GG Od Loga. Vsaj.
C eagle Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 4 minutes ago, Borutt said: Od Loga. Vsaj. Ja sory. Bivša cestninska postaja Brezovica... Log Brezovica... V vsakem primeru, za si nohte grist... Ob takšnem primeru, ki pa ni osamljen, je prav, da nimam orožnega lista... Grrrrr.... DAMI34 1
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 Frenk 67, DAMI34, Miha1985 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 pred 2 urami, C eagle pravi: Ja sory. Bivša cestninska postaja Brezovica... Log Brezovica... V vsakem primeru, za si nohte grist... Ob takšnem primeru, ki pa ni osamljen, je prav, da nimam orožnega lista... Grrrrr.... S takšnimi izjavami bi ga zelo hitro izgubil! Dosti je, da te nekdo prijavi, da si verbalno grozil z orožjem. Po tem imaš dva meseca časa, da dokažeš nasptotno.... Vem. Ker imam orožni list in orožje. C eagle 1
C eagle Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 1 hour ago, Kmet2 said: S takšnimi izjavami bi ga zelo hitro izgubil! Dosti je, da te nekdo prijavi, da si verbalno grozil z orožjem. Po tem imaš dva meseca časa, da dokažeš nasptotno.... Vem. Ker imam orožni list in orožje. Si ga res ne želim...orožnega lista namreč. Imam rad orožje, vendar ga ne bi nikoli imel doma... Zato se pa tudi konflikta izogibam na daleč, ker mam prevročo kri... Wakasaki, dr.looney in Kmet2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se